ATi 5: Yeni MCN'i Birlikte Deneyelim

Enbiya

Kayıtlı Üye
Stem üzerinden XXX.XXX para dağıtmış olsak da son dönemde kriz anlarında amatör davrandıkları bir gerçek.

Bu nedenle yine küçük, forumda bilinmeyen ABD kökenli bir firma ile görüşmelerim sonlandı.

Sayısı 5-10'u geçmeyecek şekilde aranan özelliklerde kanal ile bu MCN'i denemek gerektiğini düşünüyorum.

Ona bazı kanallarımı gösterdim. Açıkça spamdılar. Kendisine de söyledim. Tepkisi;
Screenshot_2016_08_04_00_22_33_057.jpg

Unlink durumunda ödeme taahhüdü;
Screenshot_2016_08_04_00_24_40_047.jpg

Kapanan kanalı ödeyeceklerine ilişkin sözü;
Screenshot_2016_08_04_00_24_59_398.jpg

Ödeme metotları ve tarihleri. Direkt EFT mevcut. Ayrica OCAK KAZANCINI ŞUBAT 20'DE ödeyecegini söylüyor.
Screenshot_2016_08_04_00_23_18_041.jpg

Denemeye özel kanallarınızı ℅80 ile alacağım. Son video atım tarihleri mümkünse 6 ay üzeri en az 3 ay ve üzeri olmalı. Girdikten sonra video atmamalısınız. Total izleniminiz 100k ve üzeri, aylık getirisi $50 ve üzeri olmasını rica ediyorum.
Başvuru Formu

-

kolay gelsinde stem digital ödemeleri yatsaydıda ondan sonra açılsaydı bu konu
o özelliklerde kanal kalsa partner kurarım :)
yakın zamanda ban yiyen ve diğer flagçılar sağolsun :)

öncelikle hayırlısı olsun..

wire nedir hiç duymadım..

googleda aramadan burada sorayım dedim :)

kolay gelsinde stem digital ödemeleri yatsaydıda ondan sonra açılsaydı bu konu
o özelliklerde kanal kalsa partner kurarım :)
yakın zamanda ban yiyen ve diğer flagçılar sağolsun :)

Çok özellikli kanal istemiyoruz. Zaten aylik $5000 getirili kanalı buraya bağlamayı önermiyoruz da.

100k izlenimli aylık $50 getirili kanal da hiçbir şey değil nasıl MCN kuruyorsunuz anlamadım.

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

http://www.ytpara.com/1378988-post1.html konuyu kurala gore duzenlerseniz iyi olur.

Bunun bu konu ile ilgisi yok.

---------- Spam Engelliyici 01:28 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

öncelikle hayırlısı olsun..

wire nedir hiç duymadım..

googleda aramadan burada sorayım dedim :)

Yukarıda da açıklandığı gibi uluslararası EFT'nin adı Wire'dır. SWIFT diye de geçer.

Deneme kanallar dolmak üzere. Teste katılanlara teşekkür ederim. Başvuruları topluca göndereceğimden bekletiyorum. Bilginize.

Bu gece başvuruları gönderip ödemeler gelene kadar bekleyeceğiz. MCN'i denemek isteyen 3 kişilik yerimiz kaldı.

dostum benım işide devirimisin,hala baglı gozukuyor

12 ay çıkamayacağınız söylendi. Sizin kendi kanalınıza ihtar atabileceginizi bunun da MCN icin hic iyi olmayacağını söyledim aba altından ama yok. İsin kötüsü kanalınız benden çıktı. Dashboard ve CMS ayri şeyler. Dashboardumdan cikti CMS'ten cikmadi. Sizi yeniden kendime almaya çalışıyorum su an

12 ay çıkamayacağınız söylendi. Sizin kendi kanalınıza ihtar atabileceginizi bunun da MCN icin hic iyi olmayacağını söyledim aba altından ama yok. İsin kötüsü kanalınız benden çıktı. Dashboard ve CMS ayri şeyler. Dashboardumdan cikti CMS'ten cikmadi. Sizi yeniden kendime almaya çalışıyorum su an

tamam en azından senle muhattap olayım,odeme yontemlerı eklendımı,webmoney veya paynoeer gıbı

tamam en azından senle muhattap olayım,odeme yontemlerı eklendımı,webmoney veya paynoeer gıbı

Yok üstat. Payoneer diyorlar 40 gündür. Haziran ödemesine çok az kaldı. PayPal ayarlayın lütfen. Bulamazsanız da ben yardımcı olacağım. Ama beni son çare olarak düşünün çünkü daha evvel ödeme almamış bir hesap olacak.

Yok üstat. Payoneer diyorlar 40 gündür. Haziran ödemesine çok az kaldı. PayPal ayarlayın lütfen. Bulamazsanız da ben yardımcı olacağım. Ama beni son çare olarak düşünün çünkü daha evvel ödeme almamış bir hesap olacak.

hayırlı olsun hocam yeni network ağustos kazancını nezaman ödüyor ?

hayırlı olsun hocam yeni network ağustos kazancını nezaman ödüyor ?

Valla çok çok iyi bir tarih verildi. Hele bir denememizi yapalım. Yok yere heyecan yaratmak istemem.

Ama bana söylenene göre Ağustos kazançları 20 Eylül'de cepte. Quiz Group gibi. Aşırı iyi bir tarih.

Valla çok çok iyi bir tarih verildi. Hele bir denememizi yapalım. Yok yere heyecan yaratmak istemem.

Ama bana söylenene göre Ağustos kazançları 20 Eylül'de cepte. Quiz Group gibi. Aşırı iyi bir tarih.

Cok iyi ozaman bende oyle bisey ariyorim birazdan listemi kurcaliyim ayarliyim bitane :)

DAvet alabilirdiniz mi hocam?

Bu deney başarısızlıkla sonuçlandı. MCN gönderdiğim 8 kanalın 3'üne invite gönderdi. Bu durumda çalışamayacağımı bildirdim.

Araştırmalarım sürüyor. Öncelikli hedefim ödemeleri halletmek. Orta vade planım ise insanlara en azından 1-2 sene daha gidecek başka bir alternatif sunabilmek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri