awe ödeme yapti

Alla alla mart ayını yolladılar bana Nisan yollanmayacak mı bu ay acaba?

arkadasta bılmıyor sahsen :D marttır ama. martta acmıstı kanalı cunku. nisanları daha ödemediler zamanı var

benim de hesap yandexti uçtu geçen toplu kıyımda telif falan yoktu o zaman bende ödemeyi Haziran 20 si gibi mi alırım gibi ?

Ödeme formu falan göndermiş miydi ?

Son düzenleme:
benim de hesap yandexti uçtu geçen toplu kıyımda telif falan yoktu o zaman bende ödemeyi Haziran 20 si gibi mi alırım gibi ?

evet gondermıstı o uzulmustu baya :D alırsınız hocam rahat olun kazanılan hak ödenir. bu böyledir ama bekletirler

Hocam Mayıs 27 - Haziran 10 arası denilmişti, nisan kazançlar için bendede çizgi film var 1 ihtar yedi bende bekliyorum.

Bende aldım cok mutluyum :D
Toplam tutar:
$307,95 USD
Ücret Tutarı:
$0,00 USD
Net tutar:
$307,95 USD

Mart ayi odemesi bekliyorum ama yine ödeme alamadik.Alan arkadaslar mart ayının ödemesini mi aldılar?

Subat mart nisan hala duruyor. Ticket acmistim cevap bile vermeden kapatmislar. Lanet olsun bu awe ye . 3 kanaldan birine bile odeme gondermiyor

arkadaslar awe ödeme gerceklestirdi umaraim herkez ödemelerini almistir
simdi yabanci arkadaslarla konustum
gelen ödemeler
ocak subat mart ayi icin awe tarafindan incelenmeye alinan dizi film vs. kanallarin paralari
ödeme sadece mart ayinin degil 3 ay veya 4 ay kapsamakda

Kurumsal İletişim Bilgileri

Müşteri Hizmetleri URL'si: AwesomenessTV - YouTube

Toplam tutar:
$---- USD
Ücret Tutarı:
$0,00 USD
Net tutar:
$----- USD

Para iadesi bildirme Yardım

Ödemeyi iade etmek için en fazla 60 gününüz vardır.

Tarih:
23.05.2014
Saat:
05:21:02 EEST
Durum:
Tamamlandı

Konu:

Awesomeness, LLC, PayPal aracılığıyla size $----- USD gönderdi.
Özel Not:

March 2014 - Network Earnings - 1 Copyright Strike

hocam bana kuruş ödememişler. benim olayı hatırlıyorsun belki. awe paramın üstüne yattığını açıkladı başlığını açmıştım. bu adamların üstüne nasıl gitmeliyim paramı nasıl almalıyım bu adamlardan bi yardımcı ol. adamlara kanal linkini atıyorum bu kanalda para vardı çıkarmışsınız siteden, paraya dair bilgi vermiyorsunuz diyorum. adam hesabınız kapalı paranızı göremiyoruz falan diyor bi derdin varsa youtube la konuş diyor. etc network nickli arkadaşla konuştum o da diyor her partnerin kendi sistemi vardır kazançlar oradan da takip edilir kanalına girip kazançlarını görme gibi bi şart yok diyor. bu adamlar açıkça insan dolandırıyor, kandırıyor. bi yardımcı ol ben de kurtulayım şu illet insanlardan be hocam. ne yazayım ne yazmalıyım nasıl bi mail atmalıyım nasıl tehditler savurmalıyım ki paramı ödesinler? bana ing örnek bi yazı yazarsan sevinirim be hocam

aweden gelen ödeme yok daha, umarım bizimkileride yatırırlar.

hayır kanalda sadece 1 ihtar vardı
sanırım flagtan kapandı youtubenin bana gönderdiği mesajda youtube topluluk kural ihlalleri yazıyor itiraz ettim ancak bişey çıkmamıştı

hocam peki kanal url sine girdiğin zaman spam falan mı yazıyor ?

hocam peki kanal url sine girdiğin zaman spam falan mı yazıyor ?

kanal kapandı ilk 1 hafta awe sitesine sorunsuz giriş yapıyordum sonra giriş olayı iptal oldu.
bahsettiğiniz konu hakkında bir fikrim yok kanal urlsini nereye gireceğiz ?

ödemen hayırlı olsun hocam, bu awe zendeskde çok geç cevap veriyor hatta daha hiç cevap vermediler başka bi iletişime geçebilcegimiz adresleri mailleri varmı ?

kanal kapandı ilk 1 hafta awe sitesine sorunsuz giriş yapıyordum sonra giriş olayı iptal oldu.
bahsettiğiniz konu hakkında bir fikrim yok kanal urlsini nereye gireceğiz ?

giriş iptal oldu derken ? Hocam url yi yazıyorsun kırmızı uyarı var neden dolayı kapandığını onu diyorum ben

Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi.
aynen böyle yazıyor + giriş yapıp url girdiğim zamanda
Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı. uyarısı var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri