karayaman
Süper Moderatör
Hocam erotik atacam gözleri önünde onlara bu işin sonuna getittircem bide sms bulcam sahte mesaj atacam mahkeme vs diye korkutacam korksunlar benden
o değilde yaş harbiden 19 mu hocam meraktan soruyorum ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam erotik atacam gözleri önünde onlara bu işin sonuna getittircem bide sms bulcam sahte mesaj atacam mahkeme vs diye korkutacam korksunlar benden
o değilde yaş harbiden 19 mu hocam meraktan soruyorum ?
Hocam dediğiniz tipte insanlar benim yurdumda da vardı, yüzsüzler. Bence başka kategori arayışına gir, illa bi yerden denk getirirsin pes etme. Onları da takip et her açtıkları kanala bas telifi. Öyle saça böyle tarak
20 hocam yazdıklarımdan dolayı küçük sanmış olabilirsin az içkiliyim suan![]()
bunca yılık kopyacıyım böyle kopyacı görmedim![]()
gece gece iyi güldüm olayları gözümde canlandırdım komedi konusu olmuş biraz
![]()
neyse eğer kanal kopyalama işi yapıyosan farklı zamanlarda yap onlar yatarken yap veya onlara ilgileneceği çöp kategorileri öner uğraşsınlar baktın olmuyor git dünya engelli telifli videolar yükle seni görüp onlarda yüklesin kanalları bom![]()
est. izmirdeysen yardımcı olayım hocam
aslına bakarsan bu durum senin yararına olmuş az kazandığım bi kategor var demişsin şimdi yapman gereken yeni kategori bulmak bulmada sıkıntı çekmezssin biraz anlıyorsan ve gelirin artar
Hocam adamlar uyumuyor resmen müptela olmuslar youtube ilk defa yurtta gordum boyle adam ama bir kaç birşey denicem forumda arkadasların önerilerine göre onlara dar gelecek
---------- Spam Engelliyici 05:35 ---------- Önceki Mesaj 05:34 ----------
Malesef hocam suan ankaradayım konyada okuyorum keske okumaz olaydım![]()
konyada nerde okuyon hangi yurtta kalıyon dostum
Hocam kategoriden ziyade bir kamera alıp özgün video çekmek çook istiyorum bu hayalim gerçekleşirse zaten onların burunlarından fitil fitil getircem o ayrıyeni kategori şart
daha önce üniversitede yurtta yaşamış birisi olarak söyleyebilirim ki böyle adamlarla uğraşılmaz bunların meşrepleri, prensipleri gururları yoktur namert adamlardır en iyi yapacağın şey onlardan uzaklaştırmak kendini bunlar kavgadan falan anlamaz 3 kuruş verip yüzüne tükürücem desen 5 kuruş ver 10 kere tükür diyecek açgöz adamlar sen kendi yoluna bak hoca...
inşallah yaparsınız birde sizi gözetleyenler nasıl gözetliyo aynı odadamı kalıyosunuz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.