serce
Yasaklanmış
Tabi çıkalım , modlara 9.999 Tl![]()
yaw he he samet
Bot-Net kullanıyosan ayrı mesele
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabi çıkalım , modlara 9.999 Tl![]()
mutlaka vardır ama çok para isterler botneti kullanmsı bilmem gerekli işin sıkıntılı yani botneti satan kişi yarın birgün botları iptal edebilir.
Arkadaşlar söylüyorum defasal izlenım alan videolar %70 botnet yolu ile izletilmektedir.... ve bu kişiler youtube'den hertürlü kazanç elde ediyolar...
bende söylemsi boşa kafa yormayın![]()
yaw he he samet
Bot-Net kullanıyosan ayrı mesele![]()
Botsuz da yöntemler var.Birinci olmasa bile ilk 3 ...
Bot favorimdir...her türlü ezer geçer.adamda 5-10 k arası botu olsa o adamın günlük kanalı izletimi 100-200 k arası değişir...
500 tl gonder soyleyim saka maka bi yanabu espirinin sebebi forumda arkadaslar var taktik icin 500 tl istiyorlar neyse eger eminsen baska yerde paylasmadigina saglam tag lar koymus belliki bence cok onemli aciklama olsun tag olsun bisey fark ettim bi ara basima geldi bi video yukledim herkesten once yuklemistim tv ile alakali videoydu yukledim videoyu 5 dk sonra bi baktim cogu benim videoyu almis adamlar benim videoyu benden sonra ekliyorlar benim videodan cok izleniyor cok izlenen videonun aciklamasina baktim uzun bisi yazmis neyse bende onun aciklasini kendi videoma ekledim video 2 dk icinde ucusa gecti aciklmaya degistirmesem izlenme takilip kalcakti oyle

[MENTION=16033]Reyiz[/MENTION] seninde çok acıklı olmuş birader tuturdum derken dibe batmışsın ve ondan sonra en dibe göndermiş adsense seni
Hocam aynen ya, şimdi tekrar deniyorum aynı taktikleri bir lira bile kazandırmıyor...
Sans iste bi arkadasa 2 gun ust uste 200$ geldi ucuncu gun o videosu telifden gitti ama 400 $ aldı tabi .. ondan sonra da en fazla 70 tl yibuldu oda 300 kanal filan bagladı![]()
High retention views denilen bi sistem var. High retentionun anlami videonun buyuk bolumunun izlenmis olmasi demek oluyor (ornegin video 20 dakikaysa bunun 15 dakikadan fazlasi surekli olarak izleniyor her izleyen basi). Bu sayede videolar aramalarda ilk siralarda cikiyor. Simdi adam videoyu liste disi olarak yukluyor oncelikle. Sonra bu hr izlenimleri aliyor bi sure(genelde 301+ olana kadar aliyolar) ve ardindan videoyu genele aciyor. Genele actigi zaman videoyu o an yuklemis gibi gorunuyor. Yeni kanallarda direkt ilk sirada cikmanin baska bi yolu oldugunu sanmiyorum, varsada bilmiyorum.
Kardesim dedigin cok dogru ancak, ben bi cizgi film editledim cerceve vs, attım. adam benden 1 saat sonra benden alıp attı ve ilk sayfada cıktı. bunun baska bi yolu olsa gerek
biliyorum hocamHocam konuyla alakası yok ama resimdeki çocuğun videosunu biliyor musunuz?
Hocam konuyla alakası yok ama resimdeki çocuğun videosunu biliyor musunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.