Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Mayıs Ödemeleri

Bence burada temel mesele içeriğin bizim olup olmaması değil. Asıl mesele bence youtube'un partner şirkete bizim ödememizi yapıp yapmadığıdır. Eğer avukat ile çalışılacaksa bence çıkış noktası bura olmalı.

Aynen kardeş, işte çoğu arkadaş bu meseleyi anlayamıyor hala !
Youtube o parayı yatırmışşa ve bize vermemişlerse her türlü suçlular !
Hea çıkıp video sahipleri de yarın derki bizde youtubedeb şikayetçiyiz haksız yere videolarımızdan para kazandı ve dağıttı oradan para gelmez o ayrı ama bu durum awenin suçunu değiştirmiyo !

Ayrıca herkesi spamcı sanmayın ! Ben spam yapmıyorum. Dünya gündemi yükleyorum. Bir çok haber firması telif hakkı talebinde bulunmuyo zaten Örneğin ABC NEWS, Associated press vs. rahat rahat yükleyebilirsiniz...

Yanlis anlama ama imzaladigin ve kabul ettigin sozlesmede "ozgun icerik yuklenmedigi takdirde network sirketi odemelere el koyma hakkina sahiptir" tarzi bi ibare var. Mahkemeye vererek en fazla kendine zarar verirsin yani.

Video sahibi benden telif hakkı talep etmiyosa eğer awe bana sen copyright strike yaptın diyemez! Videosunu yüklediğim Associated Press izin vermiş ona noluyo...

Video sahibi benden telif hakkı talep etmiyosa eğer awe bana sen copyright strike yaptın diyemez! Videosunu yüklediğim Associated Press izin vermiş ona noluyo...

Izin vermis? Videosunu yukledigin sirketin haberi dahi yoktur ki. Youtubeda para kazanmayi aktif ederken dahi onayliyorsun "sadece kendime ait videolarda para kazanmayi aktif edecegim" diye. 6-7 aydir awesomeness millete bu sekilde davranirken youtubeun bu durumdan hic haberi olmadigini mi dusunuyorsun? Sen sozlesmeyi kabul edip imzalarken butun bu riskleri goze almis oluyorsun. O yuzden adamlar bu kadar rahat bi sekilde kafalarina gore odemeleri engelliyorlar.

Izin vermis? Videosunu yukledigin sirketin haberi dahi yoktur ki. Youtubeda para kazanmayi aktif ederken dahi onayliyorsun "sadece kendime ait videolarda para kazanmayi aktif edecegim" diye. 6-7 aydir awesomeness millete bu sekilde davranirken youtubeun bu durumdan hic haberi olmadigini mi dusunuyorsun? Sen sozlesmeyi kabul edip imzalarken butun bu riskleri goze almis oluyorsun. O yuzden adamlar bu kadar rahat bi sekilde kafalarina gore odemeleri engelliyorlar.

İllaki minareyi çalan kılıfını da hazırlayacaktır ama bu kadar da gözünüzde büyütmeyin adamları ve sözleşmeyi.. Youtubeden parayı alıp yatırmıyolarsa tahmin ettiğimiz gibi bu mahkeme incelemesinde çıkar ve o madde onları kurtarmaz.

Ayrıca şunu anlayamamışsın, video sahibi telif hak talebinde bulunmuyosa o video özgün hükmündedir.

Adamların haberi yoktur diyosun, bahsettiğimiz firmalar dünyanın en büyük haber firmaları. Telif hakkı talep edecek olsalar Content ID alırlar ve videolarını daha yüklerken sorun çıkar. Ayrıca 1 yıla yakındır haber videosu yüklüyorum bu adamlardan yüklediğin tek bi video telif yemedi. Bitanesini bile görmediler mi :)

bu sabah yatacak hissi var nedense.. bu sabah yatmazsa bır daha hıssım kalmayacak :D

İşşallah bekliyoruz bakalım biraz önce paypalı açtım mail gelmiş ulan dedim geldi megerse zoominden gelmiş ufak bir miktar ama kanalı bile hatırlamıyorum.drac sen her ay düzenli almıyormuydun:?

İşşallah bekliyoruz bakalım biraz önce paypalı açtım mail gelmiş ulan dedim geldi megerse zoominden gelmiş ufak bir miktar ama kanalı bile hatırlamıyorum.drac sen her ay düzenli almıyormuydun:?

hocam bende anlamadım ya bu ay alamadım :S round 2 bekleyen masum köylülere döndüm resmen suan :S

ev arkadasıma para yatıyor bana yatmıyor sınır oldum :D

ayrıca ne vardı dun falan yatsaydı dolar 2.12 2.13 sevıyesındeydı sımdı kur 2.07 kadar dustu birde zaten paypal vuracak kur farkndan :S

Ulen awee konuyu açan arkadaşa öde bari :-D Darısı ödemesini alamayanın başına...

valla hocam o kadar konuyu actım ınsan bir öder :P bunlarda tam yaptılar ya..

diğer ay kıyamet kopacak 6k dolarlı kanal 2 telif geldi partnerden attılar olaylar olaylar :D bakalım neler olacak coming soon next mounth :P

awe bu gece ödeme yapmak zorunda yaptigim hesaplara göre
bugun 7 haziran yani
07.06
7+6 = 13
tersden yazarsak
3 ün 1
bu imansizlarin insafina kaldik

awe sayesinde aramızdan mat profesorleri cıkacak.yatın beyler sabah paralar hesaplarda inş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri