Awesomeness Kazançlarını Göremeyen Arkadaşlara Çözüm

Merhaba,

Awesomeness kazançlarını görememek gibi bir sorunumuz vardı. Bulduğum bildirim şekli ile soruna 24 saat içerisinde dönüş sağlanıyor.

Yapmanız gereken;

Şu metini

Şu adrese: https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23253171

Girip yazmanız. Bu kısıma giriş yapmanız için partnerlik mailinize şifrenizi isteyebilirsiniz eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız. 24 saat içerisinde mutlaka geri dönüş sağlayacaklardır.
mail ve şifre istiyor kanalın mailini ve şifresini girdim olmadı pp mailini şifresini denedim o da olmadı :S

ticketi açtıktan sonra şifremi unuttum derseniz (ticket açtıgınız maile) şifre sıfırlama linki geliyor :D ticket açtıgın an üye olmuş oluyorsun

Merhaba,

Awesomeness kazançlarını görememek gibi bir sorunumuz vardı. Bulduğum bildirim şekli ile soruna 24 saat içerisinde dönüş sağlanıyor.

Yapmanız gereken;

Şu metini

Şu adrese: https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23253171

Girip yazmanız. Bu kısıma giriş yapmanız için partnerlik mailinize şifrenizi isteyebilirsiniz eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız. 24 saat içerisinde mutlaka geri dönüş sağlayacaklardır.

Dediginiz adresteki konuya mesaj attam hocam ama 3 4 gün önce ama aynı dğişen bişey yok suan bende :(

Neden böyle bişey oluyor hocam 3 ayda 100 doları gecenler elbet vardır

Neden böyle bişey oluyor hocam 3 ayda 100 doları gecenler elbet vardır

100 $ ile alakası yokki hocam.benim ve görüştügüm 4 arkadaşın sorunu şu;içinde pek izlenme olmayan kanallarda çok kısa bi sürede kazanç ekranı açıldı.ama hitli kanallarda bu sorun var,bende ve tüm arkadaşlarda.gerçi hitli derken benim kanalın günlük izlenmesi pek yok yani 2-3k ortalama.ama bu kanalı artık yok sayıyorum çünkü 3 aydır 1 kuruş dahi göremedim panelde.belkide yüz kez mail attım,ticket açtım,herkesin talepde bulundugu sayfalarda mesajlarım var yani yapılacak herşeyi yaptım.kanalda bi sorun yok,hala partnerim ve hiç telifli videom olmadı yani kanalda sorun yok.ama gel gör ki kazancın ne oldugu hakkında en ufak bi fikrim de yok..

100 $ ile alakası yokki hocam.benim ve görüştügüm 4 arkadaşın sorunu şu;içinde pek izlenme olmayan kanallarda çok kısa bi sürede kazanç ekranı açıldı.ama hitli kanallarda bu sorun var,bende ve tüm arkadaşlarda.gerçi hitli derken benim kanalın günlük izlenmesi pek yok yani 2-3k ortalama.ama bu kanalı artık yok sayıyorum çünkü 3 aydır 1 kuruş dahi göremedim panelde.belkide yüz kez mail attım,ticket açtım,herkesin talepde bulundugu sayfalarda mesajlarım var yani yapılacak herşeyi yaptım.kanalda bi sorun yok,hala partnerim ve hiç telifli videom olmadı yani kanalda sorun yok.ama gel gör ki kazancın ne oldugu hakkında en ufak bi fikrim de yok..

Benim kanallarda toplam 100 izlenme var bnmde açılmadı kaç gündür hocam nasıl bişey yapıyorlar anlamadım ki :(

sözde geçen hafta sonu bu sorunun kesinlikle çözülecegine dair mail atmışlardı.ama çözülmedi,bi sonraki haftasonu geldi yani bugün cuma zaten.adamların sorunu çözdügü filan yok hala.

sana ne kadar getirmiş :D yalnız ben hala sendikasyonu her yer yapmadım para az geliyro galiba o yüzden :D çoğu videomda para kazandıran platformlar secili :S

v0xjm.jpg

:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri