Awesomeness TV KASIM Ayı Ödemelerini Alan Varmı

Cevap: Awesomeness TV Aralık Ayı Ödemelerini Alan Varmı

aynen almamak var işin ucunda yoksa 5 haneymiş heh :D oneymiş :D

Harbiden 1 telife vermezlerse acayip gücüme gidicek bu ay ha.

3 aydır 1. telifli olan 2 telifli olan 3 teliften kapanan kanalllarım oldum ve hic birinin odemesını alamadım sanki her ay bu ay vericeklermis gibi hissediyorum ama olmuyor awe pişmanlıktır :)

3 aydır 1. telifli olan 2 telifli olan 3 teliften kapanan kanalllarım oldum ve hic birinin odemesını alamadım sanki her ay bu ay vericeklermis gibi hissediyorum ama olmuyor awe pişmanlıktır :)

Kategori nedir ?
Bu ayın ödemesini alamassam bende çıkıcam, soğuk su içicem içerideki param ve aralık ayı için.

Neden ödeme yapmasınlarkı? artıq ayın 1-i hale ödeme yok!

Maillerime bir adam gibi Kim Smith cevap vermişti ve 3-5 mailleşmeden sonra yeniden umutlanmamı sağlamıştı. Kapanan kanallarım için istisnai bir şekilde ödeme yapılacağını söylemişti. Beklemedeyim şu an. Bu para da söz verilmesine rağmen ödenmezse Awesomeness partnerli arkadaşlar, buzz gibi su, ayran, kola ne varsa içsinler.

Bu mailler bir bana mı gelmiyor arkadaş. :D

Ne sanıyor ki bunlar kendini arkadaş, ne ayrıcalıkları var da ödeme yapmıyorlar? Diğer networkler düzenli yaparken. Google'ın bunları bi denetimden geçirmesi lazım bukadar gevşeklik olmaz.Eğer bu ay da ödeme yapılmazsa ciddi bir mesaj yollayalım google'a sesimizi duyuralım yoksa bu awe daha çok can yakar.

Awesomeness TV Nedir :D ?

Hala awe konulari yatArsa yatar yatmassa atariz mailleeimizi odeme lerle ilgili somut bi gelişme olmadan konuyu guncellemeyelim

madem form yolluyorsun odemeyi yapmak icin odemeyi yapicaklar yapmazlarsa sosyal medyalarina ve sikayet edebildigim ne kadar yer varsa şikayet edicem . zaaten yapsalarda gine bi tüketici olarak abartilmis 143 usd dollar sinirinida sikayet edicem. herkez benim gibi sikayet etse awesomenes in işverenine (google) kipirdama olur. ama ben tek bisey yapsam zor ancak avukat tutarim onlarda mecbur cevap verir. sirket olarak sikayet etsem google ozaman sizi daha cok ciddiye aliyor ve ilgileniyor. suan beklemedeyim . form yolladi demeki odemeyi kabul etiki formu yolladi. beklemedeyim..

lütfen alan olursa haber versin emin olmak istiyorum bu networkden 2 kanalım baglı bir kanalda kotayı geçti 188dolar oldu inş alırım

1-5 arası serkan abi alırsınz diyordu :S bakalım adamlar yenı cıktı yılbasından yatırırlar ınsallah

Yatıcak rahat olun 1-7 Arası yatar

Benim ekimde kapanan kanalın ödemesini kasım sonunda ödediler

Yatıcak rahat olun 1-7 Arası yatar

200+ para var bir ihtar var videoları sildım bir kaç video kaldı bu ay değil ama bir daha ki aya ödeme yaparlar mı tecrübe edilmişliğin var mı

Her zaman olduğu gibi 2-3 arası yatırırlar diye tahmin ediyorum.

Şu ödeme ile ilgili konuları ne zaman aktif görsem ödeme alan var sanıyorum arkadaş. :o

Bu ay ödeme yapacaklarını sanmıyorum :) artık 2 ocak ama hala ödeme yapılmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri