- Web sitesi
- www.youtube.com
Arkadaslar Awesomeness TV'den haber var..
Konustuklarimizi direkt size aktariyorum..
Network bunyesinde yaklasik 85000 kayitli kanal ve bu kanallarin da ayda ortalama 1 Milyon Dolar seviyesinde bir geliri mevcut. Bu paranin Youtube tarafindan her ay farkli gunlerde Paypal hesabi ile gonderilmesi ve bu paranin da miktari sebebiyle aktarim sirasinda zaman almasi sebebiyle, odemelerde diger firmalar gibi belirli bir gun bulunmamakta.. Konu hakkinda calismalar yapilmakta ve en kisa surede odemelere stabilizasyon getirilmesi icin calismalar yapilmakta..
Youtube - Paypal - AwesomenessTV arasindaki para trafiginin bugun nihayete ermesi sebebiyle, suan odemeleri ayarlamaktalar.. Bugun ilerleyen saatlerde baslamak uzere haftasonu ve onumuzdeki haftanin ilk gunlerinde odemeleriniz, Paypal adreslerinize gonderilecektir.
Odeme kontrolu icin Awesomenesstvnetwork.com adresini kullanabilirsiniz..
Son olarak da, bugun ve gecmis gunlerde AwesomenessTV'yi arayarak, oradaki calisanlara saygisizca konusan arkadaslara cok kirgin olduklarini ve bu tavrin hic hos olmadigini belirtmemi istediler..
Sizden ricam, eger bir sorun var ise bana ulasin.. Eger cok elzem bir durum ise ben konusur, sizlere en dogru bilgiyi veririm..
Hayirli geceler..
hadi bakalım ümitliyim hala, bir daha dile getirseydin beni