Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

ama ben daha bügün telfi yedim ödeme kesinleşti

Ödemenin kesinleşip kesinleşmeyeceğine awe karar verir :D
Hocam diğer kanallara yönel, ödeme yapılmaz demiyorum ben ve birkaç kişi hala almadık diyorum.Belki 2 ay sonra yapacaklar belki bu ay bilemeyiz.
Telif yediysen o bahane ile bir süre sonra kanalının para kazanmasını kapatıyorlar ve ayrılamıyorsunda kanal çöp oluyor.
Benim güzel bir kanalım gitti.

Diğer bir ihtimal, paranı yatırırlar, partnerden atarlar yoluna devam edersin.
Bu dediğim şekilde parasını alanlar oldu mu , hemde çok dizicilerden vinecılara herkes aldı ben ve birkaç kişi (bu forumdan) alamadık hala.

Çok umut bağlama ki telif yediğin kanala sonrada üzülme.Gelirse atarsın cebine, gelmesse belki öbür ay gelir, belki ondan sonraki ay.

Bir arkadaş 3 ay sonra ödemesini aldı mesela geçen ayki ödemelerde.Belli olmaz.

Mack (Awesomeness help)
Feb 26 21:07

January payments will be sent out next month.

Feb 26 00:35

Hi Madison,

I sending a lot of request, can you answer this request please.

I asking january earnings when will send my paypal account?

Best Regar

Ne diyebilirim ki...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mack (Awesomeness help)
Feb 26 21:07

January payments will be sent out next month.

Feb 26 00:35

Hi Madison,

I sending a lot of request, can you answer this request please.

I asking january earnings when will send my paypal account?

Best Regar

Ne diyebilirim ki...

Cevabı ne oldu arkadaşın? Henüz yatan eden bir şey yok..

Cevabı ne oldu arkadaşın? Henüz yatan eden bir şey yok..

Iste ocak kazanclari subat degilde martta odenecekmis, bende sordum ilk haftasi,ortasi yada sonu ayrica neden mart dedim bakalim cvp ne olacak. Kisacasi beklemeye devam.

İşin yoksa her ay sonu bu işkenceyi yaşa. Çıkarmıyorlarda kanalımı ki kurtulayım şunlardan.

Yorumları okudukça moralim bozuluyor :). Ödemeyi bekliyoruz inşallah alırız.

son iki ayın ödemesini martta mı yapacaklar şimdi. öyle bir sonuca vardım.

Iste ocak kazanclari subat degilde martta odenecekmis, bende sordum ilk haftasi,ortasi yada sonu ayrica neden mart dedim bakalim cvp ne olacak. Kisacasi beklemeye devam.

Kendi kafanızı kendiniz karıştırıyorsunuz, neden Mart diye sorulmasının bir anlamı yok ki. Ocak ayı'nın normal ödeme zamanı zaten 1 - 5 Mart arasıdır.. Şubat ayı'nın ise Nisan 1-5 arasıdır. Bu tarihler konusunda Awesome'de sıkıntı yok, çünkü ödeme eşiğini geçen herkes için her networkte ödeme takvimi budur.

Awesome'deki esas sıkıntı, telif ve topluluk sebebiyle hala Ekim- Kasım- Aralık ödemelerini alamayan insanlar var ve önemli olan bunların ne zaman ödeneceği konusundaki belirsizliktir. Güya bu ay onları ödeyeceklerdi, ama bu ayın da sonu geldi ve hala ses yok.

Acaba 1 Mart'tan itibaren ödenecek olan Ocak kazançları ile birlikte mi ödenecek ? bu konuda hala bir netlik yok.

Kendi kafanızı kendiniz karıştırıyorsunuz, neden Mart diye sorulmasının bir anlamı yok ki. Ocak ayı'nın normal ödeme zamanı zaten 1 - 5 Mart arasıdır.. Şubat ayı'nın ise Nisan 1-5 arasıdır. Bu tarihler konusunda Awesome'de sıkıntı yok, çünkü ödeme eşiğini geçen herkes için her networkte ödeme takvimi budur.

Awesome'deki esas sıkıntı, telif ve topluluk sebebiyle hala Ekim- Kasım- Aralık ödemelerini alamayan insanlar var ve önemli olan bunların ne zaman ödeneceği konusundaki belirsizliktir. Güya bu ay onları ödeyeceklerdi, ama bu ayın da sonu geldi ve hala ses yok.

Acaba 1 Mart'tan itibaren ödenecek olan Ocak kazançları ile birlikte mi ödenecek ? bu konuda hala bir netlik yok.

Bilgilendirme icin tesekkurler.

Mart ayının ilk haftası ödeme yapabilirler. Yine her ay olduğu gibi sabırla ödemeleri bekliyoruz :)

Tefeci network bunlar parayı faize yatıyordur :D Komisyonu ikiye katlıyorlardır.

Formdaki "youtube kanalınıza girişte kullandıgınız mail" yazan yere kanal alt oldugundan ana mailimi yazayım yoksa alt kanal için oluşturulan pages.plusgoogle.com uzantılı mailimi yazmalıyım.

Formdaki "youtube kanalınıza girişte kullandıgınız mail" yazan yere kanal alt oldugundan ana mailimi yazayım yoksa alt kanal için oluşturulan pages.plusgoogle.com uzantılı mailimi yazmalıyım.

benim gibi formu iki kere gönder 1.sinde ana maili yaz 2. sinde google plus uzantılı maili yaz :)

---------- Mesaj saat 01:07:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:04:25 civarında gönderildi. ----------

benim gibi formu iki kere gönder 1.sinde ana maili yaz 2. sinde google plus uzantılı maili yaz :)

[MENTION=99]futli[/MENTION] ayrıca awesomenesstvnetwork.com girip kanalınla giriş yap tüm bilgileri doldur tabi doldurmamışsan ne olur ne olmaz formu dikkate almayabilirler bundan sonra.

---------- Mesaj saat 01:07:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:04:25 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=99]futli[/MENTION] ayrıca awesomenesstvnetwork.com girip kanalınla giriş yap tüm bilgileri doldur tabi doldurmamışsan ne olur ne olmaz formu dikkate almayabilirler bundan sonra.
Yunus kanallar kapandıgından bu sayfadan giriş yapamıyorum.Ama birini daha önce doldurmuştum birisini ise hatırlayamıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri