Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Mayıs Ödemeleri

Evet arkadaşlar yine sancılı bir döneme girdik :) öyle yada böyle bir şekilde paraları ödedi yada ödemedi. bu konu altında tartışalım.. İnsallah herkes ödemesini eksiksiz şekilde alır.

Size göre hangi tarihler arasında ödeme yapılır?
Herkese hayırlı uğurlu olur inşallah bu ay boş geçmez kimse!

Ödeme formu

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHhwZUZsMlduTXgwRkhNUjNqOFRGenc6MQ#gid=0

selam ustad bu odeme formunu doldurmadan yollamiyolarmi parayi benim baya para var icerde forum yollmadim hic parada alamadim sadece serkan abinin gosterdigi gibi guncelleme yaptim. forum doldurmamiz gerekiyormu ???

selam ustad bu odeme formunu doldurmadan yollamiyolarmi parayi benim baya para var icerde forum yollmadim hic parada alamadim sadece serkan abinin gosterdigi gibi guncelleme yaptim. forum doldurmamiz gerekiyormu ???

A.selam hocam

Serkan hocam öyle güncellemeniz yeterli demişti ama form doldurup doldurmamak size kalmış. hani bir nevi totem gibi birsey oldu :)

Evet arkadaşlar yine sancılı bir döneme girdik :) öyle yada böyle bir şekilde paraları ödedi yada ödemedi. bu konu altında tartışalım.. İnsallah herkes ödemesini eksiksiz şekilde alır.

Size göre hangi tarihler arasında ödeme yapılır?
Herkese hayırlı uğurlu olur inşallah bu ay boş geçmez kimse!

Ödeme formu

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHhwZUZsMlduTXgwRkhNUjNqOFRGenc6MQ#gid=0

ikinci sorumda ustad kapanan kanallarimizin formunu nasil yapicaz geriye kalan sadece alt kanal mail adresi ??

Bu partner kanal ile ilgili yaşadıklarım şu şekilde arkadaşlar;

En az 8 kanalım bu partner ile bağlıydı. Bugüne kadar 1 hariç tam 7 kanalıma ya telif yada kapanma vs.. gibi durumlar geldi.

Sonuç:
1- Kapanan kanallarımın ücretini ödediler.

2- Telif gelen kanallarımın ödediler...

3- telifsiz ve 7 aydır bağlı olan kanalımın ücretini en geç ayın 1-2 gibi ödüyorlar.

4- Bu seçenek bu ay belli olacak. Kanala erişimimi engelleyen youtube, para kazanmasını da kapattı. Ama Awesome.. network ile görebiliyorum.. Kanalın videolarında reklam çıkmıyor. Ama kanal duruyor... Bakalım bu ay belli olacak..

Evet arkadaşlar durum budur.
dostum bizim kanalımız da flagdan kapatıldı. kapandıktan 3 gün sonra awe de dashboard da yok oldu, atmışlar. adamlara ticket atıyoruz " sizin paranız maranız görünmüyor bizde gidin google a başvurun " diyor. afedersin ama bu şerefsiz herifler ortalama 1200 lirayı ceplerine indirdi, resmen " senin kanal kapatılmış kazancı göremiyoruz " dediler bana. ulan sen partner firmasısın, senin apayrı bi sistemin olması gerekiyor youtube daki verilerin haricinde kendinde de kazançları tutmalısın ki sordum, başka networkler aynı bu şekilde çalışıyor. bu adamlar bana gelip kanalın kapatılmış kaç para kazandığın falan görünmüyor google a başvur diyor, paramın üstüne yatıyor. sen naptın da senin kapanan kanallarına ödeme yaptı bu adamlar kardeşim?

Bu partner kanal ile ilgili yaşadıklarım şu şekilde arkadaşlar;

En az 8 kanalım bu partner ile bağlıydı. Bugüne kadar 1 hariç tam 7 kanalıma ya telif yada kapanma vs.. gibi durumlar geldi.

Sonuç:
1- Kapanan kanallarımın ücretini ödediler.

2- Telif gelen kanallarımın ödediler...

3- telifsiz ve 7 aydır bağlı olan kanalımın ücretini en geç ayın 1-2 gibi ödüyorlar.

4- Bu seçenek bu ay belli olacak. Kanala erişimimi engelleyen youtube, para kazanmasını da kapattı. Ama Awesome.. network ile görebiliyorum.. Kanalın videolarında reklam çıkmıyor. Ama kanal duruyor... Bakalım bu ay belli olacak..

Evet arkadaşlar durum budur.

hocam peki kapanan kanalın spamdan mı kapanmıştı uyarı olarak spam mı yazıyordu ve zamanında alabildin mi kapanana kanalın ödemesini ? Ayrıca kanalın kapandığı zaman awe panelinde forumlar bomboş herşey silinmiş ve editleme yapamıyordun ?

dostum bizim kanalımız da flagdan kapatıldı. kapandıktan 3 gün sonra awe de dashboard da yok oldu, atmışlar. adamlara ticket atıyoruz " sizin paranız maranız görünmüyor bizde gidin google a başvurun " diyor. afedersin ama bu şerefsiz herifler ortalama 1200 lirayı ceplerine indirdi, resmen " senin kanal kapatılmış kazancı göremiyoruz " dediler bana. ulan sen partner firmasısın, senin apayrı bi sistemin olması gerekiyor youtube daki verilerin haricinde kendinde de kazançları tutmalısın ki sordum, başka networkler aynı bu şekilde çalışıyor. bu adamlar bana gelip kanalın kapatılmış kaç para kazandığın falan görünmüyor google a başvur diyor, paramın üstüne yatıyor. sen naptın da senin kapanan kanallarına ödeme yaptı bu adamlar kardeşim?

hocam flag olduğunu nerden biliyorsun maile şu videonuz flaglandı diye geldi mi ? O şekilde gelmediyse youtube spamdan kapatmış oluyor kendisi kapatıyor yani.

hocam peki kapanan kanalın spamdan mı kapanmıştı uyarı olarak spam mı yazıyordu ve zamanında alabildin mi kapanana kanalın ödemesini ? Ayrıca kanalın kapandığı zaman awe panelinde forumlar bomboş herşey silinmiş ve editleme yapamıyordun ?

kapanan kanallım başka bir kanalıma gelen topluluk vs.. ihlalinden dolayı kapandı.
daha sonra ip den dolayı diğer kanallarım da gitti. Ama Awees.. ödedi kanalın içindeki parayı. Hem de 100 dolar civarında para vardı. İlginç yani...

Ne zaman ödedi. Kapandıktan 1,5 ay sonra. Şimdi bu ay bir kaç kanal daha gitti bakalım ne olacak...

Bir de Youtube yine bir çok şeyi değiştirdi tabi. Şimdi ne olur bilemem. Sonuçta çok kızıp, şikayet ettiğimiz awesome... içeride hiç alacağımı bırakmadı. Bu ay ne olur bilememe. Kanallarım dizi, çizgi film değildi arkadaşlar... Haber...kanalları idi. yani...

Son düzenleme:

hocam bu durum bu ay başıma geldi. Youtube kanala erişimimi engelledi. İçeride 1000 dolar civarı vardı.. 2 aylık.. bakalım ne olacak..

Sonuçta paranın üstüne de yatabilirler, ödeyebilirler de. Ama awesomnness newtwork adresinden kanal bilgilerini görebilmekteyim..

hocam bu durum bu ay başıma geldi. Youtube kanala erişimimi engelledi. İçeride 1000 dolar civarı vardı.. 2 aylık.. bakalım ne olacak..

Sonuçta paranın üstüne de yatabilirler, ödeyebilirler de. Ama awesomnness newtwork adresinden kanal bilgilerini görebilmekteyim..

bak hocam ben girdiğimde bununla karşılaşıyorum sürekli http://imgim.com/3303incic6236985.png

Arkadaşlar ödeme forumunu aylardır parasını almakta sıkıntı yaşayan arkadaşlar doldursun. Parasını her ay alan arkadaşların bu forumu doldurmasına gerek yoktur.. Hatırlatmadır...

geçen ay 2 sinde ondan önceki ay 3 ünde ödeme yapmıştılar bakalım bu sefer birşey gelecek mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri