Arkadaşlar Bu Böyle Gitmez...

Saçma sapan yazılar yazıp 1,50 saat süreyide ekleyip video diye koyanlar dizinin aslını koyupta izlettirme yoluna baksanız daha iyi olmazmı ? izleyicileri bir sefer kandırırsınız.

akşamları evde oturup tv zlerken hanım şu diziyi izleyemedim yt dan açıverde izleyim diyor. Tv den YT uygulamasına giriyorum dizi adını yazıyorum tabi kumandadan yazmak öyle kolay iş değil. Arama sonuçlarında başlıyorum gezmeye bu değil, bu görüntü bozuk bunun adı başka içi başka, bu adı doğru ama 3 ay önce yüklenmiş, bunun adı doğru içinde pis yedili var vs. vs. derken 1 saat geçiyor... 360p görüntü bulsam izleyecem ama Sonuç 0..

Ben bunu masum çocuklara yapanlara kızıyorum.
Açık konuşayım kansızlık ve serefsizlik. Yavrucak bekliyor ki açılsın çizgi film. Fotodan ibaret.

youtube'u çöp edenler bizim milletimiz en düşük kalitede ve adi videolar hep bize ait

İlgili arkadaşı etiketle açıklamasını yapsın.
aynı konuyu geçen hafta ben açtığımda forumdan bir üye bu iddaa da bulundu ismi bana söylemedi.hangi mod olduğunu @era ya söylerim dedi.era da geldi o konuyu çöpe attı .mod hakkında ne olacakdediğimde ,hangi mod oldugunu mNote ye söylerim o kararı verir dedi.isim sizde yani,bende değil.siz etiketleyin ;)

ister mod olsun ister başka bişey herkesin kazancına engel oluyor youtubeyi insanlara karşı itibarsızlaştırıyor şeref yoksunu

Botlardan buluyorlar bence kanalları

Bizim Türkler hep bunu yapıyor zaten.
O yeni birşey değil.
Eskiden tüm başlıkları değiştirip Pis Yedili atmak modaydı.
Bu bayadır süre gelen birşey.

Asıl sorun Blue Linkçiler.
Adamlar tüm kategorilere salça oldular.
Ne arasam 301+ blue link.
Asıl sorunumuz bunlar.

bu kişilerin forumdan olduğunu düşünmüyorum.Bu işleri yapan ya incicilerdir yada 15 yaş altı çocuklar

M64JG7.png

Şuna bakya nasıl para kazanacaklarını sanıyolar böyle anlamıyorum.

durun biraz damardan gireyim. şu sitedeki bot satışı vs durdurulmadan bu söylediğiniz kaale alınacak samimiyet içermiyor.

bot satıcıları, vds satıcıları vs. bu söylediğime alınabilir. hata site admileride fakat dost acı söyler.

Böyle abuk subuk bir işi modlardan birisi yapmıyordur ya sanmam. Bunu yapan adam paranın köpeği olmuştur dedik. Herşeyi yapar dedik. :) Eğer varsa öyle birisi ve gördüyse banlanması lazımdı..

öyle mi yapıldı hocam hiç bilmiyordum bunu. o kanalın kazancı ayda 5 tl yi geçmez bunun içinde bütün herkesin tehlikeye atılması akıl kârı bir durum değil yani.

5 tl yi nasıl geçmiyormuş öyle içerikler biliyorumki aynı şekil atıyorlar 20-30 k izlenim her videoda cok iyi kazanıyorlar aslında

Forumda eminimki sahte izlenim atip para kazananlar cok var ama bos kendilerini kandiriyorlar aslinda flag hak bunlara ama neyse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri