Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben anlamadım demek istenenleri. neden sonradan bu kazanç artıyor ki ? mesela benzer bır tablo ben de de var yabancı hıt alıyorum ızlenım 20k gunluk analitik 2 dolar kazandın dıyor daha yenı geçtım awesomenesse. yarı yarıya mobil izlenım alıyorum. mantığı ne yanı cevaplardan anlam bütünlüğü çıkaramadım.
ayrıca bin gösterım başına para verıyor denılmıs. ortalama hanı yaklasık bın gosterıme kaç dolar verdıgı bellı mıdır ?
edit: Oynatmaya Göre BBGM : 3.71 usd bır de bu nerede yazıyor ya herkes bunu yazıyor da ben analitikte göremedım gıttı![]()
mobil izlenimlerin hesaba dahil olmuyor 20.000 hit aldın diyelim %50 mobilse senin pc kullanıcılarından aldıgın hit 10.000 kalıyor ve bbgm: mesela 2 dolarsa 2* 10= 20 dolar kazanıyorsun yani kısacası mobiller şuan için kazandırmıyo beleş izliyorlar![]()
[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Gibi 2-3 Saat lik video yükleyin sizde elde edin o kadar kazanç
Kardeş mesela ben ayın 11 inde 2 dolar kazanmış gözüküyordum ama şimdi bakıyorum 30 dolar gözüküyor. Neden geç yansıyor neye göre yansıyor bende tam bilmiyorum ama kazançların tam olarak yansıması 3-4 gün filan buluyorben anlamadım demek istenenleri. neden sonradan bu kazanç artıyor ki ? mesela benzer bır tablo ben de de var yabancı hıt alıyorum ızlenım 20k gunluk analitik 2 dolar kazandın dıyor daha yenı geçtım awesomenesse.
Kardeş mesela ben ayın 11 inde 2 dolar kazanmış gözüküyordum ama şimdi bakıyorum 30 dolar gözüküyor. Neden geç yansıyor neye göre yansıyor bende tam bilmiyorum ama kazançların tam olarak yansıması 3-4 gün filan buluyor
Kanalıma yüklediğim videolar otomatik para kazanılan olmuyor. Sorun nedir? editleyerek hak talebi diyorum sonra para kazanılıyo, reklam çıkıyo. avesome netvorklü kanal. ayrıca 1000e yakın video vardı bu netvorke geçtiğim zaman tüm videolarda reklam işareti çıkmadı bir çoğunu elle editledim. otomatik tüm videolarda para kazan dememiz mümkünmü?
2-3 gün bekle aktifleşiyor
Ben tavsiye etmiyorum. Hala mantıklı bulmuyorum durumu.
1K gösterime; 3.5$ veriyor diyorlar ve bunuda "reklam performansı" kısmından baktıklarını söylüyorlar ama ne hikmetse verilen kazançlara ise "toplam kazançlar" sekmesinden bakıyoruz.
Her eklenen değil eski yüklediğin videolar 2-3-4 güne filan tamamen aktifleşiyor ama bence onlardaki reklam aktif ama aktif değil gösteriyorTeşekkür ederim. Her eklenen video iki üç gün sonra kendimi aktif oluyo? Benim yaptığım yöntemle sorun olmaz sanırım. Ama netvorke geçeli bir kaç gün oldu ama hala reklamsız videolar var.
Teşekkür ederim. Her eklenen video iki üç gün sonra kendimi aktif oluyo? Benim yaptığım yöntemle sorun olmaz sanırım. Ama netvorke geçeli bir kaç gün oldu ama hala reklamsız videolar var.
18 Ağustos 2013
Video Gösterimi : 13976
İzleme Süresi : 9665 dakika
Kazanç : 5.77 USD
19 Ağustos 2013
Video Gösterimi: 16595
İzleme Süresi : 11347 dakika
Kazanç :3.22 USD
partner olmanın ayrıcalığı
18 Ağustos 2013
Video Gösterimi : 13976
İzleme Süresi : 9665 dakika
Kazanç : 5.77 USD
19 Ağustos 2013
Video Gösterimi: 16595
İzleme Süresi : 11347 dakika
Kazanç :3.22 USD
partner olmanın ayrıcalığı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.