Arkadaşlar cidden yardımınıza ihtiyacım var

• Kullanıcı yalan2211
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam dediğiniz tipte insanlar benim yurdumda da vardı, yüzsüzler. Bence başka kategori arayışına gir, illa bi yerden denk getirirsin pes etme. Onları da takip et her açtıkları kanala bas telifi. Öyle saça böyle tarak

Hocam dediğiniz tipte insanlar benim yurdumda da vardı, yüzsüzler. Bence başka kategori arayışına gir, illa bi yerden denk getirirsin pes etme. Onları da takip et her açtıkları kanala bas telifi. Öyle saça böyle tarak

Yurta ilk gittigimde agır cevaplar vercem soru sorduklarında agızının payını vercem zaten ama yaptıkları cidden ayıp oldu

bunca yılık kopyacıyım böyle kopyacı görmedim :D :D gece gece iyi güldüm olayları gözümde canlandırdım komedi konusu olmuş biraz :D

neyse eğer kanal kopyalama işi yapıyosan farklı zamanlarda yap onlar yatarken yap veya onlara ilgileneceği çöp kategorileri öner uğraşsınlar baktın olmuyor git dünya engelli telifli videolar yükle seni görüp onlarda yüklesin kanalları bom :D

bunca yılık kopyacıyım böyle kopyacı görmedim :D :D gece gece iyi güldüm olayları gözümde canlandırdım komedi konusu olmuş biraz :D

neyse eğer kanal kopyalama işi yapıyosan farklı zamanlarda yap onlar yatarken yap veya onlara ilgileneceği çöp kategorileri öner uğraşsınlar baktın olmuyor git dünya engelli telifli videolar yükle seni görüp onlarda yüklesin kanalları bom :D

Hocam adamlar uyumuyor resmen müptela olmuslar youtube ilk defa yurtta gordum boyle adam ama bir kaç birşey denicem forumda arkadasların önerilerine göre onlara dar gelecek :)

---------- Spam Engelliyici 05:35 ---------- Önceki Mesaj 05:34 ----------

est. izmirdeysen yardımcı olayım hocam

Malesef hocam suan ankaradayım konyada okuyorum keske okumaz olaydım :)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

etten duvar ör yukarıdaki gibi değil sen video atarken arkadaşların baraj kursunlar pcnin önünde :D

aslına bakarsan bu durum senin yararına olmuş az kazandığım bi kategor var demişsin şimdi yapman gereken yeni kategori bulmak bulmada sıkıntı çekmezssin biraz anlıyorsan ve gelirin artar

aslına bakarsan bu durum senin yararına olmuş az kazandığım bi kategor var demişsin şimdi yapman gereken yeni kategori bulmak bulmada sıkıntı çekmezssin biraz anlıyorsan ve gelirin artar

Hocam kategoriden ziyade bir kamera alıp özgün video çekmek çook istiyorum bu hayalim gerçekleşirse zaten onların burunlarından fitil fitil getircem o ayrı :) yeni kategori şart

Hocam adamlar uyumuyor resmen müptela olmuslar youtube ilk defa yurtta gordum boyle adam ama bir kaç birşey denicem forumda arkadasların önerilerine göre onlara dar gelecek :)

---------- Spam Engelliyici 05:35 ---------- Önceki Mesaj 05:34 ----------

Malesef hocam suan ankaradayım konyada okuyorum keske okumaz olaydım :)

konyada nerde okuyon hangi yurtta kalıyon dostum

kardeşim yönetime durumu anlatıp rahatsız olduğunu söyle yada başka bi sebep uydur. odanı değiştirsinler

daha önce üniversitede yurtta yaşamış birisi olarak söyleyebilirim ki böyle adamlarla uğraşılmaz bunların meşrepleri, prensipleri gururları yoktur namert adamlardır en iyi yapacağın şey onlardan uzaklaştırmak kendini bunlar kavgadan falan anlamaz 3 kuruş verip yüzüne tükürücem desen 5 kuruş ver 10 kere tükür diyecek açgöz adamlar sen kendi yoluna bak hoca...

Hocam kategoriden ziyade bir kamera alıp özgün video çekmek çook istiyorum bu hayalim gerçekleşirse zaten onların burunlarından fitil fitil getircem o ayrı :) yeni kategori şart

inşallah yaparsınız birde sizi gözetleyenler nasıl gözetliyo aynı odadamı kalıyosunuz

daha önce üniversitede yurtta yaşamış birisi olarak söyleyebilirim ki böyle adamlarla uğraşılmaz bunların meşrepleri, prensipleri gururları yoktur namert adamlardır en iyi yapacağın şey onlardan uzaklaştırmak kendini bunlar kavgadan falan anlamaz 3 kuruş verip yüzüne tükürücem desen 5 kuruş ver 10 kere tükür diyecek açgöz adamlar sen kendi yoluna bak hoca...

Çok güzel özetlediniz hocam

Biz diyoruz arkadaş herkesle paylaşmayın, çöplüğe döndürdüler ytyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri