Ne alaka ilk turda ödeme aldigimiz kanal farkli ödeme bekledigimiz kanal farklı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya o ilk turda ödeme aldıysanız,2.tur ödemesi olmayacak demek değil mi evet desin biri lütfen
aynen bende öyle anladım![]()
Dana mıdır nedir tickete cevap yazmış acaba bir arkadaş çevirebilir mi? Translate kullandım ama net değil. Bu arada kanal, nisanın ortalarında bir telif aldı. Aralıkta açılan bir kanal ve hiç ödeme almadım. Tickette ihtarı nisanda aldığımı, ondan önceki paranın neden ödenmediğini sordum. Gelen cevap aşağıda...
"YouTube is currently reviewing your channel and your payment will remain on hold until further notice. There is no estimated time frame for when YouTube will make a decision. Because you've violated YouTube's terms and our contract, it is up to our discretion as to whether or not we will pay you."
Youtube ve awe ile olan sozlesmeni ihlal etmisin, kanalin suanda youtube tarafindan incelenmekteymis, inceleme bitene kadar odemen askidaymis ve incelemenin ne zaman bitecegi belli degilmis. Odeme yapip yapmamak da awe'nin insiyatifindeymis, kurallarini ihlal ettigin icin...
Para kazanmasi giden bir kanalin odemesini yapmis.
Sasirdim dogrusu.
If you were in round 1 payment, you will not be in round 2.
Best,
- Dana
Sabah ödemeleri mi hocam
Evet hocam sabah odenmis.
Sol elimin sağdan ikinci parmağı F5'in üzerinde şuan Paypal'dayım![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.