Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=36]dRaCk[/MENTION]
partnerde gözüküyorum ancak tahmini kazançlar veya kazanç bölümü gözükmüyor . bu neden oluyo bılgınız varmı .awe konusunda sabit bir konu var ödemenizi göremeyenler için ancak anlayamadım.
ya abi şu konuyu son 10 mesaja getirtmeyin psikolojim bozuluyor![]()
ya abi şu konuyu son 10 mesaja getirtmeyin psikolojim bozuluyor![]()
Başka Network'ler telif yiyen veya kapatılan kanalların ödemesini yapmışsa Awesome de senin veya diğer arkadaşların parasını ödemek zorunda, başka yolu yok sevgili kardeşim. Kaldı ki geçen ay kendisi bile telifli kanallara ödeme yaptı.
Awesome sadece biraz uyanıklıktan, biraz da işleri yüzüne gözüne bulaştırdığı için ödemeleri geciktiriyor. Ama eninde sonunda ödemeleri YA-PA-CAK ! isterse yapmasın.
Telifli ödemeleri geciktirmesinin bir sebebi de ''Kendisine ortak olan ve telif yediği için parası kazanması kapatılan'' kanal sahiplerinin kızıp videoları silerek kanalı kapatmaması ve teliflerin süresi bittiğinde kendisiyle devam etmesidir. Çünkü telif yiyen herkes ''Şu awe paramı ödese de'' partnerlikten çıksam diye bekliyor. Awe paraları geciktirerek bir bakıma bu kızgın gidişleri engellemeye çalışıyor..
Konuyu son 10 mesajda tutmak için yazdımşaka şaka
Telifsiz kanallarıma henüz ödeme yapılmadı.
Buyur işte... telifsiz kanalı bile ödememiş olması Awe'nin ne kadar dağınık bir durumda olduğunu gösteriyor. Telifsiz kanalın ödemesini yapmamak gibi bir lüksü olamaz zaten, bu da demektir ki temiz kanallarla beraber telifli kanalların da ödemesini yapacaklar.. Ama kıç'larını toparlayamıyorlar, muhasebe departmanları çok yetersiz ve iyice dağılmış durumdalar. Yapılacak tek şey; eninde sonunda ödeneceğini bilerek biraz sabır göstermek.
Gecen ayın 17sinde yapıldı aralık ödemelerimiz.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim kanalıda 4-5 gün önce partnerlikten attılar. atmadan önce ödeme formu yolladım geçen ayınkini alırmıyım acaba
böyle birşey daha önce başıma gelmedi hocam, malesef bilmiyorum. İnşallah öderler.benim kanalıda 4-5 gün önce partnerlikten attılar. atmadan önce ödeme formu yolladım geçen ayınkini alırmıyım acaba
şimdi partnerden atılanlar telif aldı dimi?
bizde teliften atıldık ama tekrar alındık tabi para kazanma sekmesi giderek.
Yok mu awe'den kimse ödeme alan? Şerrolar fena taktılar bu ay![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.