Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

ben aralık ayında 143$ geçince gönderdim sonra ay sonunda form geldi dediklerinde 1 daha gönderdim 2 form yeterdir :D

bana 2 gün önce falan geldi bilgileri güncelleyin tarzından

bana 2 gün önce falan geldi bilgileri güncelleyin tarzından

Bi arkadaşa daha gelmiş böyle mahsuru yoksa paylaşabilirmisiniz maili hocam .

---------- Mesaj saat 12:45:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:44:28 civarında gönderildi. ----------

sonra yeter artık bunlar 20 tane form gönderiyor diyip parayı ödemezler falan :D :D aslında 1 gün makaraya alsak iyi olur nasıl olsa boş kanal kabul ediyorlar :D 20 kişi boş kanal kabul ettirip ayın 25inde 30 40 tane form mu atsak :D :D

Yok onlara daha kötü bişey yapmak lazım ofislerine molotof falan atmak daha iyi olur :D :D

---------- Mesaj saat 12:45:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:44:28 civarında gönderildi. ----------

Yok onlara daha kötü bişey yapmak lazım ofislerine molotof falan atmak daha iyi olur :D :D

Gelen mail ;

Hey fellow Awesomeness TV partners ! If you guys want me to check your youtube channel email me back with a link to your channel. My youtube channel is Davonte Jolly - YouTube just broke 22k this morning ! Cant wait to check out some of the other Awesomeness TV partners.

Congratulations from AwesomenessTV!

Based on the information we have been given from Youtube, you've crossed the payment threshold and made some money in the month of November or December! Woo hoo!

We just need just a little more info from you for legal reasons before we can pay you:) PLEASE fill out your account details on your AwesomenessTV profile (http://www.awesomenesstvnetwork.com/account/edit) as soon as possible with accurate information so we can process your payments! It has to be filled out completely to process your payment.

http://www.awesomenesstvnetwork.com/account/edit

Please DO NOT respond to this email. Just fill out your information in your Account Details and it'll be taken care of:)

Thanks!

Awesomeness TV Network Accounting

hayır biz yetim miyiz ? bize niye form göndermiyorlar? evlerde tvlerde pclerde mailler... ama bize gelince mail yok :D ben Çarşı ile görüşeyim hocam 1 2 toma kepçe ayarlayalım girelim :D

Gelen mail ;

Hey fellow Awesomeness TV partners ! If you guys want me to check your youtube channel email me back with a link to your channel. My youtube channel is ....... just broke 22k this morning ! Cant wait to check out some of the other Awesomeness TV partners.

Based on the information we have been given from Youtube, you've crossed the payment threshold and made some money in the month of November or December! Woo hoo!

We just need just a little more info from you for legal reasons before we can pay you:) PLEASE fill out your account details on your AwesomenessTV profile (http://www.awesomenesstvnetwork.com/account/edit) as soon as possible with accurate information so we can process your payments! It has to be filled out completely to process your payment.

Please DO NOT respond to this email. Just fill out your information in your Account Details and it'll be taken care of:)

Thanks!

kanal sizinse url yi editleyin hocam .

---------- Mesaj saat 12:49:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:48:18 civarında gönderildi. ----------

hayır biz yetim miyiz ? bize niye form göndermiyorlar? evlerde tvlerde pclerde mailler... ama bize gelince mail yok :D ben Çarşı ile görüşeyim hocam 1 2 toma kepçe ayarlayalım girelim :D

Çarşı karışırsa tamamen ortadan kalkar awesomeness :D :D

KondansatoR ile alynı metin geldi banada ben başvuru formunu yaklaşık 7 gün önce doldurdum ve doldurduktan 4 gün sonra bu mesaj geldi

Thanks!

kanal sizinse url yi editleyin hocam .

---------- Mesaj saat 12:49:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:48:18 civarında gönderildi. ----------

Çarşı karışırsa tamamen ortadan kalkar awesomeness :D :D

Onlar göndermiş kanal url.Mailin en başında yazıyordu. :)

awe milletin kanalını dağıtıyor galiba :(( baksana mailde baska birinin kanalını faxlamış :D

Merhaba arkadaşlar bende awedeyim ama kafama takılanlar çok yardımcı olursanız sevinirim.
5 aralıkta aweye girdim
Aralık ayında eşiği geçemedim
Ocak ayında 5 gün evvel aralık ayının kazanları dahilinde eşiği geçtim. şuan 200$ var
Şimdi sadece ocak ayını baz alırsak henüz ödeme eşiğini geçemedim 128 dolardayım tahminen yarın 20 dolar kazanıp geçerim..

Peki bugün formu doldurursam geçersiz sayılırmı ocak ayında geçememişim ?

Son form doldurulma tarihi nezaman ?

Yarın eşiği geçtikten sonra gönderebilirmiyim ?

Ödemeyi sizce nezaman alabilirim ?

Merhaba arkadaşlar bende awedeyim ama kafama takılanlar çok yardımcı olursanız sevinirim.
5 aralıkta aweye girdim
Ocak ayında 5 gün evvel aralık ayının kazanları dahilinde eşiği geçtim. şuan 200$ var
Şimdi sadece ocak ayını baz alırsak henüz ödeme eşiğini geçemedim 128 dolardayım tahminen yarın 20 dolar kazanıp geçerim..

Aralık ayında geçemediysen şubat ayı sonu ocak kazancın içip form doldurup mart başı alırsın paranı

5 aralıkta aweye girdim

aralık kazançlarınız şu anda 145 doları geçmiş durumda doğru anlamışmıyım eğer öyleyse evet form doldurun .
ocak ayında geçememeniz şubat ayında alacağınız ödemeyi ilgilendirir yani bu ay ödeme almak için aralık ayında 145 i geçmeniz yeterlidir.

5 aralıkta aweye girdim

bak güzel akrdşeim aralık ayında kazancın 145 $ veya üstü olduysa bir sonrakli ay (ocak) 25 gibi ödeme forumunu doldurup gönderirisn vbe şubat ayının ilk haftası ödmeeni alırısn (inşAllah) eğer ocakta aşarsan (aralıkla beraber toplam yani) bu seferde diğer ay yani şubat 25 gibi ödeme forumu doldurursun ve martın ilk haftası alırısn ...ödeme ve forum gönderme günleri bnu şekilde....

NOT : sen aralıkta ödeme eşiğini geçmediğin iç,in bu ay bişey yapman gerekmez.....şubatta ödeme formu göndercen

Otomatik kanalların parası ödenmesi gibi bir durum olsa çok iyi olur.En azından sabit bir tarih olurdu ödeme almamız için.Ama bu partner için zor biraz.

Arkadaşlar 1 paypalı baya bi kanal için versem sorun olmaz dimi bide ben 1-2 kişiyede verdim hangi kanal olduğunu söylüyorlar dimi adamlara nasıl verecem :D ilk ödeme mazur görün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri