Awesomeness Network Hakkında Bilinenler

Cevap: [En Kolay Partnerlik Alma]Awesomeness Network Hakkında Bilinenler

@вαттυѕαу , Hocam bu partnerliğe üye olduktan sonra +16 çalışırsak yada kavga videoları yüklersek Toluluk ihtarı alırmıyız yinede , bide hem partnerlikten hemde reklamlardan adsenseye para yansırmı , yansıyorsa bunlar birbirinden bağımsız mı ? Yanıtlarsanız sevnirm

@вαттυѕαу , Hocam bu partnerliğe üye olduktan sonra +16 çalışırsak yada kavga videoları yüklersek Toluluk ihtarı alırmıyız yinede , bide hem partnerlikten hemde reklamlardan adsenseye para yansırmı , yansıyorsa bunlar birbirinden bağımsız mı ? Yanıtlarsanız sevnirm

Partnerlik sizi ne topluluk ihtarndan korur nede teliften korur . Yiyeceginiz varsa yine yersiniz . Hem adsenseye hem partnerlige para yansımaz , partner iseniz network'ten paranızı alırsınız.

Tabiki alirsiniz,Sonucta Youtube kuralalrina gore yasak bu tur videolar.Sikayet gelirse uyarida alirsiniz kanalinizda kapatilir.

Partner olursan,partner networkunden odeme alirsin,adsense ile calisirsan ondan.ikisi bir arada tek kanaldan olmaz.

---------- Mesaj saat 01:48:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:35:22 civarında gönderildi. ----------

Benim sorum şöyle olacak. Bu partnerlik hesabıma 10 tane kanal bağlayabilir miyim Adsense gibi ? @Muslera06, @KingTube

Evet baglayabilirsin tabikide ancak sadece partner olan kanalin partner olur.Digerleri adsense ile iliskilendirmen lazim.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] , @вαттυѕαу Eyvallah saolun

Partnerliğe başvurmak için kanalın adsense hesabına bağlı olmaması gerekir değil mi üstadlar ? Bir de sizce türkçe içerik çok izlenim mi yabancı içerik daha az izlenim mi fazla getiri sağlar ? Son olarak 1 adet kanal basvurusu mu yapabiliriz yoksa bir kac kanalla bu şirketle çalışabilir miyiz ? Cevaplarınız için tesk ederim. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=1]вαттυѕαу[/MENTION]

Partnerliğe başvurmak için kanalın adsense hesabına bağlı olmaması gerekir değil mi üstadlar ? Bir de sizce türkçe içerik çok izlenim mi yabancı içerik daha az izlenim mi fazla getiri sağlar ? Son olarak 1 adet kanal basvurusu mu yapabiliriz yoksa bir kac kanalla bu şirketle çalışabilir miyiz ? Cevaplarınız için tesk ederim. @Muslera06 @вαттυѕαу

Olmamaması gerekmez istedigin şekilde başvurabilirsin
Türkçe içerik çok izlenir ama yabancı daha çok kazandırır partnerlikte de böyle adsensede de , TR İçerige 1kya 2$ veriyosa Yabancı içerige 1kya 3$ verebilir diye düşün yada 4$ tam bilmiyorum
İstedigin kadar kanalla başvurabilirsin bi sınır yok

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] , @вαттυѕαу ... Hocam ben bu partnerlik olayını hiç bilmediğim için soruyorum;

1- Partnerliğe geçince yine eskisi gibi adsendeden de kazanabiliyor muyuz aynı anda?

2- 3.eşleşen filan hiç olmaması mı gerek kanalda, ben yükleme yaparken hemen temizliyorum ama...

3- Haber kanalım var günde 1000 ile 3000 arası gösterim alıyor bu kanal ile başvurabilir miyim?

Bilen arkadaşlarda cevaplayabilir

вαттυѕαу;58817' Alıntı:
Olmamaması gerekmez istedigin şekilde başvurabilirsin
Türkçe içerik çok izlenir ama yabancı daha çok kazandırır partnerlikte de böyle adsensede de , TR İçerige 1kya 2$ veriyosa Yabancı içerige 1kya 3$ verebilir diye düşün yada 4$ tam bilmiyorum
İstedigin kadar kanalla başvurabilirsin bi sınır yok

Peki hocam adsense bağlanmış hesapla başvuruldu ve kabul edildi diyelim.Partner olunduğu an adsense hesabından düşecek mi kanal yoksa hala bağlı mı kalacak ? Partner kanal adsense den kazanamaz yazılmış üst yorumlarda onun için soruyorum.Ya da adsense bağlanmamış hesapla başvurulduğunda partnerlik kabul olursa o kanalı adsense hesabına bağlıyor muyuz ?

Peki hocam adsense bağlanmış hesapla başvuruldu ve kabul edildi diyelim.Partner olunduğu an adsense hesabından düşecek mi kanal yoksa hala bağlı mı kalacak ? Partner kanal adsense den kazanamaz yazılmış üst yorumlarda onun için soruyorum.Ya da adsense bağlanmamış hesapla başvurulduğunda partnerlik kabul olursa o kanalı adsense hesabına bağlıyor muyuz ?

Hocam adsenseden düşer , Adsense baglanmamş bi kanalla başvurunca da baglayamazsın , bu kadar kurcalama sen partner ol keyfine bak

вαттυѕαу;58829' Alıntı:
Hocam adsenseden düşer , Adsense baglanmamş bi kanalla başvurunca da baglayamazsın , bu kadar kurcalama sen partner ol keyfine bak

Tesekkür ederim hocam düzgün bir kanal hazırlayıp az biraz izlenim aldıktan sonra basvurumu yapacagım.

yükselen bi iki kanalım var 100 bin izlenmeye ulaşınca partnerlik almayı düşünüyorum bu partnerlik ile ilgili fazla bilgim yok biraz araştırdıkdan sonra partnerlik almayı düşünüyorum.

вαттυѕαу;58682' Alıntı:
Awesomeness Network hakkında merak ettiklerinizi konu altına yazabilirsiniz böylelikle bende konuya eklerim . Herkese Bol Kazançlar .

Benim bi sorum olacak normal kendi adsenseme bağlı olan bi kanalı Awesomeness TV ye partner yaptım dün yanlışlıkla adsensede kapatılan kanalları silerken yanlışlıkla partnerli kanalıda sildim tekrardan bağlanma şansıda yok bişey olurmu acaba ?

Benim bi sorum olacak normal kendi adsenseme bağlı olan bi kanalı Awesomeness TV ye partner yaptım dün yanlışlıkla adsensede kapatılan kanalları silerken yanlışlıkla partnerli kanalıda sildim tekrardan bağlanma şansıda yok bişey olurmu acaba ?

Yani kanalini partner yapmadan once adsensedeki url'ler kismina eklemistin partner yaptikdan sonra sildin.benim anladigim bu ve buna gore cevap vereyim asla bisey olmaz.Unutmayin partner oldukdn sonra adsense ile ilgili bir baginiz kalmaz.

Yani kanalini partner yapmadan once adsensedeki url'ler kismina eklemistin partner yaptikdan sonra sildin.benim anladigim bu ve buna gore cevap vereyim asla bisey olmaz.Unutmayin partner oldukdn sonra adsense ile ilgili bir baginiz kalmaz.

evet abi ozaman bi sorun yok devam edebilirim :)

1k gösterime 2 dolar civarı kazandırıyor yabancı kanalda az değilmi?

izlenimden hariç reklamlardan kazanç oluyor mu? partnerlikte

Başvuru 5 adımda yapılıyorsa şuan başvurumu tamamladım diyebilirim. Test edip yazacağım ben de.

Yerli kanalda 2 dolar,yabancida bu 10 dolara kadar cikabilir.

Tabiki hem gosterim hemde reklamlardan.

Abi peki bir şey soracağım.

Partner olunca adsense ile ilişkimiz kalmaz demişsin. Yani kanalda reklam ışığı vb yakmıyoruz otomatik herşey kanalda partner reklamları mı dönüyor. Yani bu konuda biraz bilgisizim bu gece başvuru yaptım.

Birde misal diyorum müzik videosu attım izleniyor adsense eklemeden partnerliğe başvursam kabul edilir mi. Yoksa kanal panelinden adsenseyi tanıtıp ilişkilendirip sonramı başvuru yapılıyor.

Abi peki bir şey soracağım.

Partner olunca adsense ile ilişkimiz kalmaz demişsin. Yani kanalda reklam ışığı vb yakmıyoruz otomatik herşey kanalda partner reklamları mı dönüyor. Yani bu konuda biraz bilgisizim bu gece başvuru yaptım.

Birde misal diyorum müzik videosu attım izleniyor adsense eklemeden partnerliğe başvursam kabul edilir mi. Yoksa kanal panelinden adsenseyi tanıtıp ilişkilendirip sonramı başvuru yapılıyor.

Bak partnerli kanaldada su sekilde resimdeki gibi.Dolar isareti yerine bu isaretler olur.Adsensedeki gibi aktif etmek icin ac kapa yapmassinzi bunda,cogu zaman videonuz yuklenirken direk yesil olur.

qmhg4.jpg

Partnerlige basvurmak icin,Kanalinizda Para kazanma aktif olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri