Awesomeness TV Ağustos Ayı Kazançları, Eylül Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arakdaşlar Kim'den cevap var umutlanmalımıyız bilemedim ama belli olmaz awe'nin işine diyerekten mesajı paylşıyorum.

Belli bir tarih yok ama tüm ödemeleri Çok Yakında göndereceğiz diyor... Sonunada Gülücük koymuş imalı geldi bana :)

Sevdirsin gitsin,ödemelere ben bakmıyorum o yüzden belli bir tarih veremem diyor ulan abd kongresi mi onaylıyor bu ödemeleri muhasebeye bi telefon açıp öğrenemiyor musun ödeme tarihini yav bıktım ben bu adamların artık utanmadan herşeye bi bahane yaratmasından banka hesabınız patlayacak be birader google dan gelen paralarla giren çıkmıyor,yerlerinde olsam ödeme yapmazdım ödeme yapsalarda kendileriyle çalışacak enayi kalmadı artık piyasada

Sevdirsin gitsin,ödemelere ben bakmıyorum o yüzden belli bir tarih veremem diyor ulan abd kongresi mi onaylıyor bu ödemeleri muhasebeye bi telefon açıp öğrenemiyor musun ödeme tarihini yav bıktım ben bu adamların artık utanmadan herşeye bi bahane yaratmasından banka hesabınız patlayacak be birader google dan gelen paralarla giren çıkmıyor,yerlerinde olsam ödeme yapmazdım ödeme yapsalarda kendileriyle çalışacak enayi kalmadı artık piyasada

Hocam geçen ayda az buçuk aynı şeyleri söylediler ama ödemediler haftaya ödecenecek yok hafta sonuna kadar ödenecek gibi. Ödememe ihtimalleri çok yüksek.

Hocam geçen ayda az buçuk aynı şeyleri söylediler ama ödemediler haftaya ödecenecek yok hafta sonuna kadar ödenecek gibi. Ödememe ihtimalleri çok yüksek.

yemişim artık yapacakları ödemeyi hocam bu heriflerin tastamam herkesin parasını ödediği bir ay oldu mu ödeme yaparsalarda yazı tura alacak 3-5 kişi o kadar cehennemin dibine gitsinler,youtube diyoruz o da ayrı bir dolandırıcı tutanın elinde kalıyoruz,bunları semirtiyoruz anca

yemişim artık yapacakları ödemeyi hocam bu heriflerin tastamam herkesin parasını ödediği bir ay oldu mu ödeme yaparsalarda yazı tura alacak 3-5 kişi o kadar cehennemin dibine gitsinler,youtube diyoruz o da ayrı bir dolandırıcı tutanın elinde kalıyoruz,bunları semirtiyoruz anca
Hocam içerde yüklü miktar olmasa bu kadar bende uğraşmam eylül ayını da sayarsak nerdeyse 20k param var bu üçkağıtçılarda quiz ve life a bile kanal sokmaya çekiniyorum.

Telifi, topluluk uyarısı ve hatta bir tek tane eşleşeni bile olmayan yüzlerce videoya sahip, çok özel bir TV program kanalımızın ödemesini tam 6 aydır yapmıyorlar, gerisini siz hesap edin.

Eylül ayı dahil kanalın tam 7 aylık ödemesi içeride duruyor.
Sebep ne, neden ödemiyorsunuz diye sorduğumuzda bozuk plak gibi hep şu cevap geliyor... ''İçerikler size ait değil ve ödeme almak için yetki belgesi sunmalısınız''

Ulan aynı kanala 13 ay boyunca yüklü ödemeler yaptınız, kanal aynı kanal ve hiç bir değişiklik yok.. ilk günden beri yasal sayıp ödeme yaptığınız kanalın içeriğini sorgulamak şimdi mi aklınıza geldi ?

Ayrıca; kanalımız çok önemli bir sanatçımızın TV Show'larına ait videolardan oluşuyor ve bugüne kadar ilgili kanaldan tek bir şikayet gelmediği gibi videolarımızın tamamı ilgililer tarafından sosyal medyada sorunsuz olarak paylaşıldı.

Ağa'nın malı gidiyor, hizmetkar'ın canı çıkıyor...
Yahu TV kanalı ve sanatçı bizden şikayetçi değilken onların hakkını korumak sana mı kaldı ? Haa hak sahibinin bir rahatsızlığı olsa tamam network haklı diyeceğiz ve susup oturacağız. Ama 2 yılı bitmiş kanalımız hakkında ortada bir hak iddiası yok ki... Tövbe yarabbi :)

Bu sefer bana da yollamadı

Kanalımın Analitics 0'landı affilate ye taşıyınca

ne olcak beklioz umutsuzca :)

Awe kanallarlarında ekim ayı analyticde para yansımaya başladı mı?

Ben girmiyorum giren biri söyleyebilir mi?

iyi bare en azından umutları tamamen kaybetmedik.

Parayı ödemelerini bir yana koydum kanallara aylardır video yüklemiyorum. En iyi kanallar sinirden bakmıyorum bile artık.

her gece biri gelip ödeme yapılcak diyor (: bu awe artık takıntılı oldum param kalmasa bile bakıyorum awe adamı hasta eder (:

her gece biri gelip ödeme yapılcak diyor (: bu awe artık takıntılı oldum param kalmasa bile bakıyorum awe adamı hasta eder (:

yatarsa %10 alırım :P

---------- Spam Engelliyici 01:29 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------

iyi bare en azından umutları tamamen kaybetmedik.

Parayı ödemelerini bir yana koydum kanallara aylardır video yüklemiyorum. En iyi kanallar sinirden bakmıyorum bile artık.

ilk 3 gün yani ekim 1 2 ve 3 yansıyan paralar komedi :) 4 düzelmiş 5 daha görüntü yansımıs

Kendinizi çok kasıyorsunuz.. Arkadaşlar aweden gelecek parayı hiçbir zaman gun olarak takip etmeyin.. ödeme günleri yok ..

Gelirse süpriz olsun şeklinde bekleyin..

ben öyle yapıyorum.... kasmıyorum kendimi bazen geliyo süpriz oluyor :D

benim daha şubat ödemelerim gelmedi :D

Ok oderler diyoruz gelecek ayi bekliyoruz bu ay alamadigim 2. Ayim 4. Ayi bekliyorum sikinti yok konuda belirttigim gibi 4.ayimda parami beklerim bu ay veya obur ay yaparsa surpriz olur

Odemelerrrr gelddidiiiiiii

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:54 ----------

Hayırlı olsun arkadaslar awe 16.31-16.33 te odemeleri yolladdı an itibariyle

bana gelmedi. arkadaşıma gelmiş. Alan herkese hayırlı osun bildiğim kadarıyla agustos ödemeleri yatmış temmuz yokmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri