Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

23.de nikahim olacakti adsenswdeki para nikahimn giderlerini karsilyacakti ama oda gitti.kesinlesen quiz parasi 23.une kdr yatar insallah oda mechul yani

Adsense kapaninca artik kanallarinda para kazanmasi aninda kapanıyor sanırım

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada banka hesaplarınızı silin arkadaslar adsense girip hala banlanmamıs olan varsa belki bir etkisi olur.

Adsense bakamiyorum şu an tüm umutlerim tükendi güzel hayallerim vardı. Google böyle yapmayacaktın. Daha pin bile yola çıkmamıştı

mail gelmedi, adsense telden bakınca sayımda yapıyor sorun yoktur heralde

beyler ne yapak şimdi dailymotinamı girek, sitemi açak ne yapalım bir bilen tavsiye versin. googledan ekmek yok gibi artık

adsense kapanır kapanmaz 20 dk sonra para kazanmalarda gitmiş yani kanallar çöp olmuş

arkadaslar pin onayı banka onayı olanlar bence hesaplarını silsinler :) silinen hesaba ödeme oluyordu banlanmadan silinmiş olur ve ödeme yapılır .. riske girmek isteyen yapsın.

kanada lokasyon adsense açacağım öbür ay-gerçi oda banlanır artık ümidim kalmadı..

Abi benimde yabancı adsense oldu ama 5 kıta çalıştığını bilmiyordum.Okyanusları geçmissin yine fayda etmemiş.Senin olduğun ülkeler adına adsense açıcaktım ama hefesimi kırdın :(

arkadaslar pin onayı banka onayı olanlar bence hesaplarını silsinler :) silinen hesaba ödeme oluyordu banlanmadan silinmiş olur ve ödeme yapılır .. riske girmek isteyen yapsın.
ADsense hesabını mı silmeyi öneriyorsun?çünkü bu daha önce denendi ödeme yapılmadı bu yöntemle.Pinsiz adsenselere zaten olmuyor pinlilere de yapılmadı.

ADsense hesabını mı silmeyi öneriyorsun?çünkü bu daha önce denendi ödeme yapılmadı bu yöntemle.Pinsiz adsenselere zaten olmuyor pinlilere de yapılmadı.

kesinleşeni ödemek zorunda degilmi bizde hesabı silersek banlanmadan banlanmamıs olmazmı sözleşme geregi banlamadan kesinleşen ödenmek zorunda bilemedim.

Artık özgüne başlama zamanı yapıcak bişey kalmadı eski adsenselerimin hepsi banlandı 2 tanesi çalındı yapıcak birşey kalmadı.Kesin çalınanlarda banlandı tek sevindiğim bu oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri