Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekürler sivasa gidiyorum askere dediğiniz gibi terhise yakın istesem hem adsensede para birikir askerden gelince çok güzel olur!
tekrar istersin yemin töreninden sonra çarşıya çıkacan 30 gün sonra
pini isteyip adsenseyi onaylat ödeme bekletme seçenegini uygularsın
3 gün sonra askerin pini onaylatmam biraz zor askerden gelinceye kadar pini onaylatmasam sorum olurmu yardım edin
Hocam neresi çıktı ve ne olarak gidiyosun.
Hocam askerden sonraya bırakmam yanlış bence o zamana kadar çok şey değişir hiç riske girme.Yakında çevrende güvenebileceğin tanıdığın birine ver şifreleri o halletsin öbür türlü çok zor olur.Sen dediğimi uygula
arkadaşlar askere gidiyorum 1 kez pin istedim gelmedi pin istemesemde askerden gelince istesem olurmu?
Kardeşim benim, hayırlısı ile askerliğini yapıp, sağ salim dönersin inşAllah..
Bende Eylül 11Hatay/Muğla
Selametle...
bende muğla / marmariste yapmıştım kardeş.mükemmel yerler
konuya gelince pini sonra girsede olur, eğer 3. pinde ulaşmaz ise forumda bulursun farklı bir yöntemi var . takma kafana pin sorunun her türlü çözülür
Kardeşim benim, hayırlısı ile askerliğini yapıp, sağ salim dönersin inşAllah..
Bende Eylül 11Hatay/Muğla
Selametle...
Amin Kardeşim Şuanda Sivastayım Birazdan Teslim Olacam Serkan Abi ve Diğer Arkadaşlar Hakkınızı Helal Edin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.