Awesomeness Cevap Vermiyor?

Arkadaşlar şu konuya birisi netlik kazandırsın. Awesomeness ödeme yapıyor mu?

Hocam ödeme aldınız mı? Yani sadece meraktan soruyorum. Şu ana kadar sorduğum sorulara en geç bir gün içinde cevap verdiler ama ödeme hiç almadığım için soruyorum. Birde ilk ödeme için 45 beklemek mi lazım?

sahsen ben almadim ama yakindan tanidim insanlar aldi, ve arastirmalarimda kimse kotudur odeme yapmiyor diyen olmadi. actigim konudaki odeme formundan iletiisme gecin oderler. galiba 45 beklemek lazim

Tekrar baktım da bu networke geceli 45 gün olmamış daha.

Geçiş tarihi: 20 Ağustos 2013

kanalı partnerliğe bağladıktan sonra 45 gün geçmeden istersen 145 istersen 1000 doların olsun ödeme yapmazlar.

Awesomenessta paranız kalmaz burda kötüleyenlerin çoğunun partnerlik hakkında en ufak bilgisi yok ben 2 kez ödeme aldım bekleyin ulaşırlar paranız kalmaz sıkıntı yapmana hiç gerel yok

Bir diğer sorunda çok az ödemeleri [MENTION=2236]severall[/MENTION]. 1k ya 1 dolar zar zor veriyorlar. RPM şuan benim videolara 3 doların üzerince ödüyor.

Awesomeness'in merkezi Avrupa'da mi, Amerika'da mi, posta adreslerini veya isyeri adreslerini bilen var mi?

Bir diğer sorunda çok az ödemeleri [MENTION=2236]severall[/MENTION]. 1k ya 1 dolar zar zor veriyorlar. RPM şuan benim videolara 3 doların üzerince ödüyor.

Ben bir kanalımda 2,5 civarı alıyorum diğerinde daha 1 doları göremedim bir kanalımda 2 ye yakın kazanıyordu kapandı rpm de de kanalım var 1,5 felan kazanıyorum ilk başlar 4 leri görmüştüm sonra neden düştü bilmyrm.yani bu 1kya 5-10 dolar alıyorum diyenlet nasıl alıyor bilemiyorum bi

kanalı partnerliğe bağladıktan sonra 45 gün geçmeden istersen 145 istersen 1000 doların olsun ödeme yapmazlar.

bundan eminmisiniz awesomness in forumunda böyle bi bilgi yazmıyor. Sonraki ay biz adsenseden ödeme aldıktan sonra size kesintiyi yapıp öderiz diyor.

Arkadaşlar 45 günden önce ödeme alamazsınız bu partnerliğe özel birşey değil siz adsenseden para alsanızda önce başlıcaksınız kazanmaya ilk ay 100$'ı geçerseniz sonraki ayın 15'inde kazançlar kesinleşcek 15'inden sonrada ülkelere göre paralar gönderiliyor kullanıcılara bu türkiyede 26-27'sinde oluyor. Yani 0 dan başlayan bir kullanıcı ödemesini Adsenseden daha önce alır partnerlikte

valla arkadaşlar bende ilk 10 gün bi getirisi yok diyordum 11 ci gün bi artış şuan 21-22 günlük analytics sonucları gözüküyor yani son 2 günün yok toplam kazancım 74 dolar. hayırlısı bakalım 150 dolar olunca ödeme isteyeceğim bir sorun çıkacağınıda sanmıyorum.

t42mr.png

Ödeme alanlar buraya belirtirse, bari hevesimiz kaçmaz :D

Ben de ödeme aldım geçen ay sıkıntı olmadan formu doldrup ticket açtım dönüş yaptılar.

Arkadaşlar bence youtube olası kötü bir duruma izin vermez zaten. Adamlar paranızı vermeyecek kadar kötü duruma düşseler bile Google adsense geri dönüş yapar diye düşünüyorum.

benim 3 kanalım var awede toplamda 14 bin dolar civarı alacagım var hergün 300-400 dolar civarı daha kazanıyor kanallar. awe bi kazık atmasın bana ? böyle yüklü para alan var mı aranızda ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri