Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

Beyler adsanse girmeden anlamanın bi yolu varmı banlanıp banlanmadıgının kanala bakarak anlaşılırmı reklam çıkmıyosa banlanmışmı demek oluyor?

4er hane beklediğim 2 adsense banlanmış. madem banlayacaksın neden pin gönderiyorsun, neden hesabıma 47 kuruş yatırıyorsun. bu kadar da olmaz

Son yazılanlardan anladığım yarım saattir yeni banlanan yok. Bugünlük durdu diyebiliriz. Ödeme öncesi yarım saate kadar devam eder furya.

benım adsensede gitmiş 2 ayın toplamı 5 haneyı buluyor gene yaptı yapacagını adsense

geçen ay açtığım full profesyonel spam yaptığım adsense hala banlanmadı. İçinde şu an 3 hane kesinleşmiş, hatrı sayılır 4 hane kesinleşmemiş para var. Henüz pin ya da banka hesabı girilmemiş.

Tahminlerime göre bugünden sonraki 1-2 daha banlanmazsa, bilgileri girdikten sonra önümüzdeki ayın 19-20'si gibi banlanır. Henüz spama düşme olayı da olmadı. Ayrıca kanallarıma attığım videolara dünya engeli de gelen oldu, telif yiyen de. Gergin bir şekilde beklemedeyim.

reklam çıkmıyosa o kanalın yüzde99 para kazanması kapanmıştır yada reklamlar kapalıdır

Bütün adsanse bağlı kanllarımda reklam görünüyor yani sağlammı adsanse yoksa banlandıktan belli bi saat geçtikten sonramı kapanıyo reklamlar?

Girmeye korkuyorum

Ne gariptir kaybım 5 hane ve elde hesap kalmadı acık kanalların para kazanmaları da kapanmış ama şuan inanılmaz huzurluyum. Tüy gibi oldum. :D Sanırım depresyon belirtisi..

Anket Açabilen Var mı Aranızda? Varsa Aralık Ayı Ban Anketi Adı Altında Sadece 2 Seçenekli Banlandı, Banlanmadı Diye Anketi Açabilir mi? En azından Banlanan ve Banlanmayan Adsense Sayısını Görebiliriz...

geçen ay açtığım full profesyonel spam yaptığım adsense hala banlanmadı. İçinde şu an 3 hane kesinleşmiş, hatrı sayılır 4 hane kesinleşmemiş para var. Henüz pin ya da banka hesabı girilmemiş.

Tahminlerime göre bugünden sonraki 1-2 daha banlanmazsa, bilgileri girdikten sonra önümüzdeki ayın 19-20'si gibi banlanır. Henüz spama düşme olayı da olmadı. Ayrıca kanallarıma attığım videolara dünya engeli de gelen oldu, telif yiyen de. Gergin bir şekilde beklemedeyim.

Hocam 3 hanede kastınız nedir, 200 TL altında kesinleşen adsense hesaplarımın hiçbiri banlanmamış, 200 TL üstündekiler ise banlanmış

2 yıllık gitti bir akrababında gitti yeni açtığım şükür sağlam

Hocam 3 hanede kastınız nedir, 200 TL altında kesinleşen adsense hesaplarımın hiçbiri banlanmamış, 200 TL üstündekiler ise banlanmış

haa onu bilmiyorum hocam. Kazanç paylaşımına girmeyeceğini ümit ederek söylüyorum. 192 Lira kesinleşen var.

Peki bu 200 Lira olayı diğer arkadaşlarda da böyle mi?

spam bitmedi yeni başlıyo diyen arkadaşlar evet bitmedi dimi
google ben senin gibi şirketin...

haa onu bilmiyorum hocam. Kazanç paylaşımına girmeyeceğini ümit ederek söylüyorum. 192 Lira kesinleşen var.

Peki bu 200 Lira olayı diğer arkadaşlarda da böyle mi?

eylülde açılmış ve 140 tl kesinleşen bir adsense hala açık, pini girilmiş..

bu ay pinini girdiğim içinde 4 hane olan adsensem banlandı yaptığın yapacağın işi google

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri