Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalımda tek telif ihtarı var.peki 145$ ları gecınce ödeme yaparlarmı.kanal acık ve partnere baglı.
gelenler olabılır ama pembe tablo çizmek yanlış milleti galeyana getirmeye gerek yok ben paramı alamadım hastayım uğraşamıyorum şu sıra 1 2 gun ıcerısınde ses kaydını koyacağım foruma adamlar paramı ödemıyor tek telıf var o kadar vermeyız de vermeyız dıyorlar bunu bılın alternatıfınız varsa bu partnerle çalışmayın tavsıyem budurBazı partner firmaları aydan aya belli ödeme zamanları var ve ödeme eşiği paypala 1 dolarda olsa alıyorsunuz. Fakat bazı partnerler ise ödeme eşiği Awesomeness deki gibi oluyor. Fakat Awe'nin farkı her kanalı kabul etmesi. Yani bir çok partner firmasına kabul olmayan kanalınız 2-3 gün içinde Awe de kabul edilebiliyor.
1 Kanalım Awe de şu anda ve yeni kanallarımı da Awe'ye ekliyorum. Adsense için ise kendi yaptığım özgün videoları kullanıyorum.
Kullanmasını bilen için partnerlik candır. Partnerlerden Awe ise bence hakkını veriyor. Ödeme formunu düzgünce doldurun arkadaşlar paranız içeride kalmaz inşallah alırsınız.
Ben de 1 topluluk ihtarı vardı. Ödeme aldım sıkıntı olmadı. Zaten ilk mesajda cevabın mevcuttu. Ödeme formunu doldurun gönderin biraz geç oluyor ama ödeme geliyor.
Merhaba,
Forumda defalarca kendim defalarca diğer arkadaşlar tarafından yazıldı ama yine anlaşılmayan durumlar var.
Awesomenes ödemeleri 25-03 arası yapıyor. Burada anlaşılmayan durum yoktur umarım.
Ödemeleriniz ise 143$ ı geçtiği zaman aşağıdaki yazacağım maddeye göre yapılır.
Eğer Aralık ayında 143$ ı geçtiyseniz yani bu ay geçtiyseniz 143$ ı ancak ödemenizi bu ay sonunda değil gelecek ayın sonunda (25-03) yapılır.
Bu ay ödeme alacaklar Kasım/Ekim/Eylül gibi aylardan ödeme bekleyenlere yapılacak.
Ödeme alamadım diyen birçok kişi bu ay geçmiş bu ay ödeme bekliyor. Boşuna beklemeyin bu ay alamazsınız. Ödeme alamadım diyen bazıları da geçen ay geçmiş ve geçen ayın sonunda ödeme beklemiş, alamazsınız. Bu ayın sonunda alacaksınız.
75K kanal bağlı olduğunu söyledik. Aradan kaçanlar olacaktır. 20 kanalın 17 sine ödememi sorunsuz alıyorum ama 3 kanala ödeme alamadım.
Para kapatılana ödeme yaparken 1 telife yaparlar mı diye sormayın! Çünkü iş zıvanadan çıktı. Yapıyorlar. Eğer YouTube öderse yapıyorlar. Yapmazlarsa da hakkınız yok beklentiye. Ama ödüyorlar eğer kendileri de ödeme alırsa. Sen kendi Adsense hesabın gibi düşünüyorsun. Bunlar Premium Adsense kullanıyor, özel Adsense'ler kullanıyor. Ödemelerini Adsense özel olarak yapıyor. Ay sonunda ödeme yapalım bunlara demiyor. At gözlüklerinizi çıkartın lütfen artık.
Birisi alt network açar Awesomeness'e herkes başvuruyor diye hakaret etmeye çalışır. Diğeri çıkar bu ay tamamlar 143$ ı ödeme alamadım der. Bir başkası kanalı spamdan kapatılır yine ödeme yapılmasına rağmen benim de ödemem yapılmadı diye hakaret eder. Yapmayın artık. Bu son uyarı olsun. Şartları gidip okuyun ve ezberleyin. Ona göre mesaj yazın.
Hocam konuyu okumadiniz sanirim. Ben daha onceki odemelerden bahsediyorum. Aralik ayi kazanci normal sartlarda ocsn sonu yada subat basi yatiyor diye biliyorum. Benim sorguladigim sey aralik ayinda kimse herhangi bir odeme aldimi gecmise donuk olarak
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar daha önce de SS koyarak durumu açıklamıştım. Awesomeness'ın elemanları tamamen birbiriyle çelişkili cümleler kullanıyor. Öyle ki ilk mesajlarda bazı arkadaşlar bir veya iki telifli kanalların ödemesini aldığını söylerken, bazı arkadaşlar ise kendilerine gelen maillerde 1 telif olunca siz ödeme yapamayız yazdıklarını söylüyor. Demek ki ortada ödediklerine dair kesin bir şey yok.
Benim gözümde tamamen yalancı ve düzenbaz bir partnerlik şirketidir. Bunu hala paramı ödemedikleri için söylemiyorum. Çünkü daha önce de söyledim. Adamlara diyorum ki ;
1) Şu şu kanallarım var ödeme alamadığım. Mail atıyorlar böyle bir kanal sistemimizde kayıtlı değil dolayısıyla ödeme yapamayız diyorlar.
2)Bir daha mail atıyorum kanalın birini bulduk öteki yok diyorlar bu sefer. Bulduğumuz kanal da zaten teliften kapanmış dolayısıyla ödeme yapamıyoruz diye cevap veriyorlar.
3) Daha sert bir mail atıyorum. Bu kez de tamam ikisini de bulduk. Normalde ödeme yapmıyoruz düşünmemiz, incelememiz gerek ama senin kanallarını istisnalar listesine ekliyoruz. Ödeme yapılacak. Bize 2-3 hafta müsaade et diyorlar.
Ödeme alan arkadaşlar bu yazılanları açıklayabilecekler mi peki?
Uzun lafın kısası Awesomeness denen şirketten paramı alsam da alamasam da bir daha hiçbir kanalımı bağlamam. Gerekirse Youtube işini bırakırım. Net.
Dizi kanalımda 1.telifi yedim arkadaşlar şimdi partnerden çıkma bildiri mi yollarsam içerdeki para komple awe ye mi kalacak?
geçen ay 200$ ödeme aldım bu ayda bi 500-600$ arası ödeme bekliyorum inşallah yaparlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.