Awesomeness, LLC Ödeme Yaptı 17-01-2013

Az önce aradım, incelemelerin bitmek üzere olduğunu söylediler. Kontratta yazanları ve google kuralarını hatırlattım. youtube yeni güncellemelerinde partnerlerde de 3. taraf eşleşmeleri geldiğini ve kullanıcıların henüz hepsini göremediğini, bunu incelediklerini söylediler. Çizgi film kanalım var ve XXX ülkesinin çizgi filmi Youtube bana sormadıkça benim bi belge ile bana ait olduğunu ispatlamama gerek yok dedim. Zaten eğer böyle bir durum olursa bana ait olduğunu belgelemem konusunda mail atacaklarını, kanal kapandıysa telif sorunu olana kadarki ödemeyi yapacaklarını söylediler. Çok garip bi şekilde sanki tavırları değişti. Herkese hayırlı olsun güle güle harcasın ödemesini alanlar.

bana kasımda ödeme yapması gerekmiyordu bu kanalın yinede yapmış anlayamadım . :)

Az önce aradım, incelemelerin bitmek üzere olduğunu söylediler. Kontratta yazanları ve google kuralarını hatırlattım. youtube yeni güncellemelerinde partnerlerde de 3. taraf eşleşmeleri geldiğini ve kullanıcıların henüz hepsini göremediğini, bunu incelediklerini söylediler. Çizgi film kanalım var ve XXX ülkesinin çizgi filmi Youtube bana sormadıkça benim bi belge ile bana ait olduğunu ispatlamama gerek yok dedim. Zaten eğer böyle bir durum olursa bana ait olduğunu belgelemem konusunda mail atacaklarını, kanal kapandıysa telif sorunu olana kadarki ödemeyi yapacaklarını söylediler. Çok garip bi şekilde sanki tavırları değişti. Herkese hayırlı olsun güle güle harcasın ödemesini alanlar.

çok güzel haber bu

Hayırlı olsun kazançlarınız arkadaşlar . Kasım ödemelirmi şuanda yatanlar yoksa aralık ödemelerimi .

Arkadaşlar selam 1-2 soru sormak istiyorum.
Benim bazı kanallarım Aralık ayında falan kapatıldı. Kasım döneminden kalan awesomeness limitini aşan kanallarım vardı. Ancak bu ödeme geçilmez diye ben kanalları silmiştim hatta gmailleri falan herşeyi sildim. Şöyle bir durum var, ben Awe başvurularında normal hayatta kullandığım "MSN" adresimi verdim hep iletişim adresi olarak. Size ödeme bildirimleri kanalın mail adresine mi geliyordu, yoksa AWE de gözüken iletişim adresine mi? Bilgi verirseniz memnun olurum, çünkü kanalların gmailler falan silindiği için iletişim kurulmuyor olabilirler.

Ödeme alamayanlar mail göndersin tavır değiştirdiler cevap yazıyolar. Benim tüm maillere cevap geldi
mail adresi :[email protected]

ingilizce bilmeyenler için şunu yazabilirsiniz:

Hello,
As i see in the Zendesk people got the payment already after review, but i am still waiting for payment or at least a feedback. Could you please check my channel.

My channel : http://www.youtube.com/user/XXXX

XXx yazan kısma kanal adınızı yazın gönderin.

en azından cevap geldi:

I looked into your channel and see that you joined the AwesomenessTV Network in August, and your channel was also terminated by YouTube in August for multiple copyright strikes. Unfortunately since you violated YouTube's Terms of Service before you hit the payment threshold we never received the funds from YouTube, so we are unable to issue any payment for this channel.

If you have other channels that you would like us to look into please respond with the channel usernames as well as the email addresses associated with those channels.

Best,
Kim Smith

Çeviri: kanalınızı kontrol ettim ve AwesomenessTV'ye ağustos ayında katıldığınızı görüyorum. Kanalınız Ağustos ayında ödeme limitini geçemeden birden fazla telif sorunu yüzünden kapatıldığı için kanalınız için bir ödeme almamaış bulunmaktayız ve size ödeme yapamayacağız. Eğer kontrol etmemizi istediğiniz başka kanallarınız varsa cevap yazın bakalım, bugün bişiyler oldu bize gülücükler saçıyoruz kesin biri bizi mahkemeye falan verdi ondan azcık tutuştuk her maile cevap yazıyoz :D patron bizi öpecek paraların üstüne yatcaz diyoduk yatamadık tüh

en azından cevap geldi:

I looked into your channel and see that you joined the AwesomenessTV Network in August, and your channel was also terminated by YouTube in August for multiple copyright strikes. Unfortunately since you violated YouTube's Terms of Service before you hit the payment threshold we never received the funds from YouTube, so we are unable to issue any payment for this channel.

If you have other channels that you would like us to look into please respond with the channel usernames as well as the email addresses associated with those channels.

Best,
Kim Smith

Çeviri: kanalınızı kontrol ettim ve AwesomenessTV'ye ağustos ayında katıldığınızı görüyorum. Kanalınız Ağustos ayında ödeme limitini geçemeden birden fazla telif sorunu yüzünden kapatıldığı için kanalınız için bir ödeme almamaış bulunmaktayız ve size ödeme yapamayacağız. Eğer kontrol etmemizi istediğiniz başka kanallarınız varsa cevap yazın bakalım, bugün bişiyler oldu bize gülücükler saçıyoruz kesin biri bizi mahkemeye falan verdi ondan azcık tutuştuk her maile cevap yazıyoz :D patron bizi öpecek paraların üstüne yatcaz diyoduk yatamadık tüh

Daha önceden yazdım kim arkadaşa ama cevap vermedi. Tekrar gönderdim şimdi üstat deneyelim şansımızı inşallah gönderirler çok acil ihtiyaç var. :(

en azından cevap geldi:

Best,
Kim Smith

Bende şimdi tekrar attım, bakalım cevap göndereceklermi.

319.'uncu mailimi de attım bakalım. Hayırlısı artık.. :)

Darısı benim gibi bekleyenlerin başına artık.. :)

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

Sadece kapanan kanalların parasını ödediler heralde..

Kanalı telifli olup ama aktif olanlar ödemelerini aldılar mı ?

aynen öyle olmuş, bundan sonra telifli kanalıma telif atıp kapattırıcam ozaman öderler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri