beyler benim adsense ban yememiş fakat girişte telefon onayı istedi onayladım gerçek numarayla açıldı bi sıkıntı olurmu acaba
Yok sıkıntı olmaz hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beyler benim adsense ban yememiş fakat girişte telefon onayı istedi onayladım gerçek numarayla açıldı bi sıkıntı olurmu acaba
saat 21 de banlanan varmı genellikle 18 de banlanmış galiba
Spama dusmustur hocam o adsanse buyuk ihtimallebeyler benim adsense ban yememiş fakat girişte telefon onayı istedi onayladım gerçek numarayla açıldı bi sıkıntı olurmu acaba
Spama dusmustur hocam o adsanse buyuk ihtimalle
Mobilim yazim hatasi olabilir.
Şahsen yaptığınız şey çözüm aramak olmadı. 2000 post kadar "eski çalışma biçimini unutun" deyip durdunuz ve her şeyi bildiğinizi ima ettiniz.
Bugün diyorsunuz ki özgün iki Adsense açmıştım biri banlandı. Yani bunlar bayağı can sıkıcı laflar. Selametle.
Sanmiyorum hocam 3adsansemde aynisi oldu adsanseye girdigim kanal tel onayi isteyince spama dusmus oluyodu adsanseAdsense mailinize bağlı youtube kanalı varsa o kapanmış olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.