hocam sen cok derinlere girmissin ya![]()
Herşey bugün ödeme olacağına işaret ediyo umudumuzu kaybetmeyelim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam sen cok derinlere girmissin ya![]()
Ulan ave araba alacam hadi öde şu parayı artık hatta elin değmişken raund 2 raund 3 raund 4 yap içerde kimin ne kadar parası varsa öde bak 26 bin kanalın var azcık ilgi azıcık özen çok mu şey istiyoruz
edit 26 bin değil 86 bin![]()
biraz önce bir cevap aldım geçen ayki tickete
Request #104773 "HELLO everyone w..." was closed and merged into this request. Last comment in request #104773:
HELLO
everyone was paid all earnings in March. Why is my gain was still unpaid. Make me a detailed explanation. Why has not paid me my money this month. payments while everyone why he has not paid me
biraz önce bir cevap aldım geçen ayki tickete
Request #104773 "HELLO everyone w..." was closed and merged into this request. Last comment in request #104773:
HELLO
everyone was paid all earnings in March. Why is my gain was still unpaid. Make me a detailed explanation. Why has not paid me my money this month. payments while everyone why he has not paid me
yanlışınız var galiba bu sizin attığınız ticket ticket attığınızda otomatik maile geliyor![]()
yok ticket atmadım en son ticketi geçen ay attım
melina diye birisinden gelmiş
anladığım kadarıyla mart ayındaki tüm ödemeler falan yapıldı diyor
ödemeler gelecek yeni ödeme sistemine geçtiler adamlar bekleyelim biraz daha.
walla yumi sende olmasan moralim yerine gelmiyecek sağolasın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.