Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ytpara yöneticisi olarak neden MMM konuları yasakladığınızı sorabilirmiyim,
amacınız hyip konularının forumda yasaklatmak ise, neden sadece MMM konuları yasaklandı?, bu konu ve benzeri konular hala duruyor

Biri kullanıcılar arası transfer yapıyor. Patladığında para girişi kapandığında dolandırılmış olanlar kullanıcılar olmuş olacak. Bunu da açık olarak belirtiyorlar sistemde.

Diğer konuda ise forex kullanarak parayı geliştirdiklerini ve sistemin patlamayacağını belirtiyorlar. Yine hyip, ponzi mantığını içerdiğini düşünsek de en azından emin değiliz bu konuda, açıkça söylemiyorlar biz kullanıcılardan para girişi gelmezse kapatıp gideceğiz diye, MMM'in aksine. Ayrıca MMM'in geçmiş yapılanmalarının yurtdışındaki yol açtığı kayıpları incelerseniz engellenmesi gerektiğini anlarsınız.

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

Bir tık daha yatırdım ;)

m6ZrE8.png

sağ ol [MENTION=34032]ramob7[/MENTION] ;)

admin ne dersin yüksek mebla girilirmi dayanırmı bu site 1-2 ay daha ?

Hiçbir fikrim yok usta. Ben sadece 2k tl ayırmıştım bu işler için, bir kısmını yanlış yerlere yatırdım vs. şuan daha yeni zarardan çıkmış oldum. Günlük kara doğru gidiyorum. Bir tık daha yatırdım şimdi. İçerideki miktarı fixledim 1250 tl civarına. Oradan geldiği kadar gittiği yere kadar bir kısmı 10 günlük bir kısmı 20 günlük yatırdım. Kalanı çektim, düzenli geldikçe geleni çekip içeridekini tekrar yatırırım diyorum. Ama yarın bile kapanabilir yani, riskli bu işler. Can acıtmayacak miktarlarla girin :)

admin ne dersin yüksek mebla girilirmi dayanırmı bu site 1-2 ay daha ?

Ahiret sorusu gibi soru soruyorsun. :D Nereden bilsin ne kadar gideceğini. :)
Ben uzun zamandır yapıyorum bu işleri.Bu istatistiklere göre en az 1 ayı var.

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

83.83$ daha ödeme alındı. :)

Buradan kayıt olarak destek olabilirsiniz.

Herkese bol kazançlar. :)

Mmm icin ne dusunuyosun peki ramob7 :) en az bir ayi daha varmidir yuksek bi miktarla girmeyi dusunuyorum cunku yatirimi arttiracam

10 gün önce toplam yatarım 5 milyon doları civarındaydı şimdi 7 milyon dolar civarında mı olmuş ben mi yanlış hatırlıyorum :)

Insallah diyelim son bi sorum daha olacak mmm de yaptigimiz yatirimda 2 gunde bir anapara ve kari cekip tekrr yatirmakmi mantikli yoksa 2 gunde bir sadece kari cekmekmi

Insallah diyelim son bi sorum daha olacak mmm de yaptigimiz yatirimda 2 gunde bir anapara ve kari cekip tekrr yatirmakmi mantikli yoksa 2 gunde bir sadece kari cekmekmi

2 - 3 Günde bir çek yatır yaparak yani Kar'ını çekip tekrar yatırarak yatırdıgın miktarı 20 günde 2 katına çıkarman mümkün , böylelikle kısa sürede yatırdıgını çıkarıp , onu alıp , kalan parayla devam edebilirsin

вαттυѕαу;1376011' Alıntı:
2 - 3 Günde bir çek yatır yaparak yani Kar'ını çekip tekrar yatırarak yatırdıgın miktarı 20 günde 2 katına çıkarman mümkün , böylelikle kısa sürede yatırdıgını çıkarıp , onu alıp , kalan parayla devam edebilirsin

Yani sadece kari cekip tekrar yatirayim. Ben sadece kari cekip ne kadar kurtarirsam kardir diye dusundum. Olmazsa dediginiz gbi yapayim kisa surede cikarmaya calisayim. Peki iki ayri yatirimin karini bir arada cekebilir dmi. Umarim anaparayida kaybetmeyiz :)

Yani sadece kari cekip tekrar yatirayim. Ben sadece kari cekip ne kadar kurtarirsam kardir diye dusundum. Olmazsa dediginiz gbi yapayim kisa surede cikarmaya calisayim. Peki iki ayri yatirimin karini bir arada cekebilir dmi. Umarim anaparayida kaybetmeyiz :)

İki ayrı yatırımın parasını istediginiz gibi çekebilirsiniz.
Benim dediğim şekilde para daha çabuk çıkıyor , süre olarak risk daha aşagıya indiriliyor . Ama yok ne alsam kar'dır derseniz . Bi kere yatırın , daha yatırmayın hep çekin :)

Atlantiv konusunu MMM ile meşgul etmeyelim . Hayırlı geceler :)

Bu arada 20 günlükten fazlaya yatırmak matematiksel olarak da doğru değil. Hata yapılmasın diye söyleyelim. 30 gün yerine 20+10 yatırırsanız aynı parayı. 50 gün yerine 20+20+10 yatırırsanız %110 fazlasını kazanırsınız. Yani maksimum yatıracak arkadaşlar süre olarak 20 gün seçin :)

Not: 2000 dolardan fazla yatırmayacaksanız :)

вαттυѕαу;1376003' Alıntı:
Hocam kimse MMM için kesin 1 ay'ı vardır diyemez . Öyle olsaydı herşeyi satıp basmıştık . Ama MMM şuan çok güzel gidiyor , inş böyle devam eder :)

Katılıyorum, güzel yazmışın :)

Bin lira 10 günlük yatıralık 100 günde 18bin lira oluyor , 10 günlüğe o rakamlar yatırılmıyor ama 5 10 ayrı hesaplardan yatırırsan olur :)

Şu an coinbasede bitcoin gönderilemiyor.Teknik bir problem var.Bu nedenle coinbase hesabınızdan btc göndermeyin ve almayın.

---------- Spam Engelliyici 15:45 ---------- Önceki Mesaj 15:07 ----------

Coinbasedeki sorun düzeltildi.Rahatlıkla btc gönderip alabilirsiniz.Bol kazançlar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri