Awesomeness Ödeme Bekleyenler

29u gələcək pulun :P mən baxmıram heç haçan gələr gələr )
Nerden bildin 29-u gelecek?

---------- Mesaj saat 00:17:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:15:57 civarında gönderildi. ----------

Awesomeness bana para ödeyesi olursa sen parasız kalırsın))

---------- Mesaj saat 00:19:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:17:26 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 00:17:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:15:57 civarında gönderildi. ----------

Awesomeness bana 22 bin dollar para vermeli)

---------- Mesaj saat 00:19:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:17:26 civarında gönderildi. ----------

Awesomeness bana 22 bin dollar para vermeli)

1 ayda 140 doları telif yemeden toplamak için 40 takla atıyoruz sen nasıl topladın 22 bin doları birazda biz acemileri aydınlat. Tarikat kur muridin olalım parti kur üyen olalım :D

1 ayda 140 doları telif yemeden toplamak için 40 takla atıyoruz sen nasıl topladın 22 bin doları birazda biz acemileri aydınlat. Tarikat kur muridin olalım parti kur üyen olalım :D
Kardeşim çok güzel 22 tane kanal açdım ve video yükledim. her kanaldanda bin dolar temiz alacağım var yanı 30 tesintini çıkantan sonra o da edir toplam 22 bin dolar

Hocam ne 5 bini? Temiz toplam 22 bin dolar alacam. verseler

Bizide Görürsün Artık Ya
Ücretsiz Ama +200 Mesaj Sınırlı 4x4 Bir Bot Koy Kullanalım Sayende :)

Yada Youploaderi Satın Alıp +200 Mesaj Sınır Koy Doğrulama Felan Olsun Cocuklar Kullanmasın :)

Çocuklar Dediğim Yeni Başlayanlar. Yanlış Anlamayın Lütfen :o

Arkadaşlar tamam bizimde.içerde paramiz varda her dakika konuyu gunxellemenin ne anlami var.

Yatmaya başlayınca ödemeler yatan ve yatmayan arkadaşlar görüşlerini yazar zaten.

As we have said COUNTLESS times, payment will come by the END of the month. If it's not the end of the month, Do Not Email Us. It is also the holidays so please be patient. We pay based on what YouTube tells us and we only pay you if you've filled out all of your information correctly on the form that gets emailed to you just before the end of the month. If you don't get payment by the end of the day on the 31st, it's because you either didn't fill out the form right or you didn't actually make enough to get paid yet. If you want to leave the network, you can request via a form or YouTube. NOT HERE. We'll analyze to see if it's possible but no guarantees. Happy New Year! Thanks for being part of the ATV family:)

Bu mesaj; Jessicai'nin yani sizlerin bildiği Jackie'nin mesajı.

Demek istediği şey; Ödemeleri ay sonunda göndereceğiz tatilden dolayı. Biraz sabır edin diyor. 31 ine kadar ödemeyi bekleyin eğer ödeme yapılmazsa, ödeme yapılması ile ilgili eksik veya kanalınızın bir hatası vardır vs.

Awe telif yememiş dizi kanallarına vs ödeme yapıyormu sorunsuzca?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri