Awesomeness tecrübem

İncelemediğimi nerden biliyorsun kardeş mesaj sayımdan forumda ne kadar aktif olduğumu anlayabilirsin .
Farkettiysen teşekkür ettim bende . Bi anlık dalgınlığıma geldi okuyamadım işte kusura bakma ..

ben anlamadım demek istenenleri. neden sonradan bu kazanç artıyor ki ? mesela benzer bır tablo ben de de var yabancı hıt alıyorum ızlenım 20k gunluk analitik 2 dolar kazandın dıyor daha yenı geçtım awesomenesse. yarı yarıya mobil izlenım alıyorum. mantığı ne yanı cevaplardan anlam bütünlüğü çıkaramadım.

ayrıca bin gösterım başına para verıyor denılmıs. ortalama hanı yaklasık bın gosterıme kaç dolar verdıgı bellı mıdır ?

edit: Oynatmaya Göre BBGM : 3.71 usd bır de bu nerede yazıyor ya herkes bunu yazıyor da ben analitikte göremedım gıttı :)

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Gibi 2-3 Saat lik video yükleyin sizde elde edin o kadar kazanç

ben anlamadım demek istenenleri. neden sonradan bu kazanç artıyor ki ? mesela benzer bır tablo ben de de var yabancı hıt alıyorum ızlenım 20k gunluk analitik 2 dolar kazandın dıyor daha yenı geçtım awesomenesse. yarı yarıya mobil izlenım alıyorum. mantığı ne yanı cevaplardan anlam bütünlüğü çıkaramadım.

ayrıca bin gösterım başına para verıyor denılmıs. ortalama hanı yaklasık bın gosterıme kaç dolar verdıgı bellı mıdır ?

edit: Oynatmaya Göre BBGM : 3.71 usd bır de bu nerede yazıyor ya herkes bunu yazıyor da ben analitikte göremedım gıttı :)

mobil izlenimlerin hesaba dahil olmuyor 20.000 hit aldın diyelim %50 mobilse senin pc kullanıcılarından aldıgın hit 10.000 kalıyor ve bbgm: mesela 2 dolarsa 2* 10= 20 dolar kazanıyorsun yani kısacası mobiller şuan için kazandırmıyo beleş izliyorlar :D

mobil izlenimlerin hesaba dahil olmuyor 20.000 hit aldın diyelim %50 mobilse senin pc kullanıcılarından aldıgın hit 10.000 kalıyor ve bbgm: mesela 2 dolarsa 2* 10= 20 dolar kazanıyorsun yani kısacası mobiller şuan için kazandırmıyo beleş izliyorlar :D

demek istediğim tam olarak bu oluyor işte sorularımın tam olarak yanıtı değil bunlar

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Gibi 2-3 Saat lik video yükleyin sizde elde edin o kadar kazanç

:)
Direkt uydudan kendi kayıtlarımız olan uzun süreli tek parça videolarımızın da etkisi var elbette, ama asıl etki videolarımızın güncel ve kaliteli olmasıdır. Yoksa aslında bizim de kısa videolarımız var, ama hep dediğimiz gibi videoların genel ortalaması kazançlara çok büyük etki ediyor.

ben anlamadım demek istenenleri. neden sonradan bu kazanç artıyor ki ? mesela benzer bır tablo ben de de var yabancı hıt alıyorum ızlenım 20k gunluk analitik 2 dolar kazandın dıyor daha yenı geçtım awesomenesse.
Kardeş mesela ben ayın 11 inde 2 dolar kazanmış gözüküyordum ama şimdi bakıyorum 30 dolar gözüküyor. Neden geç yansıyor neye göre yansıyor bende tam bilmiyorum ama kazançların tam olarak yansıması 3-4 gün filan buluyor

Kardeş mesela ben ayın 11 inde 2 dolar kazanmış gözüküyordum ama şimdi bakıyorum 30 dolar gözüküyor. Neden geç yansıyor neye göre yansıyor bende tam bilmiyorum ama kazançların tam olarak yansıması 3-4 gün filan buluyor

Sayımlara önce Youtube ve blog izlemeleri, daha sonra da Youtube dışındaki sosyal medya ve embed izlemeleri yansıyor da ondan..

Kanalıma yüklediğim videolar otomatik para kazanılan olmuyor. Sorun nedir? editleyerek hak talebi diyorum sonra para kazanılıyo, reklam çıkıyo. avesome netvorklü kanal. ayrıca 1000e yakın video vardı bu netvorke geçtiğim zaman tüm videolarda reklam işareti çıkmadı bir çoğunu elle editledim. otomatik tüm videolarda para kazan dememiz mümkünmü?

Kanalıma yüklediğim videolar otomatik para kazanılan olmuyor. Sorun nedir? editleyerek hak talebi diyorum sonra para kazanılıyo, reklam çıkıyo. avesome netvorklü kanal. ayrıca 1000e yakın video vardı bu netvorke geçtiğim zaman tüm videolarda reklam işareti çıkmadı bir çoğunu elle editledim. otomatik tüm videolarda para kazan dememiz mümkünmü?

2-3 gün bekle aktifleşiyor

Ben tavsiye etmiyorum. Hala mantıklı bulmuyorum durumu.
1K gösterime; 3.5$ veriyor diyorlar ve bunuda "reklam performansı" kısmından baktıklarını söylüyorlar ama ne hikmetse verilen kazançlara ise "toplam kazançlar" sekmesinden bakıyoruz.

[MENTION=153]haberal02[/MENTION]
Adsense de kal derim bu değerlere göre.

Ben tavsiye etmiyorum. Hala mantıklı bulmuyorum durumu.
1K gösterime; 3.5$ veriyor diyorlar ve bunuda "reklam performansı" kısmından baktıklarını söylüyorlar ama ne hikmetse verilen kazançlara ise "toplam kazançlar" sekmesinden bakıyoruz.

Orada şöyle bir sıkıntı var sanırım, reklam performansında para kazandıran oynatmalara göre yansıyor BGBM. Ayın 11'inde 2k video gösterimim var ama bunların 700 tanesi para kazandıran oynatma, oynatmaya göre BGBM 5.84 ama bu tüm video gösterimine yansımıyor.dolayısıyla 2k gösterimden 2.42 usd kazanç.

Teşekkür ederim. Her eklenen video iki üç gün sonra kendimi aktif oluyo? Benim yaptığım yöntemle sorun olmaz sanırım. Ama netvorke geçeli bir kaç gün oldu ama hala reklamsız videolar var.
Her eklenen değil eski yüklediğin videolar 2-3-4 güne filan tamamen aktifleşiyor ama bence onlardaki reklam aktif ama aktif değil gösteriyor :) ben yeni katıldığımda kanalda 100 video vardı. Giriyordum reklam çıkıyordu her birinde nadirde olsa birkaçında çıkmıyordu. Yeni eklenen videolar hemen aktif oluyor.

Teşekkür ederim. Her eklenen video iki üç gün sonra kendimi aktif oluyo? Benim yaptığım yöntemle sorun olmaz sanırım. Ama netvorke geçeli bir kaç gün oldu ama hala reklamsız videolar var.

hacım http://u1308.hizliresim.com/1d/h/rhlwd.jpg sende bu kısımda aktıflık yok ya. bas o c yazan yere hak talebınde bulun dıye bır seyler cıkacak onu onayla kaydete bas hemen para kazanman aktıf olsun.

alternatıf vıdeonu yuklerken etıket baslık falan gırdıkten sonra alttakı kaydete basarsan hıc bununla tek tek ugrasmak zorunda kalmazsın.

not: bırı de benım sorulara cevap werse ne guzel olacak :)

18 Ağustos 2013
Video Gösterimi : 13976
İzleme Süresi : 9665 dakika
Kazanç : 5.77 USD

19 Ağustos 2013
Video Gösterimi: 16595
İzleme Süresi : 11347 dakika
Kazanç :3.22 USD

partner olmanın ayrıcalığı

o gösterimlere ben adsenseden 30-35 dolar alırım buda adsensenin ayrıcalığı :)

18 Ağustos 2013
Video Gösterimi : 13976
İzleme Süresi : 9665 dakika
Kazanç : 5.77 USD

19 Ağustos 2013
Video Gösterimi: 16595
İzleme Süresi : 11347 dakika
Kazanç :3.22 USD

partner olmanın ayrıcalığı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri