Awesomeness ( Bizlerde Hata Yapıyor Olabiliriz )

kkundakci

Yasaklanmış
Merhabalar,

Önemle durduğum nokta bold ile yazdığımdır. Ve çoğu arkadaşımınızın mağduruyetinin buradan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Arkadaşlar yazdıklarımı bir kontrol edin lütfen. Kanala urlsiz başvurup, daha sonra url alırsanız ödeme yapmayabilirler. Bir yazdıklarımı okuyunuz. rica ediyorum. Herkes ödeme alsın istiyorum.

Olabilecek muhtemel hatalar,
- Kanal adını yanlış verme
- Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştiriyoruz.)Eğer özel url alıp eski linki bulamadıysanız. Youtube ayarları - Gelişmiş - Youtube kanal kimliği yazıyor.
- Paypal teyitli değildir, Kredi Kartı onayı
- Kişi bilgileri ile paypal bilgileri tutmuyodur.
- Partnere bağlı kanalın mailini yanlış girme ( Kontak kurulması gerekn maille girilebiliyor.

Maddelere ekleme isteyen olursa, mesaj olarak belirtsin ekliyeyim.

Özellikle belirtiyorum, tartışma ortamı lütfen yaratmayınız. Sonuç olarak ben herkesin kazanmasını istiyorum. Sakin sakin tartışalım.

ÖRNEK MAİL

Kanal linkiniz yukarıdaki gibi yazmaktadır. Siz gidipte buradaki ile başvurup sonradan özel url verirseniz. Partner sizin kanalı tanımaz.

Saygılarımla

Hocam videoları gizleme ödeme alamama sebebi olabilir mi ?

awesomeness para kazanması gorunmeyen dashboardında varsa kanalın. bu boldla yazılı kısım dogru demektır.herkesın orası acık galıba alamayanların.artı adamlar kasımı odedı aralık ve ocagı odemedı.

Merhabalar,

Önemle durduğum nokta bold ile yazdığımdır. Ve çoğu arkadaşımınızın mağduruyetinin buradan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Arkadaşlar yazdıklarımı bir kontrol edin lütfen. Kanala urlsiz başvurup, daha sonra url alırsanız ödeme yapmayabilirler. Bir yazdıklarımı okuyunuz. rica ediyorum. Herkes ödeme alsın istiyorum.

- Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştiriyoruz.)
- Partnere bağlı kanalın mailini yanlış girme ( Kontak kurulması gerekn maille girilebiliyor.

Özellikle belirtiyorum, tartışma ortamı lütfen yaratmayınız. Sonuç olarak ben herkesin kazanmasını istiyorum. Sakin sakin tartışalım.

Saygılarımla

benim kişi bilgilerim paypal ile tutmuyor ama neden tutsunki ? şartmı tutması ödeme almak icin.

Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştiriyoruz.)

Eğer özel url alıp eski linki bulamadıysanız.
Youtube ayarları - Gelişmiş - Youtube kanal kimliği yazıyor.

Merhabalar,

- Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştiriyoruz.)

Saygılarımla

hocam ben kanalları aweden bir arkadas satıyor kendisinden temin ediyorum şimdi kişi bilgiler ve paypal demissinizya şunu merak ettim benim paypal bilgilerim adım soyadım adresim vs hersey gerçek aweden kanal alırken bu bilgileride kendi adımızamı düzenlicez yani ben sadece profile grip paypal adresimi yazıyordum okadar

Hocam videoları gizleme ödeme alamama sebebi olabilir mi ?

Hayır hocam neden alamayasın. Alırsın. Kime ne senin videonu gizlemenden parasını kazanmışın. Vur ka mantığı ile çalışığta para alan arkadaşlarımız mevcut.

---------- Mesaj saat 11:58:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:57:58 civarında gönderildi. ----------

Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştiriyoruz.)

Eğer özel url alıp eski linki bulamadıysanız.
Youtube ayarları - Gelişmiş - Youtube kanal kimliği yazıyor.

Ekliyorum bunuda

---------- Mesaj saat 12:04:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:58:31 civarında gönderildi. ----------

hocam ben kanalları aweden bir arkadas satıyor kendisinden temin ediyorum şimdi kişi bilgiler ve paypal demissinizya şunu merak ettim benim paypal bilgilerim adım soyadım adresim vs hersey gerçek aweden kanal alırken bu bilgileride kendi adımızamı düzenlicez yani ben sadece profile grip paypal adresimi yazıyordum okadar

Aynen öyle hocam. Herşeyi kendi adınıza düzenliceksiniz. Sadece paypalı değiştirmekle iş bitmiyor.

Dedim ya yukarıda. Kenan çalışıyor, ödemesini kkundakci alıyor. Adamlarda otomatik olarak göndermiyor, kişi bilgileri tutmadığı için.

Hayır hocam neden alamayasın. Alırsın. Kime ne senin videonu gizlemenden parasını kazanmışın. Vur ka mantığı ile çalışığta para alan arkadaşlarımız mevcut.

---------- Mesaj saat 11:58:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:57:58 civarında gönderildi. ----------

Ekliyorum bunuda

---------- Mesaj saat 12:04:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:58:31 civarında gönderildi. ----------

Aynen öyle hocam. Herşeyi kendi adınıza düzenliceksiniz. Sadece paypalı değiştirmekle iş bitmiyor.

Dedim ya yukarıda. Kenan çalışıyor, ödemesini kkundakci alıyor. Adamlarda otomatik olarak göndermiyor, kişi bilgileri tutmadığı için.

hocam özel olmassa bişey sorucam sizin kaç kanalınız var o şekilde doldurdgunuz sonucda adamlar 1-3-5-10 demicekmi kardeşim sen nie sürekli kanal alıyorsun sana yok kanal die veya kendi adımıza doldurgumuz bilgilerden herhangibiri telif yese partnerlikden atılsa sıkıntı yasanmazmı veya yasıyormusunuz

hocam özel olmassa bişey sorucam sizin kaç kanalınız var o şekilde doldurdgunuz sonucda adamlar 1-3-5-10 demicekmi kardeşim sen nie sürekli kanal alıyorsun sana yok kanal die veya kendi adımıza doldurgumuz bilgilerden herhangibiri telif yese partnerlikden atılsa sıkıntı yasanmazmı veya yasıyormusunuz

75 aktif olan 20

Niye sıkıntı yaşıyım ki, partnerlikten atılması ile ilgili olarak bir işlem zarar yapmıyorum. Bekleyin akşama çok güzel bir konu ile karşınıza geleceğim. O zaman beni daha iyi anlayacaksınız.

75 aktif olan 20

Niye sıkıntı yaşıyım ki, partnerlikten atılması ile ilgili olarak bir işlem zarar yapmıyorum. Bekleyin akşama çok güzel bir konu ile karşınıza geleceğim. O zaman beni daha iyi anlayacaksınız.

Tmm bekliyelim:D son olarak bir sorum var sizede sorayım şimdi dün aweye baglı 3 teliden kapanan bir dizi kanalım var yansıyan kazancları 110 dolar civarıydı yansımayan 3 günlük kazancı var 145i çok rahat geçer yani hocam ama kanal kapandı bugün girdim ytden kanala para kazanma kapandıgı için analitikde para değil abone kısmı sayısı yazıyor para kazanma bilgilerine ulasamıyorum ama ben 145 doları geçtgine eminim awe bunun parasını ödermi veya bu tarz kapanmalarda ödeme alan arkdaslar var bilgim var ama benim daha kesinleşip yansımamısdı analitlike ondan sordum :D

Tmm bekliyelim:D son olarak bir sorum var sizede sorayım şimdi dün aweye baglı 3 teliden kapanan bir dizi kanalım var yansıyan kazancları 110 dolar civarıydı yansımayan 3 günlük kazancı var 145i çok rahat geçer yani hocam ama kanal kapandı bugün girdim ytden kanala para kazanma kapandıgı için analitikde para değil abone kısmı sayısı yazıyor para kazanma bilgilerine ulasamıyorum ama ben 145 doları geçtgine eminim awe bunun parasını ödermi veya bu tarz kapanmalarda ödeme alan arkdaslar var bilgim var ama benim daha kesinleşip yansımamısdı analitlike ondan sordum :D

Hocam geçmiş olsun. O kanalın parasını ödemeyebilirler. Ancak ödeme 1-2 telidte ödeme alanlar mevcut. Kapananlar hakkında ödenebilirde, ödenmeyebilirde Siz her ihtimale karşılık önümüzdeki ay için bir ödeme formu doldurunuz.

Hocam geçmiş olsun. O kanalın parasını ödemeyebilirler. Ancak ödeme 1-2 telidte ödeme alanlar mevcut. Kapananlar hakkında ödenebilirde, ödenmeyebilirde Siz her ihtimale karşılık önümüzdeki ay için bir ödeme formu doldurunuz.

he hocam bak kilit sorulardan biride bu şimdi o paypal adresimi dogru olarak yazdım ben oraya ama ödeme formu doldurmak şartmı mesela bu oldukca kafamda soru işareti şartsa açıcagınız konuya ödeme formu ve linkide koyarsanız çok sevinirim

Kapanan kanallarıma ödemeler aldım sorun yok. Ama şimdi kesinleşmediği için ödeme yaparlarmı yapmazlarmı bilemiyorum. İnş ödemeni alırsın. Almazsanda iphone yeter be aga :D

awesomeness para kazanması gorunmeyen dashboardında varsa kanalın. bu boldla yazılı kısım dogru demektır.herkesın orası acık galıba alamayanların.artı adamlar kasımı odedı aralık ve ocagı odemedı.

Ocak aylarıda ödenmeye başladı hocam. Bekliyoruz takipteyiz.

Bu ne demek hocam açabilir misiniz?

he hocam bak kilit sorulardan biride bu şimdi o paypal adresimi dogru olarak yazdım ben oraya ama ödeme formu doldurmak şartmı mesela bu oldukca kafamda soru işareti şartsa açıcagınız konuya ödeme formu ve linkide koyarsanız çok sevinirim

Herşeyi akşama anlatacağım. Merak etme :)

atılıp geri alınan,kazanç kısmı kaybolan, topluluktan giden , 3 teliften kapanan kanallarıma ödemeler aldım ve burada yazanları eksiksiz olarak yaptım. Bilmiyorum benmi çok şanslıyım yoksa doğruyu yaptığım içinmi ödemeyi yaptılar tam anlayamadım :)

Bu ne demek hocam açabilir misiniz?

Hocam bakınız şu şeilde bahsedeyim. Aweye başvurduğunuzda ve kabul edildiğinizden yaklaşık 1-5 gün arasında bir mail gelir. Welcome Awe diye, orada kanal linkiniz vardır. Ancak oradaki kanal linkiniz ile şuanda ki kanal linkiniz farklı ise ödeme almazsınız. Awe ne diyosun diyor kısaca, böyle bi kanalla başvurmuşun, bu kanaldan para istiyosun diye, ben seni tanıyorum sen kimsin diyor.

Kapanan kanallarıma ödemeler aldım sorun yok. Ama şimdi kesinleşmediği için ödeme yaparlarmı yapmazlarmı bilemiyorum. İnş ödemeni alırsın. Almazsanda iphone yeter be aga :D

beyler:D yapmayın böyle defalarca söledim ıphone olayı benim için büyk bir lütuf konudada yazdım ben yeni işssiz kalmıs kredi kartı borcları olan bu yt işinden para kazanmayı yeni yeni ögrenen daha henüz kazanılmıs parası olmayan bir adamım vallahi siz böle yazdıkca kendimi daha kötü hissediyorum o telefonu alıp cebime koyamamak okadar koyacakki bana mecbur paraya cevircem ama ALLAha bin şükür Allah [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] 'den razı olsun ve tabiki [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] abidende onlar sayesinde yarı yarıya borcum inmiş kafam daha rahat olmus olucam yoksa sizin hayal ettiginiz gibi o teli cebime alıp kullanacak durumum yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri