Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

Benim tahmini kazanç 500 civarındaydı ama $302,96 USD yatmış arkadaşlar kesintiden mi oldu sizce ?

arkadaşlar bişey sorucam benım kanalın kazancı 850 Dolardı ama 330 dolar yatırmıslar paypala ?

590 Dolar gibi yatması lazımdı.Analytics baktığın sadece aralık ayı kazancı mı?

---------- Mesaj saat 12:12:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:12:13 civarında gönderildi. ----------

Benim tahmini kazanç 500 civarındaydı ama $302,96 USD yatmış arkadaşlar kesintiden mi oldu sizce ?

Yüzde 30 küsür kesinti normal.

Peki arkadaşlar Aralık ayı ödemesi diyor benim ekim kasım dan da 50 şer 100er kalan param vardı onlarda bunun içinde mi yoksa güme mi gitti

590 Dolar gibi yatması lazımdı.Analytics baktığın sadece aralık ayı kazancı mı?

---------- Mesaj saat 12:12:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:12:13 civarında gönderildi. ----------

Yüzde 30 küsür kesinti normal.

tamam aralık ayı kazancı yatmıs saolasın ben ocakla beraber bakıyodum hepsine :)

1 ABD Doları = 2,20182 Türk Lirası bu nedir ya paypalın kura bakın?
bu kurla para cekersem min 100 tl zarardayım :S

Bugün içerisinde 2. parti ödeme alan olursa beni etiketleyebilir mi?
Dün gece bir ödeme aldım ancak tahmini 8.000 $ civarında ki para yatmamış.
Ödeme aldığım kanallar teliften kapanmış ve hiç bir form gönderilmeyen kanallar dı.
Yüksek mebla beklediğim kanal ise telifsiz ve ihtarsız kanaldır.

Hani kanallar kontrol edilecekti özgünse ödeme yapilacakti? Hahaha

Benimde yattı ve şunu öğrendim, eşleşen veren videoların paraları da yattı :)

Ya kapanan kanalları ödediler, açık kanalı ödemediler hala çıldırıcam.

ya arkadaş ben bu işi anlamadım ki kaç kere form yolladım 5 6 kanal için 1 tane ödeme yok paypalda payladamı sorun var artık anlamadımki.. paypalın bi ayarı yapılmasımı gerekiyor beyler ? veya ödemeler bittimi başka yapmazlarmı gecemi yaptılar sadece?

ya arkadaş ben bu işi anlamadım ki kaç kere form yolladım 5 6 kanal için 1 tane ödeme yok paypalda payladamı sorun var artık anlamadımki.. paypalın bi ayarı yapılmasımı gerekiyor beyler ? veya ödemeler bittimi başka yapmazlarmı gecemi yaptılar sadece?

sanıyorum konuyu tam okumadınız . ben dahil bir çok kişi hala ödemesini alamadı ve daha önceki tecrübelere göre zamanla ödeme yapılıyor. ödeme zamana yayılıyor. sanıyorum 2-3 gün gibi.

sanıyorum konuyu tam okumadınız . ben dahil bir çok kişi hala ödemesini alamadı ve daha önceki tecrübelere göre zamanla ödeme yapılıyor. ödeme zamana yayılıyor. sanıyorum 2-3 gün gibi.

inşallah ya içime su serptiniz... en az 7 kanal form yolladım en az 4 ü tertemizdi. kapananda var ama hiçbir ödeme yapılmadı 1 tane bile inşallah toplu gelir... herkese gelir inşallah

inşallah ya içime su serptiniz... en az 7 kanal form yolladım en az 4 ü tertemizdi. kapananda var ama hiçbir ödeme yapılmadı 1 tane bile inşallah toplu gelir... herkese gelir inşallah

benim de tertemiz 4 kanalımın ödemesi geçilmedi hala. umutla beklemedeyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri