Artık Herkes Kazanacak !!

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Değerli arkadaşlar özellikle ne yükleyeceğini bilmeyen arkadaşlar ve sürekli kafası karışan ve bir çok yöntemi deneyipte başarılı olamayan ve hiç bir şekilde para kazanamayan ve en kötüsüde bu işte tam pes etme modunda olan değerli dostlarım' a sesleniyorum. Niyetim herkesin kazanması lütfen kimse kimseden bir şey saklamasın. Mutluluk ve bilgi paylaştıkça çoğalır.

Şimdi Sizlere ßombayı patlatıyorum. ßuradaki diziler %99 Telif vermeyen youtubede ayıklanmış dizilerdir. Emin olun bu bir Youtubenin hazinesidir. İşiniz az ve öz olacaktır. Çok Kanal Çok para değil Çok sorun demektir. Çok Kanalı Tek İp' den yaparsanız Sürekli batarsınız ve sürekli sorunlar yaşamaya devam edersiniz. ßu benim şahsi fikrimdir. Şimdi vereceğim Kanal ile isterseniz tek kanal açın dizileri karışık olarak yükleyin isterseniz her bir dizi için özel olarak kanal açın . Anlayacağınız her türlü kazanırsınız. ßurası Youtubenin Gizli bir hazinesi olarak görüyorum. Zaten Dizi isimlerini aradığınız zaman daha güzel şeyler keşvedeceksiniz emin olun :)

Amaç Niyet Herkes Kazansın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
ßol Kazançlar Dilerim ..
Artık bir teşekkürü esirgemezsiniz umarım :o

Şimdi İşin Püf Noktası .. Abone Sayınız 20-25-30 olana kadar Kanal Bir B. benzemiyor
Abone sayısı dediğim sayıyı geçtiğinde hem kanalınız eskiyor hem abone sayısı arttığı için İndexlenme oranı artıyor Hemde deli gibi İzlenme alıyor :D
Herşey bir anda gelişiyor. Fırtına öncesi Sessizlik misali :)

Ha unutmadan yeni kanalda ışıkları hemen yakmayın şiddetle tavsiye ederim :D

Bilgi paylaştıkça kazandırır. bu erdemli davranışı gösterdiğin için sonsuz tesekkürler.

Sadece burayla sınırlı kalmayıp alternatiflerini bulmak lazım tabi.

gerçekten çok teşekkür ederiz önerin için inceleyeceğim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri