Arkadaşlar lütfen yardım edin deliricem

hocam you tube kendi kanalımda para kazanma sayfasına gelince orda yazıyor hatta kopyala yapıştır yapıyım
AdSense İlişkisi
İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.
böyle yazıyor videolarım yanında para kazanma aktif yani yeşil oluyor
ama dediğin gibi you tube örneğin analitc sayfasına girince

toplam kazançlar zaten hep 0 bütün videolar 1.000 aşmış olan dahil hiç bir para yazmıyor tıklayıncada
Seçilen rapor, içerik ve tarih aralığına ilişkin veri yok. Mümkünse, daha geniş bir tarih aralığı veya farklı içerik seçmeyi deneyin ya da en son veriler işleme konduktan sonra 1-2 gün içinde tekrar ziyaret edin.
BU YAZI ÇIKIYOR
Adsense hesabına girincede analitchdeki veriler adsende gözükmüyor dediğin ilikşilendirme onaylama para kazanma hep aktif NEDEN BÖYLE OLUYOR
BEN BU SİTEYE YAZDIM ÇÜNKÜ YETKİLİ SİTE BU LÜTFEN YARDIM EDİN:confused::confused::confused:

arkadaşım analytic'e geldiğinde toplam tahmini kazanç Sıfır yazıyorsa hani hiç adsenseye üye olmamış gibi gözüküyorsa...
adsenseyle tekrar ilişkilendir 1 gün sonra yine bak aktif olacaktır..
ki sıkıntı başka bişey değilse..
ben adsenseye kayıtlıyım etkin gözüküyor desende bazen bug oluyor..
kanalını tekrar aynı adsense gmail'inle ilişkilendir en erken 1 gün sonra düzelicektir..
umarım soruyu iyi anlamışımdır yanlış bilgi vermeyim..
kolay gelsin..

panpa bende yeniyim.O sorun bende de var ama telaş yapılacak bi sorun olduğunu sanmıyorum.Tahminimce adsense ay sonu hesap kesiminde yansıtır diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri