Awesomeness Ödemeleri Hakkında

Ben hala yaftalarda bulunmak istemiyorum ama şu son güncellemelerden sonra başka firmalardan para alabilen olduysa, sorun bu firmada var demektir fakat şunu da hatırlayalım, 1 telif dahi aldığımızda kanalımızın para kazanması kapanıyor ve ödeme yapılmıyor. Bu sebepten aynı sorun partner firmada da yaşanabilir.

İlerleyen günlerde herşey tamamen netliğe kavuşacaktır.

tam pernere geçecektim şimdi geçmekten vazgeçtim. ne bu yahu ? adsensede hiç deılse katakulli bişeler kurtarıyouz bu networklerde talep çok olunca şımarmış demekki...izliyorum konuyu

Bence bu kadar büyük şirketler paranın üstüne öyle kolay kolay yatamazlar bunları denetleyen bir mekanizma vardır diye düşünüyorum

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] önceki yazılarını hatırlayanlar varsa awe evet biraz sıkıntılıdır ama her zaman paramı almısımdır demişti..
Arkadaslar bekleyip görelim

Biri beni şu konuda aydınlatabilir mi :

- 2,5 aydır bu partnerdeyim, 2 ayin sonunda 145$ geçtim ve ödeme alamadım, bu ay da alamazsam çıkmayı düşünüyorum ve sorum çıkma isteğimi kabul ederlermi ? 1 senelik kontrat imzaladık adamların işine gelmez kanal ellerinde kalır, yani sizce ne yapmalıyım :confused:

Biri beni şu konuda aydınlatabilir mi :

- 2,5 aydır bu partnerdeyim, 2 ayin sonunda 145$ geçtim ve ödeme alamadım, bu ay da alamazsam çıkmayı düşünüyorum ve sorum çıkma isteğimi kabul ederlermi ? 1 senelik kontrat imzaladık adamların işine gelmez kanal ellerinde kalır, yani sizce ne yapmalıyım :confused:
145$ ı ne zaman geçtiniz?

@Alex tanıyamıyorum seni eski profil resmine dön :D

Nosa Nosa :D
günler sonra edit: yumi ile alexi acayip karıştırıyorum nona nosa dan bu resmi yapmış zannettim aklıma geldiki tam tersi bazen diyom alexe sen bana ... demiştin yoo diyo öyle birşey demedim sonra aklıma geliyor yumi demiş :D

3 ay önce awesomeness a bagladıgım ingilizce haber kanalımı sonunda 10dk önce kurtardım,çıkardılar agdan.şimdi bu süreç içerisinde kanal ne kadar para kazandı bilmiyorum,kazanç ekranı hiç açılmadı ve bende bu yüzden çıkma talebinde bulundum zaten.içerdeki parayı alma şansım varmı sizce?partnerden çıkar çıkmaz tekrar açıldı kazanç ekranı ama kazançlar şuan görünmüyor.mesela kazanç ekranına yansır mı bu kazanç? :)

3 ay önce awesomeness a bagladıgım ingilizce haber kanalımı sonunda 10dk önce kurtardım,çıkardılar agdan.şimdi bu süreç içerisinde kanal ne kadar para kazandı bilmiyorum,kazanç ekranı hiç açılmadı ve bende bu yüzden çıkma talebinde bulundum zaten.içerdeki parayı alma şansım varmı sizce?partnerden çıkar çıkmaz tekrar açıldı kazanç ekranı ama kazançlar şuan görünmüyor.mesela kazanç ekranına yansır mı bu kazanç? :)

Benimde dün ve bugün 4 kanalım ayrıldı partnerden. Kazanc galiba partnerde kalıyor bağladığın adsenseye yansımıyor.

Arkadaşlar parayı nereden kazanırsanız oradan alırsınız çünkü nerede kazanırsanız oraya para kazandırıyorsunuz.

süreyi diyosan bağlantıyı iptal et var kanal ayarlarında..orda ne kadar süre önce bağlandığı yazıyor

yok hocam,parayı bilmiyorum.3 ay durdum aglarında,1 cent dahi kazanamadım çünkü kazanç sayfası açılmadı bende hiç.zaten ayrılma sebebimde bu oldu.gereken herşeyide yaptım ama bi türlü açamadılar kazanç panelini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri