Askerden Gelince Pin İstesem Olurmu

roketatar

Kayıtlı Üye
arkadaşlar askere gidiyorum 1 kez pin istedim gelmedi pin istemesemde askerden gelince istesem olurmu?

evdekiler anlarsa iste tekrar alıp koysunlar bi köşeye . anlamazlarsa da terhise yakın istersin sen geldiğinde gelmiş olur .
Bu arada hayırlı tezkereler.

teşekürler sivasa gidiyorum askere dediğiniz gibi terhise yakın istesem hem adsensede para birikir askerden gelince çok güzel olur!

Hocam askerden sonraya bırakmam yanlış bence o zamana kadar çok şey değişir hiç riske girme.Yakında çevrende güvenebileceğin tanıdığın birine ver şifreleri o halletsin öbür türlü çok zor olur.Sen dediğimi uygula

Pini iste ev adresini ver geline haber verirler sana o arada sağlam videolar yüklersin askerlik boyunca azda olsa kazanırsın zaten ödeme için hiç bir şey yapmana gerek yok bankayı onayladıktna sonra pini girdikten sonra her ay hesabına yatacak para lazım olur sana kullanırsın.

Hocam neresi çıktı ve ne olarak gidiyosun.

sivas/merkez

---------- Mesaj saat 12:18:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:17:09 civarında gönderildi. ----------

Hocam askerden sonraya bırakmam yanlış bence o zamana kadar çok şey değişir hiç riske girme.Yakında çevrende güvenebileceğin tanıdığın birine ver şifreleri o halletsin öbür türlü çok zor olur.Sen dediğimi uygula

kardeş pin 12 temmuzda gönderildi henüz gelmedi :( 3 gün sonra gidiyorum

Kardeşim benim, hayırlısı ile askerliğini yapıp, sağ salim dönersin inşAllah..

Bende Eylül 11 :) Hatay/Muğla

Selametle...

bende muğla / marmariste yapmıştım kardeş. :) mükemmel yerler

konuya gelince pini sonra girsede olur, eğer 3. pinde ulaşmaz ise forumda bulursun farklı bir yöntemi var . takma kafana pin sorunun her türlü çözülür

bende muğla / marmariste yapmıştım kardeş. :) mükemmel yerler

konuya gelince pini sonra girsede olur, eğer 3. pinde ulaşmaz ise forumda bulursun farklı bir yöntemi var . takma kafana pin sorunun her türlü çözülür

Evet abi herkes buralarda yapmak istiyor nedense :D

Hatay/Serinyol - Acemi
Muğla/Merkez - Usta

Jandarma kısa dönem er

Serkan abi şimdi ben denizci olabilir miyim orda sınıflandıracaklar mı tekrar asayiş ve sınır karakol eri olabiliyormuş sanırım orda sadece ?

Kardeşim benim, hayırlısı ile askerliğini yapıp, sağ salim dönersin inşAllah..

Bende Eylül 11 :) Hatay/Muğla

Selametle...

Amin Kardeşim Şuanda Sivastayım Birazdan Teslim Olacam Serkan Abi ve Diğer Arkadaşlar Hakkınızı Helal Edin

hayırlı teskereler allah iyilerle karşılaştırsın saat 4 ten önce teslim olma :P gece 12 ye kadar kuyruk bekliyecen ne olsa kayıttır bilmem nedir ...

cevrende memleketlin varsa beraber teslim olun aynı takıma düşersiniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri