ytpara yöneticisi olarak neden MMM konuları yasakladığınızı sorabilirmiyim,
amacınız hyip konularının forumda yasaklatmak ise, neden sadece MMM konuları yasaklandı?, bu konu ve benzeri konular hala duruyor
Biri kullanıcılar arası transfer yapıyor. Patladığında para girişi kapandığında dolandırılmış olanlar kullanıcılar olmuş olacak. Bunu da açık olarak belirtiyorlar sistemde.
Diğer konuda ise forex kullanarak parayı geliştirdiklerini ve sistemin patlamayacağını belirtiyorlar. Yine hyip, ponzi mantığını içerdiğini düşünsek de en azından emin değiliz bu konuda, açıkça söylemiyorlar biz kullanıcılardan para girişi gelmezse kapatıp gideceğiz diye, MMM'in aksine. Ayrıca MMM'in geçmiş yapılanmalarının yurtdışındaki yol açtığı kayıpları incelerseniz engellenmesi gerektiğini anlarsınız.
---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------
Bir tık daha yatırdım

