Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Bir tane mart kanalının ödemesi yatmış. Şubat 5, Mart 8 kanaldan bekliyorum.
Hiç şubat ödemesi alan oldumu ?

lan bi cent göndermediler bide utanmadan 2 senelik kontrat göndermisler

Şubat ayını alamadiğim kanalımda Şubat + Mart birlikte yatmış. Ödeme zamanı 01:49 kanal tek telifli çizgi film kanalı.

Aralıktan beri bekliyorum ama yine hüsran. Adamlar mesajlara cevap vermez oldular.

Her türlü yatmış yine. Zaten her ay düzenli alıyordum bu ayda düzenli aldım. Paralarını alan herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Bol kazançlar..

hobbaaaaaaaaaa xxxx k adamsın awe :D tek kanalım yatmış diğerleri yatmamış ama o tek kanal yetti :)

hobbaaaaaaaaaa xxxx k adamsın awe :D tek kanalım yatmış diğerleri yatmamış ama o tek kanal yetti :)

Dostum sorması ayıp da o nasıl para öyle ya.. xxxx deyip birde k dersen o para xxxxxxxx olur. Eğer öyle para kazanıyorsan 1 ay paranı alsan 10 sene yeter :) Hesaplamayı doğru yapmak lazım.. Hayırlı olsun :)

Dostum sorması ayıp da o nasıl para öyle ya.. xxxx deyip birde k dersen o para xxxxxxxx olur. Eğer öyle para kazanıyorsan 1 ay paranı alsan 10 sene yeter :) Hesaplamayı doğru yapmak lazım.. Hayırlı olsun :)
xxxx hocam biraz fazla abarttım sevinçten :) yaklaşık 3xxx şeklinde. İnş herkes ödemelerini alır. En mutlu olduğum günlerden biri şu an :)

Beyler ödemeler devam edecek mi aslında benim bu ay 10K almam gerekiyodu Gmail'i kapalı bir kanalım halen açık onda en son 4-5K birikmişti yoksa umudumu keseyim mi ben

5 kanaldan biri gelmiş. Gelen kanalın şubatını yatırmamışlardı bu ay ise ŞUBAT+MART şeklinde yollamışlar. Kanal telifsiz ayrıca en çok para kazandıran videoyada dünya engeli gelmişti. ÖDEME ZAMANI 01:51:37 EEST

Ne güzel olurdu şimdi şuraya ödemem gelmiş yazabilseydim :$

Daktilodan Tapatalk olarak gönderdim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri