arkadaşlar eminim kimse bu kadar şanssız degildir

• Kullanıcı bysetoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

bysetoll

Yasaklanmış
BEYLER 3 gün içinde 4 kanalımı kaybettim :(

HEPSİDE TUTAN KANALLARIMDI ALLAHA ŞÜKÜR KAZANÇ GETİRİYORDU ANLAYACAGINIZ 2-3 AYLIK EMEGİMDİ HEPSİ AMA ANLAMADIGIM ŞEY 3 GÜN İÇİNDE SADECE TUTAN KANALLARIMIN HEPSİNDE TOPLULUK İHTARI YAPILDI BU BİLEREK YAPILMIŞ BİŞEY BELLİ ZATEN

UMARIM BUNU YAPANI BELKİ BULAMAM AMA EMİNİM ALLAH BUNUN HESABINI SORAR :(

nasıl birsey oldu hocam? Gecmıs olsun

hocam kısaca gece gündüz okula bile önem vermeden bu işe yogunlaştım ve kendime bir kategori buldum youtubede fazla olmayan bir kategori ve çok iyi kazandırıyordu hatta hergeçen gün 5-6$ artıyordu kazancım ama ne olduysa sadece o kategorideki tüm kanallarımın hepsi topluluk ihtarı yedi ve aynı anda kapandı anlamadıgım şey hepsi nasıl aynı anda kapatılır youtube ve google birçok şikayetde bulundum geri istedim kanallarımı ama sonuç olumsuz tüm emekler boşunaymış onu anladım

valla hocam yazık olmuş ama benım kanalımın 1 taneside kapanmıstı geri kendiliğinden acıldı bende anlamadım ama insallah sanada öyle birsey olur :S

Youtube hep burada fakat okulunuzda kaybettiginiz zamanlari kazanmanizin imkani yok. Yanlis bir yolda ilerlemissiniz. Youtube uzerinde yuklediginiz videolardan kanalinizin kapanmasi disinda birde ayni videolari yukleyen kisilerin haksiz sikayetleri ile kanallarin kapatilmasi soz konusu. Biz bunlarin farkindayiz ve sizlerinde farkinda olmasi icin ugrasiyoruz. Kanallari olusturmak en fazla 3-5 gununuzu alir fakat okulunuzda kaybettiginiz zaman size en az 1 sene kaybettirir. Kanallariniz icin uzuldum ,secimleriniz icin daha cok uzuldugumu belirtmek isterim.

gecmıs olsn .. bısey soracam youtube hesabını acıp hesap ekleyıp demı kullanıyodun tek tek gırıomuydun hesaplara .boyle bişey vardı hesp ekleyıp aralarında dolasdımı hepsı gıdıo dıolardı

gecmıs olsn .. Bısey soracam youtube hesabını acıp hesap ekleyıp demı kullanıyodun tek tek gırıomuydun hesaplara .boyle bişey vardı hesp ekleyıp aralarında dolasdımı hepsı gıdıo dıolardı

bu sadece hurafeden ibaret, kesin bir sonuç yok ama temkinli olmak gerekir.

vallaha korkudan video da yukleyemıorm ki . hesaplar gıdecek dıye :S bende oyle kullanıyorum da ondan sordm

arkadaşlar eloğlunun napacağı belli olmaz gereğinden fazla önem vermeyin bu işe

valla hocam yazık olmuş ama benım kanalımın 1 taneside kapanmıstı geri kendiliğinden acıldı bende anlamadım ama insallah sanada öyle birsey olur :S

inşallah açılır hocam

çok geçmiş olsun

sagol kardeşim bunu yapan er yada geç hesabını verecektir

Youtube hep burada fakat okulunuzda kaybettiginiz zamanlari kazanmanizin imkani yok. Yanlis bir yolda ilerlemissiniz. Youtube uzerinde yuklediginiz videolardan kanalinizin kapanmasi disinda birde ayni videolari yukleyen kisilerin haksiz sikayetleri ile kanallarin kapatilmasi soz konusu. Biz bunlarin farkindayiz ve sizlerinde farkinda olmasi icin ugrasiyoruz. Kanallari olusturmak en fazla 3-5 gununuzu alir fakat okulunuzda kaybettiginiz zaman size en az 1 sene kaybettirir. Kanallariniz icin uzuldum ,secimleriniz icin daha cok uzuldugumu belirtmek isterim.

FGA çok haklısın okulu boşladım ve acısınıda çektim zaten son 1 ayım kaldı son sınavlarımda eskisi gibi full çekersem kurtarırım kendimi inşallah

gecmıs olsn .. bısey soracam youtube hesabını acıp hesap ekleyıp demı kullanıyodun tek tek gırıomuydun hesaplara .boyle bişey vardı hesp ekleyıp aralarında dolasdımı hepsı gıdıo dıolardı

TEK TEK giriyordum hesaplara hatta o kadar özenli yapıyordum ki hiç bir uploader kullanmadım sırf spama düşmesin diye

Yüklediğiniz videoda cinsellik,şiddet .vb öğeler varmıydı ?

Ayrıca okulunuza önem veriniz

Yüklediğiniz videoda cinsellik,şiddet .vb öğeler varmıydı ?

Ayrıca okulunuza önem veriniz

azda olsa vardı ama kısa sürede çok büyük oranlarda abone ve izlenim kazanmıştım buldugum kategoriyle...

okula gelince artık herşey daha anlamlı o kadar ugraşı gelecek seneki ygs için verseydim eminim gece yatmadıgım zamanlarda dahil büyük başarı saglardım

en çok insanın agrına giden şey aynı anda kaybetmesi...

evet arkadaşlar bende yüklen bir kanalımı kaybettim uygunsuz bir şeyde yoktu ama telif varmış nedense başkalarında yok bizde var onlarda alıntı yaptı sonuçta

geçmiş olsun dostum para hırsı işte okulu boşlamaya değmez benim durumuma düşme okulu bırakmak zorunda kalma

geçmiş olsun dostum para hırsı işte okulu boşlamaya değmez benim durumuma düşme okulu bırakmak zorunda kalma

dostum insanlar hata yaparak ögrenirya artık umrumda degil youtube adsense vs. açıcam yine kanallarımı atıcam videoları bekliyecem sadece ugraşmıyacam fazla ne kadar ugraşırsak sanki gıcıklık olsun diye topluluk yiyoruz youtubeden

Tahu böyle okulu boşlayanları duyunca inanılmaz canım sıkılıyor. İyilik yapıcaz derken kötülükmü yapmıyoruz diye düşünmüyor değilim...

Yahu gençler parayı herzaman kazanırsınız, okulunuza bakın. Günde 2 3 saatten fazla da ayırmayın şu işlere siz. Sonra çok vurursunuz kafanızı sağa sola da iş işten geçmiş olur.

Tahu böyle okulu boşlayanları duyunca inanılmaz canım sıkılıyor. İyilik yapıcaz derken kötülükmü yapmıyoruz diye düşünmüyor değilim...

Yahu gençler parayı herzaman kazanırsınız, okulunuza bakın. Günde 2 3 saatten fazla da ayırmayın şu işlere siz. Sonra çok vurursunuz kafanızı sağa sola da iş işten geçmiş olur.

STRİDER HAKLISIN DOSTUM... AMA ANLA ögrenciyiz biz kolay para bizi çekiyor :D

BU ARADA BU FORUM GERÇEKTEN GERÇEK BİR DOST ORTAMI TÜM YORUM YAPAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM VE BU ARADA BENDE ÖĞRENCİYİM VE ANLADIM GÜNDE EN FAZLA 2-3 SAAT VE GERÇEKTEN OKULU BOŞLAMAK DAHA KÖTÜ BİRŞEY KANALLARIN KAPATILMASINDAN

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri