benim telifim yok ama bu mesaj banada geldı hatta oduceklerınıde solemıslerdı. napıyo bu adamlar anlamadımkı
Aynen hocam 2 gün önce Mack geliyo paran yazdı, şimdi böyle yapıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım ben.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim telifim yok ama bu mesaj banada geldı hatta oduceklerınıde solemıslerdı. napıyo bu adamlar anlamadımkı
abi 2 ay para beklemek ne demek ya girin quiz e 27 şubatta mı girdiniz 27 28 şubatta 5 dolar mı kesinleşmiş onu martın 24 ün de alın niye ugraşıyorrsunuz siz burayla![]()
Aynen hocam 2 gün önce Mack geliyo paran yazdı, şimdi böyle yapıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım ben.
O Mack ... neyse bir şey dimim. Bana da gönderildi yazmıştı, hani nerede yazınca da ödeme zamanı gönderilecek demişti.
allaha şükürler olsun ki 40 bin tl olan mail yok orada o mailede gelmemiş
4000 tl olan kanalın mailide orada yazıyor![]()
4000 tl olan kanalın mailide orada yazıyor![]()
teliflimiydi ?
Gerçekten mi?
geçmiş olsun.
umrumda değil 40.000 tl olan kanal yok ya orda ne kadar şükretsem azdır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.