Artık Sınırları Zorlayan Zorla Kendini izlettiren Slime'ci Sülale

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Merhaba arkadaşlar. Eminim çoğunuz biliyosunuz. Yeni parlayan bu sülaleyi. Hemen tanıtayım. bu grup 4-5 ay gibi bir sürede buralara geldi. Ayşe Yıldız - Everything you are looking for , Life Master kanalı. Olayıda anlatayım. Ayşe yıldız daki adam baba , Diğer kanallardaki de oğulları tam emin olmamakla birlikte damatları diyenlerde var.

Artık Sınırları çok fazla zorlayıp ailevi ortamı biraz geriyorlar ama yine de çok sempatikler süper izlenmeler kazanıyolar kanallara da süper paralar harcıyolar. Sadece life master günde 2 milyona yakın izlenme alıyor arkadaşlar yani günlük en az 1500-2000 tl kazanıyor aynı kategorideyiz biliyorum. Ama halen kartala biniyorlar. Aile ortamı çok değişik buyrun videolar:

https://www.youtube.com/watch?v=5qDqJOQRdIs

Bu eşine yaptığı hareketi halen çözebilmiş değilim.

https://www.facebook.com/Paylasman/videos/1388010034546651/

Bu life master den bir olay

https://www.youtube.com/watch?v=GpE5nRBiDBQ

içlerinde bana en mantıklısı bu arkadaş geliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=0OTeK0sctoU

Kısacası bu 3 aile çocuk kategorisini ele geçirdi arkadaşlar izlemelerimiz çok düşmeye başladı günde 3 bazen 4 tane video atıyorlar yetişemiyoruz bile. Hiç anlamadığım sebeplerle ben bile videolarını izlemeye başladım. Bazen kafam çok farklı yerlere gidiyor. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum?

valla ne yalan söyleyim bende izliyorum arada. ama ne biliyim izlememem lazım. bazen ayşe yıldız kanalında karpuz içinde spagetti yedikleri videoyu izlerken görüyorum kendimi. 28 yaşında adamsın napıyosun diyorum. anca o zaman kapatıyorum

Bende anlam veremiyorum ama izliyorum istemsizce sempatiklikten olsa gerek :D

facebook linkindeki yorum dada bağımlılık yaptı konusunda aynısını yazmış 680 beğeni almış demekkı harbi yapıyor :D

Yalan yok bende senin videolarini izliyorum istemsiz bi sekilde. Hani o slime videolarinda sonu ne olacagi belli ama isi gucu birakip 10 dakika 15 dakika sonuna kadar izliyorum hahah :D Birde bu Salih var ya ufaklik onun kanalini izliyorum, onlarda guzel is yapiyorlar. Diger 2 kiz 1 baba ve o yasli cift olan kanallari sevemedim pek. Senin kanalinda cok daha iyi yerlere gelecek eminim.

O kadar tutkali nerden buldun be adam bedava mi veriliyor bunlar? Diye her videosuna ağzım açık izlediğim kanallardir kendileri kafam almiyo valla bunlarin kazandığının 200 katını kazansam slime dolu varile girmem kendime okadar güvenmiyorum büyük başarı ne diyelim

Yalan yok bende senin videolarini izliyorum istemsiz bi sekilde. Hani o slime videolarinda sonu ne olacagi belli ama isi gucu birakip 10 dakika 15 dakika sonuna kadar izliyorum hahah :D Birde bu Salih var ya ufaklik onun kanalini izliyorum, onlarda guzel is yapiyorlar. Diger 2 kiz 1 baba ve o yasli cift olan kanallari sevemedim pek. Senin kanalinda cok daha iyi yerlere gelecek eminim.

Vay canına senden bu yorumu duymak ayrı bi güzel. Çok Teşekkür ederim inşallah. Aramızda kalması dileğiyle :))

20-30 kuruş bgbg ile tutkal parasına çalışmıyorlardır inşallah :D

Yok bu böyle olmayacak bu hafta bilgi şehrin de bu slimecilerle uğraşıcaz gibi görünüyor :)

Şimdi bu adam ne yaptı? :D (Bence gereksiz bir iticilik söz konusu, sempatikliğin yakının geçmiyor bile)

YAW NE OLACAGI BELLİ BİZİM FİKİRLERİMİZ BELLİ
normal insanlar gibi video çekme
traktör al kamyon al malum bizde traktör kamyon hastalıgı var bizim hastalıgımız olan şeyleri bul
normal bütün dünyanın izlediği videolara bak onları yapma ne yaparsan yap
yaw ne kadar neyse...
bana bişiyler oluyo
kolay gelsin :D
bizim insanımızın kanından git :D özeti bu :D
normal bişiy yapma anormal çek :D
ya şimdi bana gene kızıcakalrda
kepçe ile slime ne demek yaw Allah aşkına bitane aklı başında adam çıksın bana bunu açıklasın KEPÇE İLE SLİME YAPTIK ???? gülsemmi ağlasammı bilemedğim şimdi :D

Son düzenleme:
bende istemsizce otomatikman izliyorum beynim tarafindan

2 milyon izlenime türkçe içerik 2000 tl mi benim anlamadığım siz bunların kazançlarını nereden biliyorsunuz 2m izlenme türkçe içerik 2bin imkanı yok

Everything you are looking for bu kanal bana çok doğal geliyor adama yorumlarda reis çok güzel gülüyor falan yazmışlar hakkaten öyle bir havası var hadi bakalım hatçe sıra sende diyor vs. ben bile atıştırmalık bişeyler yerken anasayfada çıkan videolarına tıklıyorum abinin tarzı hoşsohbet bence, ayşe yıldız kanalına gelince o kabak tadı vermeye başladı bana ...

Hiçbiride çekici gelmiyor. Ne amaçla video çekiyorlar belli. Samimiyetleri yapmacık geliyor. Ve gerçekten çok tuhaf ve bana göre saçma videolar çekiyorlar :D

spam yapmalarından daha iyi bence en azından uğraşıp duruyorlar onlar da zamanla çok kaliteli videolar çıkaracaklar bence hem sizin bu olumsuz düşündüklerinizi onlar da düşünmüyor değillerdir yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri