Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yumi hayırlı olsun güle güle kullan,
imza beğenme butonu olsa tıklardım güzel olmuş..![]()
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] sen aldın mı ödeme yine seni es mi geçtiler
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kutudan salatalık çıktı 6 kanal ödeme bekliyor kuruş yok ortada
kutudan salatalık çıktı 6 kanal ödeme bekliyor kuruş yok ortada
Sevgili kardeşim senin durumun beni çok üzüyor.. ama bu işte bir tuhaflık var, bir iki kanalına ödeme almamış olsaydın hani belki telif sebebiyle ödememişler diye düşünür ve anlardım. Ama senin 6 kanala da hiç ödeme yapılmamış olması çok düşündürücü ?? bir şekilde onlara mail ile değil de direkt telefon veya skype ile ulaşıp bilgi alman mümkün değil mi ? yazık ya 6 kanal ödemesi az değildir şimdi![]()
3 kanal ödeme limitini geçiyorsa 4 kanal nasıl ödüyorlar?
4 tane benim hadi onlar telifli 2 tane arkadaşın var onlar telifsiz ama onlrıda ödemiyorlar (kanalları ben vermiştim benim paypal yazıyor)
4 tane benim hadi onlar telifli 2 tane arkadaşın var onlar telifsiz ama onlrıda ödemiyorlar (kanalları ben vermiştim benim paypal yazıyor)
Üstat bence birden fazla paypal hesabı açıp her kanal için farklı paypala ödeme iste. Bunlar mimleyebilirler belli olmaz sağları solları.
Arkadaşlar internetten bedava bir program buldum amerikayı aramak için, awe nin numarasınıda buldum ve aradım konuştum, ilk önce bir bayan açtı ve ödeme için aradığımı söyleyince başka bir elemana yönlendirdi.Adamla konuştum şukadar param kaldı içerde aralık kazancımı bekliyorum ve beni 3-4 gün önce partnerden attınız zaten adam sistemde kaydımı bulamadı doğal olarak ve sana ödeme yapmış olmamız lazım dedi ben de çoğu arkadaşım aldı ödemesini ben alamadım dedim.Oda telefon numaramı sordu programda kayıtlı olan numarayı verdim bugün tekrar arayacağım dedi.Bakalım ne olacak, eğer benim gibi ödeme alamayan kişiler varsa ben şu işi kesinleştirdikten sonra başka numaralar açıp onları da sorabilirimumarım çok yoktur alamayan
![]()
valla kardewsim öyle bir güzellik yaparsan cok dua ederim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.