Awesomeness, LLC Ödeme Yaptı 17-01-2013

Üzülme paşam. Alamayanlarda var. Hisse hisse ödüyorlar galiba.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umarım zaten bu saatte yatmaz artık yarın sabah yeniden bakmak gerekir ..

Alan arkadaşlara hayırlı olsun afiyetle yesinler içsinler borcu olanlar borclarını ödesin:)

Kasım ayından 245 dolar aralık ayından da 380 dolar bekliyorum..Önce 245 doları ödesinlerde kalanı 2 ay sonra ödeselerde olur sıkıntı yok :)

wORX8Q.jpg

Allah'ım sana geliyorummmmmmmmmmmmmmm :)

Telifden kapanan kanalıma benimde gelmiş . İlk paramı aldım çok şükür. ve bu kadar olacağı aklımın ucundan geçmezdi :)

Aweyle devam ediyoruz galiba beyler. Dolarlar havada uçuşuyor baksana.

telifsiz tertemiz kanalın ödemesi yapılmadı, şans yok ki.

Para kazanması kapanan kanalımın Ekim ve Kasım ayları kazancını (5k $) birlikte yatırmışlar. Umudumun kalmamıştı.

Az önce işten maile bakayım dedim gözlerime inanamadım :D Mutluluktan uçuyorum.

Awesomeness, LLC size gönderdi: $1956,64 USD

Awesomeness, LLC size gönderdi: $410,45 USD

Awesomeness, LLC size gönderdi: $295,31 USD

Sizinkiler telifliydi? , güle güle harcayın :) sevindim.

Bu arada bana da gelmiş ödemem :) Umutlu bi şekilde paypal üzerinden ödemede sıkıntı yaşıyorus sözlerinin doğru çıkmasını bekliyorudm. Sonunda geç de olsa bu süreçte baya bi yıpranmış da olsak beklenen güne kavuşmak mutluluk verici :)

---------- Mesaj saat 12:31:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:30:12 civarında gönderildi. ----------

Telifli kanallarımın ödemesi gelmedi teliften kapanan arkadaşların ödemesi gelmiş ne güzel yw :D, Artık telifli kanallarımı kendim telif atarak kapattırıcam :D

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Anladığıma göre hep kasım ödemeleri gelmiş. Telifli yada kapanan kanalın Aralık ayı ödemesini alan oldu mu.

Sizinkiler telifliydi? , güle güle harcayın :) sevindim.

Bu arada bana da gelmiş ödemem :) Umutlu bi şekilde paypal üzerinden ödemede sıkıntı yaşıyorus sözlerinin doğru çıkmasını bekliyorudm. Sonunda geç de olsa bu süreçte baya bi yıpranmış da olsak beklenen güne kavuşmak mutluluk verici :)

---------- Mesaj saat 12:31:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:30:12 civarında gönderildi. ----------

Telifli kanallarımın ödemesi gelmedi teliften kapanan arkadaşların ödemesi gelmiş ne güzel yw :D, Artık telifli kanallarımı kendim telif atarak kapattırıcam :D

Saol hocam. Bende sizin adiniza sevindim. Ama parayi çekemiyorum payoneer kartima. Hata veriyo :-( ne güzel türkiye aninda parani çek karta. Bizim ülkeyr bakmiyo bu paypal

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aralık ayı kazançlarının ödenme tarihi gelmedi daha

Aralık ayı kazançlarını demiyorum hocam. Kasım ayının kazançları mı gelenler onu merak ediyorum.

Edit Kasım ayıymış. Benim de yüklü bir miktar var kapanan kanaldan inşallah gelir :(

Benimde odeme geldi. 186$

Analytics kismi gitmişti.partnerden çıkış isteği yapmış ve çikmistim hiç beklemedigim halde odemem yapildi ve kesinti falan yapmamişlar %100u nu odemisler

1 Telif li kanalımın ödemesi yatmış :)

Telifi 1 Aralıkda Yemişdim ve Kazanç Kısmı Kaybolmuştu Ona Rağmen Ödeme Yapmışlar.

bana da bi kanaldan ödeme gelmiş herkese hayırlı olsun. Baya gömdük adamları ama adamlar sonunda ödemeyi yaptı

OooooOOooo Awesomeness ( Kiss You Baby )

eao72Q.png

Bu PArayı Nasıl Tl Olarak Hesaba Aktarabilirim Arkadaşlar ?

e7ojgY.png

Banka Hesabıma Gönderdim Sanırım Kendisi Dönüştürüyor :)

wORX8Q.jpg

Allah'ım sana geliyorummmmmmmmmmmmmmm :)

Telifden kapanan kanalıma benimde gelmiş . İlk paramı aldım çok şükür. ve bu kadar olacağı aklımın ucundan geçmezdi :)
hocam ödeme talep ettiniz mi awe ye yoksa sadece paypal adresinimi yazdınız başvururken

Sanırım tepkiler ses getirmeye başladı. :) Hayırlı olsun parasını alan herkese..
Bu adamlar ne garip adamlar arkadaş.. Sıkışınca ödemeleri yapmak zorunda kaldılar demek..

Bu arada 22000 dolar kazanan [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] kardeşimiz parasını aldımı acaba. Sesi pek çıkmıyor parayı alıp uzadımı ne yaptı acaba. :)

ben aralıkta kazanmıştım abi bu kasım ödemeleri kanal kapalı ama insan bekliyor işte :D

OooooOOooo Awesomeness ( Kiss You Baby )

eao72Q.png

Bu PArayı Nasıl Tl Olarak Hesaba Aktarabilirim Arkadaşlar ?

e7ojgY.png

Banka Hesabıma Gönderdim Sanırım Kendisi Dönüştürüyor :)

Kazançı TL olarak gösterdiği miktarın yanında para birimini dönüştürücü var ordan doları tl yapabiliyorsunuz veya başka birime çevrilebiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri