Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

Yumi hayırlı olsun güle güle kullan,
imza beğenme butonu olsa tıklardım güzel olmuş.. :)

arkadaşalar awesonemess 150 doların altında olan kanallara ödeme yapıyor mu bir arkadaş 21 dolar aldım demişte

Yumi hayırlı olsun güle güle kullan,
imza beğenme butonu olsa tıklardım güzel olmuş.. :)

imza değil o bi not :)

---------- Mesaj saat 18:42:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:27 civarında gönderildi. ----------

bu arada bi ödeme fazla geldim dedim ya aralık 2013 te bi hesapta 125 dolarda kalmıştım onu kesinti yapmadan yollamış.

benimden telifden giden kanala ödeme yapmışlar :D

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] sen aldın mı ödeme yine seni es mi geçtiler :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kutudan salatalık çıktı 6 kanal ödeme bekliyor kuruş yok ortada

Sevgili kardeşim senin durumun beni çok üzüyor.. ama bu işte bir tuhaflık var, bir iki kanalına ödeme almamış olsaydın hani belki telif sebebiyle ödememişler diye düşünür ve anlardım. Ama senin 6 kanala da hiç ödeme yapılmamış olması çok düşündürücü ?? bir şekilde onlara mail ile değil de direkt telefon veya skype ile ulaşıp bilgi alman mümkün değil mi ? yazık ya 6 kanal ödemesi az değildir şimdi :(

Sevgili kardeşim senin durumun beni çok üzüyor.. ama bu işte bir tuhaflık var, bir iki kanalına ödeme almamış olsaydın hani belki telif sebebiyle ödememişler diye düşünür ve anlardım. Ama senin 6 kanala da hiç ödeme yapılmamış olması çok düşündürücü ?? bir şekilde onlara mail ile değil de direkt telefon veya skype ile ulaşıp bilgi alman mümkün değil mi ? yazık ya 6 kanal ödemesi az değildir şimdi :(

4 tane benim hadi onlar telifli 2 tane arkadaşın var onlar telifsiz ama onlrıda ödemiyorlar (kanalları ben vermiştim benim paypal yazıyor)

Ne güzel valla BAZI ödeme alan arkadaşların fikri aniden değişiyor, bukelamun gibisiniz.
Awe candır candır, ben ödeme alayımda yazacaklarımı görün siz, öyle awe candır falan filan yazmam, ödesede ödemesede sahtekarın önde gideni benim gözümde.
Yeni başlayacak arkadaşlar aman diyeyim yanaşmayın.
Çünkü belli bir süre sonra amacınız "para kazanmak" değil , parayı alabilmek olacaktır.

4 tane benim hadi onlar telifli 2 tane arkadaşın var onlar telifsiz ama onlrıda ödemiyorlar (kanalları ben vermiştim benim paypal yazıyor)

Üstat bence birden fazla paypal hesabı açıp her kanal için farklı paypala ödeme iste. Bunlar mimleyebilirler belli olmaz sağları solları.

Benim kanalim kapandi ama 145$ gectiginde kapandi ve shimdi aweye giremiyorum acaba kapanan kanalin odemesini yaparlarmi

Arkadaşlar internetten bedava bir program buldum amerikayı aramak için, awe nin numarasınıda buldum ve aradım konuştum, ilk önce bir bayan açtı ve ödeme için aradığımı söyleyince başka bir elemana yönlendirdi.Adamla konuştum şukadar param kaldı içerde aralık kazancımı bekliyorum ve beni 3-4 gün önce partnerden attınız zaten adam sistemde kaydımı bulamadı doğal olarak ve sana ödeme yapmış olmamız lazım dedi ben de çoğu arkadaşım aldı ödemesini ben alamadım dedim.Oda telefon numaramı sordu programda kayıtlı olan numarayı verdim bugün tekrar arayacağım dedi.Bakalım ne olacak, eğer benim gibi ödeme alamayan kişiler varsa ben şu işi kesinleştirdikten sonra başka numaralar açıp onları da sorabilirim :D umarım çok yoktur alamayan :P

Arkadaşlar internetten bedava bir program buldum amerikayı aramak için, awe nin numarasınıda buldum ve aradım konuştum, ilk önce bir bayan açtı ve ödeme için aradığımı söyleyince başka bir elemana yönlendirdi.Adamla konuştum şukadar param kaldı içerde aralık kazancımı bekliyorum ve beni 3-4 gün önce partnerden attınız zaten adam sistemde kaydımı bulamadı doğal olarak ve sana ödeme yapmış olmamız lazım dedi ben de çoğu arkadaşım aldı ödemesini ben alamadım dedim.Oda telefon numaramı sordu programda kayıtlı olan numarayı verdim bugün tekrar arayacağım dedi.Bakalım ne olacak, eğer benim gibi ödeme alamayan kişiler varsa ben şu işi kesinleştirdikten sonra başka numaralar açıp onları da sorabilirim :D umarım çok yoktur alamayan :P

valla kardewsim öyle bir güzellik yaparsan cok dua ederim :)

Hayırlı akşamlar arkadaşlar awesondan ayrılma gönderdim iptal ediyorlarmı 1 2 gün içinde ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri