Arda Barcelona'ya transfer olmuş

Gercekci olmak lazim, Barcelona icin iyi bir yedek. Hayirli olsun.Artik barcaliyiz:)

Arda kendini yedek klübesine gömmez. Joker gibidir her an ne yapacağı belli olmuyor. Fenerliyim ve transferine çok sevindim. Umarım başarılı olur ve ülkemizi gururlar temsil eder.

Barcelonanın transfer yasağı var alsa da ilk yarı oynatamaz bir takıma kiralanabilir inş o takım galatasaray olur :D

Fenerbahçeliyim ama tebrik ediyorum, sonuçta bizi temsil ediyor, yolun açık olsun Arda Turan..

bu kadar parayı yedek oturtmak için kimse ödemez. saçma sapan konuşmayın :) adamı as oyuncu olarak alıyorlar. bu kadar da anti gs li olmayın.

futbolla ilgimi bayadır kestim ama helal olsun sevindirici, psg ile anılıyodu barcaya gitti vayy be..

Galatasaray, Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olmasıyla 2 milyon 500 bin euro yetiştirme bedeli alacak.

bu haber ne kadar doğru acaba :D

helal olsun ardaya

bu arada hiç bir takım yedek oturtacağı adama 41 milyon euro para vermez kıskanmayın ve tebrik edin :D

2002 mi 2003 mü hatırlamıyorum tam Rüşti kaleci olarak gitti yedekten kurtulamadı .. hafızayı zorlarsam o kadar oyuncu gelir ki aklıma ..

bide sakın kıskandığımı filan düşünme bjkliyim ama senden daha çok istiyorumdur ardanın başarılı olmasını

Sene 2007 ;
Arda Manisaspor'da, Ronaldinho ve Eto'o Barcelona'da
Sene 2015 ;
Arda Barcelona'da, Ronaldinho ve Eto'o Anyalyaspor'da

2002 mi 2003 mü hatırlamıyorum tam Rüşti kaleci olarak gitti yedekten kurtulamadı .. hafızayı zorlarsam o kadar oyuncu gelir ki aklıma ..

bide sakın kıskandığımı filan düşünme bjkliyim ama senden daha çok istiyorumdur ardanın başarılı olmasını

Ardada rüstü gibi hatalar yaparsa oynamayabilir tabi ama barcelonanın sistemi tam ardalık al gülüm ver gülüm.

İleri beşli arda iniesta messi neymar suarez efsane olur valla.
Hem şaşırdım hem sevindim helal olsun ardaya.
Dos mascherano sabit. Rakiticle arda değişmeli oynar duruma göre.

Adamlar sadece lig maçı oynamıyor. Yılda bizim takımların 2 katı kadar maç sayıları var. Ve neymar-surarez-iniesta-messi bir yere kadar. Arda'nın forma şansı bulacağına inanıyorum zaten Ocak'ta transferi gerçekleşecek. Hayırlı uğurlu ve helal olsun kendisine. Kolay değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri