Awesomeness Network Hakkında Bilinenler

Cevap: [En Kolay Partnerlik Alma]Awesomeness Network Hakkında Bilinenler

peki waesomenessten hangi maille iletişime geçipte ödeme istiyebiliriz ? içerde birikmiş baya bi meblaq duruyor 2 aydır ama heralde ben istemem lazım bilgili olan biri yardım edebilirse sevinirim ?

Bu mail adresine mesaj atarak
support@awesomenesstv

veya aşağıdaki sayfadan ödemelerle ilgili ticket alarak sorununu yazabilirsin
https://awesomenesstv.zendesk.com/anonymous_requests/new

Ticket'e kanalının adını ve kanalın kayıtlı olduğu mail adresini eklemeyi unutma
Onlar en geç 3 gün içinde sana geri döner ve bilgi verirler

Bu mail adresine mesaj atarak
support@awesomenesstv

veya aşağıdaki sayfadan ödemelerle ilgili ticket alarak sorununu yazabilirsin
https://awesomenesstv.zendesk.com/anonymous_requests/new

Ticket'e kanalının adını ve kanalın kayıtlı olduğu mail adresini eklemeyi unutma
Onlar en geç 3 gün içinde sana geri döner ve bilgi verirler

eyw.. arkadsım allah razı olsun teşekkür ederim birazdan denicem bakalım

@вαттυѕαу [MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Partnerliğe kabul edildikten sonra hesabımıza başka kanallar ekliyebilirmiyiz ?

@вαттυѕαу [MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Partnerliğe kabul edildikten sonra hesabımıza başka kanallar ekliyebilirmiyiz ?

Hayır, her partnerlik müracaat ettiğiniz bir kanal içindir. Ama siz her kanalınıza başvuru yapabilirsiniz, sınır yokki..

2 günden beri olumlu-olumsuz cevap alamadım ben başvuruma.

arkadaşlar elimde yüksek hitli, bol aboneli kanallar var ama hepsinde 1 ihtar var acaba ihtar almış kanallar ile katılabilir miyim bu networke

2 günden beri olumlu-olumsuz cevap alamadım ben başvuruma.

Biraz sabır, olumlu veya olumsuz mutlaka sana döneceklerdir.. Bazen başvuru yoğunluğu oluyor ve geri dönüşleri gecikebiliyor. Kolay değil tabi, adamlar dünyanın her tarafından gelen başvuruları takip ediyor, biz burada günlük başvuru sayısını bile tahmin edemiyoruz. :)

24 saat te nasıl onay aldınız ben 2.5 m günlük 2 k izlenim alan kanal ile başvurdum 3-4 gün oldu hala bekliyorum. youtube dan bi mesaj gelicek sanırım onun için bekliyorum bu arada 130 doların %30 u 39 dolardır yani kendilerine 39 dolar alcaklar demek oluyor. yüzde alma hesabını yanlış yapmışsınız :)

4 gündür gelmedi :D

FkQVhvF.png

Arkadaşlar bu işaret ne anlama geliyor. Telif mi vermiş anlamadım ama adsense bağlıyken hiç uyarı yoktu.

вαттυѕαу;60954' Alıntı:
Para kazanma işaretidir partnerde böyle gözükür

Tam emin olamadım üzerine gelince hak talebinde bulunuldu yazıyor.

Edit : evet reklammış

FkQVhvF.png

Arkadaşlar bu işaret ne anlama geliyor. Telif mi vermiş anlamadım ama adsense bağlıyken hiç uyarı yoktu.

Partner kanallarda para kazanma işareti $ olarak değil de Copyright'ı temsil eden © işareti ile görünür ve buton yeşile dönüştüğünde videonuz için ''Hak Talebinde'' bulunmuş olduğunuzu gösterir. Işık yeşile dönüşmemiş ise ya siz hak talebinde bulunmamışsınız, ya da videonuz ''3 taraf içerik eşleşmesi'' sebebiyle para kazanamaz durumdadır.

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Partner aldığımız kanalda günlük hit alacak video eklesek sonra silsek (belki telif gelir diye ) ve kanal konusu dışında yüklemeler yapsak problem çıkartır mı network ?

Hayır henüz görünmüyor yeni kabul edildi başvurum. 1 hafta sürebilirmiş sanırım bekleyecem

Bu bütün networkler biz başvurduğumuz zaman mı işlemlerimizi hiç bekletmeden hallediyorlar nedir ? anlayamadık gitti. Başvurunuz kabul edildi ise aynı dakikada analytics verilerinin aktif olması lazım, neden bir hafta bekleyecekmişsiniz ? yok öyle şey, partnerlik işlemleri onaylandığı anda ödemeyle ilgili bütün aktivitelerinizin anında devreye girmesi lazım. En azından bizim bütün partnerliklerimizde durum böyle işliyor.

Hiç bir network'te ne bu türden problemler, ne de ödemeyle veya yazışmalarla ilgili bir problem yaşamadık bugüne kadar. Mail attığımızda bile saat farkı yüzünden aynı gün olmasa da ertesi gün bizi hem de peşpeşe cevaplıyorlar.

Forumda partner kanalı olanların açtıkları konuları ve sorunları okudukça resmen şaşırıyoruz. Buna şans diyemeyiz var bir problem bir yerde, ama ne ?

---------- Mesaj saat 22:41:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:38:27 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Partner aldığımız kanalda günlük hit alacak video eklesek sonra silsek (belki telif gelir diye ) ve kanal konusu dışında yüklemeler yapsak problem çıkartır mı network ?

Partnerliğiniz henüz onaylanmamış ise yükleyeceğiniz riskli videolar network tarafından farkedilirse partnerliğinizin iptaline sebep olabilir. Önce onay alın sonra bu tür riskli işleri yapmayı düşünün.. tavsiyemiz budur.

Partnerliğim aktif oldu sanırım partnerlik onayı yaptım kanalımda. Bu arada awesomeness gerçekten hızlı 2 günde halloldu.
Edit: Onay dediğimiz işlem yalnızca aktif etmek değilmi başka ekstra birşey yok kbakmayın partnerliğe çok yabancı olduğumuzdan çok ufak şeyler bile kafaya takılıyor [MENTION=1089]KingTube[/MENTION]

Partnerliğim aktif oldu sanırım partnerlik onayı yaptım kanalımda. Bu arada awesomeness gerçekten hızlı 2 günde halloldu.
Edit: Onay dediğimiz işlem yalnızca aktif etmek değilmi başka ekstra birşey yok kbakmayın partnerliğe çok yabancı olduğumuzdan çok ufak şeyler bile kafaya takılıyor [MENTION=1089]KingTube[/MENTION]

Aktif derken; Analytics bölümünde kazanç verileri görünmeye başladı mı ?

Network'unüz Awesomeness değil de başka network olsaydı daha yapmanız gereken işlemler ve doldurmanız gereken çok belge vardı. Ama siz awesomeness partneri olduğunuz için ilk 100 dolar ödemeyi hak edene kadar yapmanız gereken hiç bir işlem yok. Aynen videolarınızı paylaşmaya ve kazanmaya devam :)

O 3 ay Önce 1 Günde Kabul Ediyorladı şimdi değişmis

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri