Bende bu sorunun cevabini ariyorum.insallah bu ay öderlerde awe den atılıpta parasını almıs biri olurum.
evet 4 haneli 2 ödeme alındı zamanında
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende bu sorunun cevabini ariyorum.insallah bu ay öderlerde awe den atılıpta parasını almıs biri olurum.
bak hocam ağusto kazandın ya, formu bir tam sınır geçınce yolla yanı ayın 3 5 10 hangı gune gelıyorsa, bide ayın 15 20 arası doldur yolla..2 form yeter
Hocam 3 aydır alamıyoruz parayı ilk defa form doldurdum gönderdim bugün itibariyle senin sayende. attıgım tictekın haddi hesabı yok zaten
![]()
sınırı önceden geçenler için formu doldurma tarihi var mı önerdiğin? Bide kaç günde bir gönderelim bu formu?
bana mail gelmiş biri çevirebilirmi hayrına
Hi!
Making money on YouTube takes hard work and dedication. We wanted to let you know you are getting close to hitting the $145 threshold required to get paid for July's earnings. So why not make another video before the month is over? Get some video ideas over at our Community forum, or send us a Twitter DM if you need some technical help. If you haven't already, check out CreatorUp - an online library of tutorials designed to help you improve your videos and grow your channel - and let us know if you'd like a one-year free membership on us! To get access, email me at [email protected].
kanalın para kazanmasını devre dışı bırak yeni videolar için sonra mail at he size hamballık yapaçağım çevirdiğin için eyvallah kardeşyoutubedan para kazanmak zormuş, senin bi kanalında 145 dolarlık ödeme eşiğine yaklaştığını ve ödeme alabilmen için bunu geçebilecek taktikleri bildirmek istiyolarmış sanaay bitmeden neden bir video daha yüklemiyorsun diye kızıyorlar... forumdan güzel taktikler al diyo
kısacası ödeme maili değil bu klasik reklam maili
![]()
6 aydır alamadığım kanallların parasını geçen ay awe yatırdı. hem de kapanan bütün kanallarımı ödedi. bu ay da bi süpriz bekliyorum. umarım bütün paramı öder. öderse eğer kurban keseceğim valla![]()
Kanallar spamdanmı teliftenmi kapandı
adak adadın şuan hacı
benim parayı yatırırsa kuzu kesecem![]()
Arkadaşlar bu olay sanırım tamamen ödeme formu doldurmayla alakalı çünkü; şubattan beridir awede olan kanalım ödeme alamazken, haziranın 26-27'si gibi ödeme formu doldurmuştum ve 2 temmuzda ödeme yapmışlardı. Daha önceki aylar hiç form doldurmamıştım çünkü burada bazı arkadaşlar artık forma bakmadıklarını, o sistemin kalktığını vs söylemişlerdi. Ama demek ki öyle değilmiş. Aklınızda olsun, her ay mutlaka form doldurun.
adsenselerin kesinleştiği gün ağdan atmışlardı üç ay boyunca düzenli ödeme yaptıkları kanalımı acaba ödeme yaparlar mı?Ağdan atılan kanalından ödeme alan arkadaş var mı acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.