Atılan videoda hemen ilk sıraya geçmek ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
mutlaka vardır ama çok para isterler botneti kullanmsı bilmem gerekli işin sıkıntılı yani botneti satan kişi yarın birgün botları iptal edebilir.

Arkadaşlar söylüyorum defasal izlenım alan videolar %70 botnet yolu ile izletilmektedir.... ve bu kişiler youtube'den hertürlü kazanç elde ediyolar...

bende söylemsi boşa kafa yormayın :)

Botsuz da yöntemler var.Birinci olmasa bile ilk 3 ...

500 tl gonder soyleyim saka maka bi yana :D bu espirinin sebebi forumda arkadaslar var taktik icin 500 tl istiyorlar neyse eger eminsen baska yerde paylasmadigina saglam tag lar koymus belliki bence cok onemli aciklama olsun tag olsun bisey fark ettim bi ara basima geldi bi video yukledim herkesten once yuklemistim tv ile alakali videoydu yukledim videoyu 5 dk sonra bi baktim cogu benim videoyu almis adamlar benim videoyu benden sonra ekliyorlar benim videodan cok izleniyor cok izlenen videonun aciklamasina baktim uzun bisi yazmis neyse bende onun aciklasini kendi videoma ekledim video 2 dk icinde ucusa gecti aciklmaya degistirmesem izlenme takilip kalcakti oyle

kim o 500 TL ye satan, :) ciddiyim satan varsa PM den ulaşsın
bu arada bu konuyuda dün açtım aynı konu sayılır, http://www.ytpara.com/youtube-sorun...ik-satin-alinir-ozellikle-1-siraya-cikma.html

Hocam bence o tamamen şans işi. Ben bir kanal açtım çizgi film videosu yükledim 15 adet ve bir tanesi 30.000 izlenmişti bir günde. Patlamayı görüyosun;

Ama sonra 7 tane alt kanalım olduğu için dizi kanalıma content id kısıtlaması geldi ve tüm kanallarımın para kazanması gitti. Şimdi 200 lirayı bile çıkaramayacağım gibi duruyor.

-Resim paylaşmak yasaksa modlarımız uyarsın kaldırıyım. Herhangi bir bilgim olmadığı için paylaşıyorum.

[MENTION=16033]Reyiz[/MENTION] seninde çok acıklı olmuş birader tuturdum derken dibe batmışsın ve ondan sonra en dibe göndermiş adsense seni

Hocam aynen ya, şimdi tekrar deniyorum aynı taktikleri bir lira bile kazandırmıyor...

Sans iste bi arkadasa 2 gun ust uste 200$ geldi ucuncu gun o videosu telifden gitti ama 400 $ aldı tabi .. ondan sonra da en fazla 70 tl yibuldu oda 300 kanal filan bagladı:)

Etiketler önemli ..yalnız bu tür videolar ve kanalları özellikle youtube kendisi öne çıkarıyor genelde bir videoyu izlerken sağ tarafta önerilen videolar vardır ve o kanalla ilgili bir vido izlemişseniz daha fazla görürsünüz aynı kişinin videolarını...youtube (analystic/trafik kaynakları) istatisklerine bakarsanız genelde şöyle bir kısım vardır youtube önerilen izlenme ..

High retention views denilen bi sistem var. High retentionun anlami videonun buyuk bolumunun izlenmis olmasi demek oluyor (ornegin video 20 dakikaysa bunun 15 dakikadan fazlasi surekli olarak izleniyor her izleyen basi). Bu sayede videolar aramalarda ilk siralarda cikiyor. Simdi adam videoyu liste disi olarak yukluyor oncelikle. Sonra bu hr izlenimleri aliyor bi sure(genelde 301+ olana kadar aliyolar) ve ardindan videoyu genele aciyor. Genele actigi zaman videoyu o an yuklemis gibi gorunuyor. Yeni kanallarda direkt ilk sirada cikmanin baska bi yolu oldugunu sanmiyorum, varsada bilmiyorum.

Kardesim dedigin cok dogru ancak, ben bi cizgi film editledim cerceve vs, attım. adam benden 1 saat sonra benden alıp attı ve ilk sayfada cıktı. bunun baska bi yolu olsa gerek

Kardesim dedigin cok dogru ancak, ben bi cizgi film editledim cerceve vs, attım. adam benden 1 saat sonra benden alıp attı ve ilk sayfada cıktı. bunun baska bi yolu olsa gerek

Hocam konuyla alakası yok ama resimdeki çocuğun videosunu biliyor musunuz?

Bence bunun yontemleri .. Etiket girmek extradan etiketler girmek .. komedi videosu adam etiket ***y yazmıs :)

en onemli olan ise dikkat edin sizden sonra video adan hemen onunuzde değildir 1-2 saat sonra onunuze geçiyor .. o videoyu atıp onunuze geçen şahıs facebook yada forumlarda paylaşmıştır. 1 videonuz 1 saat içerisinde 300 izlenmeyi geçsin bakın o zaman videounuz ilk 2 de var mı yok mu ..

Adamlarda aboneler var face olsun youtube olsun twitter olsun bunlarla one geçiyor bence baska yolu yok bunun ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri