Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

2500 aboneli telif uyarı olmayan bir kanal 2500 doları geçince bu gün partnerlikten çıkarıldı awesomenesess bu durumda ödeme yapıyor mu?

2500 aboneli telif uyarı olmayan bir kanal 2500 doları geçince bu gün partnerlikten çıkarıldı awesomenesess bu durumda ödeme yapıyor mu?

benim bir kanalda 10 gün önce çıkarıldı bu şekilde 750 dolar civarı vardı içinde bende merak ediyorum bunu.

Bende 3.500 dolar bekliyorum, youtube ödemiyor diye ticket atmışlar youtube ile ilgili bir sorun var diye, nekadar doğru bilemem.

Bende 3.500 dolar bekliyorum, youtube ödemiyor diye ticket atmışlar youtube ile ilgili bir sorun var diye, nekadar doğru bilemem.

bugun tıcketı yenıledım ve mack net rakamı bıle soyledı.ay sonunda kesın odenecek dedı.galıba gercekten bi sorun var onu beklıyorlar.

bugun tıcketı yenıledım ve mack net rakamı bıle soyledı.ay sonunda kesın odenecek dedı.galıba gercekten bi sorun var onu beklıyorlar.

sorun olsa bütün networklerde olur, bunlar resmen paraların üzerine konuyor. bütün kanallarımı sileceğim ve sırtımdan kazanmasınlar artık.

çok mantıksız iş yapıyorlar,kanalla başvuru yaptığımda sadece 1 tane yaş sınırı (o da youtube izni sayılır zaten) olan video vardı daha sonra hiç bir uyarı almadı kanal hadi uyarı-telif gelse anlicam o da yok şak diye bağlantıyı kesiyorlar öde parayı ne halt yiyeceksen ye.

Eger odemeyi alırsan %10 mu diyodun :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birileri paran sende kalsın yardımcı olayım dedi

---------- Mesaj saat 22:40:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:40:26 civarında gönderildi. ----------

Ben hiç heyecanlanmazdım bu konuyu görünce senin yüzünden bende şey oldum :D:D

aynen ya bide o var ben yazınca millet heycanlanıor

İnsallah paramızı alak da hocam birer cay da olir :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birileri paran sende kalsın yardımcı olayım dedi

---------- Mesaj saat 22:40:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:40:26 civarında gönderildi. ----------

aynen ya bide o var ben yazınca millet heycanlanıor

hacım zaten sen anlıca parayı yırttın :D artık alırsan bana da 1 paket 15 dakka onaylı gmail hediye edersin:D

muslera abimizin bu Awesomeness olayına bi açıklık getirmesini umuyoruz

ödeme yapılırsa dizi kanalımda bende bu kez ödeme alıcam ödeme hangi gün yapılıyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri