Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bişey sorucam benım kanalın kazancı 850 Dolardı ama 330 dolar yatırmıslar paypala ?
Benim tahmini kazanç 500 civarındaydı ama $302,96 USD yatmış arkadaşlar kesintiden mi oldu sizce ?
Arkadaşlar tek kanaldan 700$ üstü alan var mı ? ?
2000$ üzeri ödeme alan var mı? Bende hala hareket yok.
590 Dolar gibi yatması lazımdı.Analytics baktığın sadece aralık ayı kazancı mı?
---------- Mesaj saat 12:12:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:12:13 civarında gönderildi. ----------
Yüzde 30 küsür kesinti normal.
Hani kanallar kontrol edilecekti özgünse ödeme yapilacakti? Hahaha
bi bana yapmıyor galiba
yalnız değilsin. benim de yatmadı daha
ya arkadaş ben bu işi anlamadım ki kaç kere form yolladım 5 6 kanal için 1 tane ödeme yok paypalda payladamı sorun var artık anlamadımki.. paypalın bi ayarı yapılmasımı gerekiyor beyler ? veya ödemeler bittimi başka yapmazlarmı gecemi yaptılar sadece?
sanıyorum konuyu tam okumadınız . ben dahil bir çok kişi hala ödemesini alamadı ve daha önceki tecrübelere göre zamanla ödeme yapılıyor. ödeme zamana yayılıyor. sanıyorum 2-3 gün gibi.
inşallah ya içime su serptiniz... en az 7 kanal form yolladım en az 4 ü tertemizdi. kapananda var ama hiçbir ödeme yapılmadı 1 tane bile inşallah toplu gelir... herkese gelir inşallah
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.