Fassbinder
Yasaklanmış
Bizim de bir arkadaş var raund 3'ü almış![]()
benim kaynımın bir arkadaşı nakavt etmiş çok pis awe yi,çakmış gözünün üstüne
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet göz kırpan smiley koyunca inandım.
alex adlı şahsa dediğim şey senin içinde geçerli inanmak zorunda değilisin.
Bence burada temel mesele içeriğin bizim olup olmaması değil. Asıl mesele bence youtube'un partner şirkete bizim ödememizi yapıp yapmadığıdır. Eğer avukat ile çalışılacaksa bence çıkış noktası bura olmalı.
Yanlis anlama ama imzaladigin ve kabul ettigin sozlesmede "ozgun icerik yuklenmedigi takdirde network sirketi odemelere el koyma hakkina sahiptir" tarzi bi ibare var. Mahkemeye vererek en fazla kendine zarar verirsin yani.
Video sahibi benden telif hakkı talep etmiyosa eğer awe bana sen copyright strike yaptın diyemez! Videosunu yüklediğim Associated Press izin vermiş ona noluyo...
Izin vermis? Videosunu yukledigin sirketin haberi dahi yoktur ki. Youtubeda para kazanmayi aktif ederken dahi onayliyorsun "sadece kendime ait videolarda para kazanmayi aktif edecegim" diye. 6-7 aydir awesomeness millete bu sekilde davranirken youtubeun bu durumdan hic haberi olmadigini mi dusunuyorsun? Sen sozlesmeyi kabul edip imzalarken butun bu riskleri goze almis oluyorsun. O yuzden adamlar bu kadar rahat bi sekilde kafalarina gore odemeleri engelliyorlar.
bu sabah yatacak hissi var nedense.. bu sabah yatmazsa bır daha hıssım kalmayacak![]()
İşşallah bekliyoruz bakalım biraz önce paypalı açtım mail gelmiş ulan dedim geldi megerse zoominden gelmiş ufak bir miktar ama kanalı bile hatırlamıyorum.drac sen her ay düzenli almıyormuydun:?
bu sabah yatacak hissi var nedense.. bu sabah yatmazsa bır daha hıssım kalmayacak![]()
ayrıca ne vardı dun falan yatsaydı dolar 2.12 2.13 sevıyesındeydı sımdı kur 2.07 kadar dustu birde zaten paypal vuracak kur farkndan :S
Ulen awee konuyu açan arkadaşa öde bari :-D Darısı ödemesini alamayanın başına...
awe bu gece ödeme yapmak zorunda yaptigim hesaplara göre
bugun 7 haziran yani
07.06
7+6 = 13
tersden yazarsak
3 ün 1
bu imansizlarin insafina kaldik
7.6.2014
7+6+2+1+4=20
At 20'deki 0'ı kaç kaldı 2. Awesomeness'ın 2.Roundu hayırlı olsun
awe sayesinde aramızdan mat profesorleri cıkacak.yatın beyler sabah paralar hesaplarda inş![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.